Villi sielu uutuuden humalassa

Hei tyypit! <3

Ulkona sataa puukkoja ja vettä, joten päätin pysähtyy alas ja alkaa kirjoittaan.

Mun elämässä on tällä hetkellä kaikki tosi hyvin. Vai onko? -NO ON, mut ravistakaa mua. 😀

Todellisuudessa mulla on ihania ihmisiä ympärillä, uus valmentaja, uudet haasteet, uus kuntosali, ja kaiken kukkuraksi sain vielä eilen uuden vakkari duuninkin. Viime maanantaina oli mun synttärit ja sunnuntaina mun ystävät oli järjestänyt mulle yllätys-synttärit! WOW!! En todellakaan aavistanu mitään, ja olin ihan puulla päähän lyötynä. En tiiä mitä oon tehny oikein, että mulla on tollasia ihmisiä ympärillä. Suoraan sanottuna en oo tottunu tollasiin ylläreihin, ja en osaa ehkä vaatia/odottaa tollasia juttuja. En oo koskaan ollu sellanen ”mun synttärit, mun päivä” – tyyppi. Hyvä, että itse edes muistin omia synttäreitä. 😀 Vois siis alkaa vaatimmaksi nyt 😉 Noei 😀

Siitä huolimatta mun villisielu on täs lähiaikoina tehny mulle kepposia. Oon ollu vähän omissa maailmoissa, ehkä jopa stressaantunut ja mietiskelly todella liian syvälle asioita. Sellanen ei oikeastaan sovi mulle yhtään. Oon hyvä ratkomaan muiden ongelmia, mutta omissa oon sysipaska. Ja tyhmintähän tässä on se, että mulla ei ole edes ongelmaa. Oon tehny mun päässä itelleni ongelmia. Oonkohan jotenki kieroutunu? 😀 Tunnen jopa itteni huijariksi, kun mä itse aina sanon, että: Älkää yliajatelteko, antakaa mennä, eläkää täysii yms. Ja nyt ite himmailen, ja teen just päivinvastoin. Musta tuntuu, että asiat on menny niin tosi hyvin, että en ole edes tajunnu et voiko kaikilla osa-alueilla mennä vaan hyvin. Kuulostaa oudolta, tiedän. Ajoittain mun sisällä asuu pieni tiikeri, joka herää tekee mulle kepposia. Mun täytyy opetella kesyttään se.

Muistan joskus muutamia vuosia sitten, kun eräs näyttelijä teki meille tiikerin kesytys testin. Käytännös se tarkoitti sitä, että: Kokeileppa mennä ison joukon eteen ja alkaa kertoa itsestäsi TÄYSIN rennosti muutama lause. Ilman että liikutat mitään raajoja, tai pyörittelet mitään käsissäsi. Seisot vaan rennosti paikallasi, ja kerrot asiallisesti ja rennosti itsestäsi. Kukaan meistä ei onnistunut siinä. Koska se tiikeri on semi vaikee kesyttää. Tota on hankala oikeastaan edes selittää, se pitäis kokeilla niin ymmärtäis sen tarkotuksen ja mitä tarkotan sillä.

Treenijutuista oon tosi innoissaan!! Otin tosiaan uuden valmentajan. Tuomas Takalo, on Rovanimeltä myös kotoisin ja ollaan jo entuudestaan tuttuja. Törmättiin tossa muutama viikko sitten sattumalta, ja juteltiin. Viime viikon lauantaina jutskailtiin lisää, ja päätin ottaa Tuomaksesta valmentajan mulle. Tällä hetkellä mulla on siis uusi ruokavalio ja täysin uudet treeniohjelmat. Tuomaksella on tosi kattava tieto ja taito urheilunsaralla. Ollaan Tuomaksen kanssa nyt yhdessä käyty mun ohjelmaa salilla läpi. Tuomas on opettanut mua hermottamaan juuri sitä lihasta mitä treenataan ja ollaan käyty oikeaa tekniikkaa läpi. Oon todellakin oppinut uusia asioita, ja mulla on hyvät odotukset tästä! Tuun vielä myöhemmin kirjoittamaan fiiliksiä, ja kokemuksia tästä. Tällä hetkellä meillä on 3kk sopimus. Katotaan mitä meikä saa aikaan! 😉

Aloitin myös jäsenyyden TöölöGymillä. Täytyy myöntää, että mulla oli omat ennakkoluuloni kyseisestä mestasta. Oon nyt kolmisen kertaa käyny treenaileen siellä ja mun ennakkoluulot on poissa. TöölöGym on tosi hyvä paikka, löytyy laitteita jokalähtöön, ryhmäliikuntaa, paikka on viihtyisä ja parasta siellä ehkä on, että ihmiset oikeesti puhuu toisilleen ja tervehtii kun näkee. Uskon, että ne jotka viettää paljon aikaa salilla kokee, että TöölöGym on niille kuin toinen koti. Missä toteuttaa omia tavoitteita, ja samalla nähdä ystäviä ja tuttuja. Voin siis ehdottomasti suositella! Avoiminmielin vaan kattomaan millanen homma! 🙂

Musta tuntuu, että tässä lähiaikoina on tapahtunut niin paljon uutta ja nopeasti, että en edes muista mitä kaikkea. En oo oikein ees päivitelly mistään, kun en oo itekkään pysyny ihan mukana! 😀 25v tuli täyteen, ja samalla tilasin burnoutin ja dementian. Noei vitsi oli 😀 Tänään ajattelin vaan ottaa ihan sika chillii. Syön hyvin, katon telkkaa, saunon ja pistän ajoissa nukkumaan. Taisin tilata näköjään kahen yllämainitun lisäksi mummoutumisen. 😀

Hauskaa loppuviikkoa kaikille!! <3 Älkää tehkö niinkö mä, vaan kesyttäkää oma tiikeri ja nauttikaa ja chillatkaa! <3

Pusuin,

Sonja

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Villi sielu uutuuden humalassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *