Mie, meikä, meikäläinen

Moikka jengi ! <3

Tässä tää nyt tulis. Mun eka blogi kirjotus koskaan. 

Mietin oikeastaan tosi pitkään lähdenkö mukaan tähän hommaan, ja just nimenomaan FitNetin portaaliin.

Oikeastaan siksi, että en koe olevani ”FIT”. Tai oikeastaan miten se ees luokitellaan. Ja pitäiskö sitä ees luokitella? Ei. Mietin ehkä turhaan.

Voisin kirjottaa nyt ”Olen harrastanut liikuntaa jo pienestä asti” tai ”Laskettelin jo kohdussa” 😀

Mut totuus on raikkaampaa. Omasta liikunta puolesta voisin sanoa, että ala-aste ikäsenä laskettelin ja ja harrastin street dancea. Mut ylä-aste aikoina olin tosi villi sielu, suorastaan perseilijä. Ja siitä eteen päin oikeastaan rehellisesti sanottuna oon ollu oikee rataraija. Mun elämäl ei ollu mitään suuntaa, kävin vaan töissä ja odotin viikonloppua et pääsi bailaa. Ne jotka tuntee mut tietää tosiaan millanen oon ollu. Mut viime keväänä toi biletys, ja huonot elämäntavat alko vaan kyllästyttään todella pahasti. En ollu tyytyväinen itteeni. Pikku hiljaa syksymmällä bailut jäi ja darra vaihtu sunnuntain aamulenkkeihin. Yhtäkkii päätin, että ”Nyt mä otan projektin” Ja alotin fit by sofian basicvalmennuksen. Hommasin 8vk: ssa absit ja tiukemman kropan ja pudotin painoo 9,5kg.

Tuun myöhemmin tekemään tästä aiheesta postauksen kyllä. 😉

Nykyään käyn säännöllisesti salilla, bailaan tosi harvoin, ja syön hyvin ja puhtaasti. Mut juhlin ja herkuttelen myös sillon ku tekee mieli. Balanssi on se juttu.

Oon edelleen kyllä tosi villisielu, ikuinen lapsi, ja sekoilija. Oon aina menossa, ja keksimässä itelleni uusia projekteja. Oon tosi huono ”chillaaja”, mä rakastan kiirettä ja sitä ku kalenteri on täynnä tekemistä. Välillä kyl pitäis opetella rauhottumaan, työstän tätä puolta.

Oon aika ”nopee tyyppi”, rohkea, vällillä liiankin huoleton, ja innostun helposti.

Mulle sopis liekkipipo ja vauhtilasit.

Harrastan myös paljon omia pohdintoja elämästä, ja keskusteluja. Eli näistäkin varmasti voi jatkossa lueskella mun blogin puolelta. Yritän kirjottaa mahdollisimman rehellisesti ja avoimesti tänne.

Muutin tosiaan n. 5 – vuotta sitten Rovaniemeltä Helsinkiin. Ja oon muuttanu sen ajan sisällä 10 kertaa, joten ehkä siitä voi päätellä vähä millanen oon. Tuuliviiri.

 

Asun tällä hetkellä mun viiden parhaan ystävän kanssa Itä-helsingissä ja meillä on 149m2 asunto. Tai itseasiassa tällä hetkellä 6 ystävän. Meidän ystävä oli reissussa ja tuli takas suomeen viime viikolla, joten me duunattiin meidän vaatehuoneesta huone tolle ihanalle hippi reissumuijalle. Se on oikeesti aika pähee luukku ;D  Täl hetkel istun olkkaris kirjottamas tätä ja mun kämppikset tanssii tos eessä ”salil eka salil vika:n”- tahtiin, juo viinii ja apinoi. 😀

Nyt mulla ehkä on tässä ympärillä muutama häiriötekijä, joten jätän tähän.

Mut jatkossa voitte siis lueskella täältä mm. mun treeneist, elämästä yleisesti, ystävistä, mietteistä, tavoitteista, oudoista tavoista  ja asioist mistä mä pidän ja en pidä. Teretulemast siis seurailemaan meikäläisen pientä suurta elämää. <3

Ihanaa Lauantai iltaa kaikille!! Pitäkää hauskaa, nautiskelkaa, ja eläkää täysii!! <3

Pusuin, Sonja

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *