Coco Coco

Helou pitkästä aikaa! Mitä kuuluu?

Mä oon ihan rakastunu kookosöljyyn. Mun rakkaus alkoi siitä, kun kuulin mun työkaverilta, että hän käyttää kuivaan päänahkaansa kookosöljyä. Aloin sillon miettimään että hitto, mitä muuta sillä voikaan tehdä. Aloin googlettamaan innoissani kookosöljyn käytöstä, sillä itselläni on ollut paljon iho-ongelmia nyt lähiaikoina ja oon kokeillut oikeesti kaikkea siihen, mutta tuntuu ettei mikään oo oikeen auttanut.

Netistä kyllä löytyi infoa kookosöljystä, sitä voi käyttää melkeen ihan kaikkeen:

  • Meikin voi puhdistaa puristetulla kookosöljyllä (kokeilin sitä ja totesin että toimii!! Ihan super!)
  • Voit käyttää sitä pienissä määrissä kosteusvoiteena
  • Ruuassa öljynä
  • Voit tehdä kasvonaamioita ja kuorintanaamioita kookosöljystä
  • Makkarin puolella (tätä en ole vielä kokeillut, mutta olen kuullut että toimii hyvin liukuvoiteena ja maistuukin vielä hyvälle, eikä ole haitaksi limakalvoille + ei kuivu).
  • Huulirasvana, esim. itse käytän tosi rohtuneisiin huuliin

Sitä voi varmasti käyttää muuhunkin, mutta noi oli ensimmäiset mitä luin netistä ja oon kuullut kavereilta. Joten kävin sitten ostamassa itselleni puristettua kookosöljyä. Löytyy ihan varmasti melkeen jokaisesta marketista! 🙂

Löysin netistä sitten yhden ”reseptin” kuorintavoiteeseen jonka voi tehdä keittiön antimista! Ajattelin myös jakaa sen tänne teille. Kokeilin sitä ja kyllä mulla ainakin heti toimi. Esim. mun pikkuruiset näppylät leuan alueelta lähtivät ja iho tuli paljon pehmeämmän tuntuiseksi ja tasaisemmaksi. Kokeilin vaan kerran tota ja luulen et auttaa varmasti enemmän kun käyttää useammin ja säännöllisemmin.

1 tlk hunajaa
1 tlk puristettua kookosöljyä
1tlk kahvipuruja

Processed with VSCO with b1 preset

Voit käyttää mitä tahansa kahvipuruja, itse käytin espresso kahvipuruja. Hunajan kannattaa olla juoksevaa hunajaa niin saat sekoitettua paremmin koko höskän 🙂

Toivottavasti saatte hyvät kuorintanaamiot tehtyä! Kuullaan seuraavalla kerralla 😉

Facebooktwittermail

9 kommenttia “Coco Coco

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *