CITY SURVIVORS KILPAILU

Ciao Peeps!

Huhhuh! Olipa vilkas ja hyvinkin jännittävä viikonloppu Helsingissä meidän upeiden Fitnessmallien finalistien kanssa!

Halusin kertoa vähän tarkemmin, että missä mentiin näiden mimmien kanssa. Meillä oli siis Fitnessmalli- 2017 kilpailun kanssa järjestetty sporttinen ja samalla kulttuurinen tapahtuma nimeltä City Survivors Helsinki. Homman nimi oli se, että kaikki kilpailijat jaettiin pareihin ja yhdessä sitten käytiin erilaisilla rasteilla ympäri Helsinkiä. Kilpailu oli jaettuun kahteen osaan, eli hupi ryhmään ja kilpailu ryhmään. Meille fitnessmalleille oli suunniteltu lyhyempi, eli hupi ryhmän reitti.

Mun parina toimi ihana Yasmin, kuka auttoi mun vilkkaan pään kanssa ratkaisemaan erilaisia jännittäviä arvoituksia. Yhdessä sitten oltiinkin aika nopea kaksikko ja eksyttiinkin melkein jo kisan alussa juuri kilpailu ryhmän reitille… Ihmeteltiinkin siinä, miksei nähtykään muita Fitnessmalli tyttöjä kisan aikana. 😀 Mutta vaikka poikettiin lyhyemmästä suunnitelmasta ja saatiin muihin verrattuna melkeinpä puolet pidemmän reitin vedettyä, saihan siitä hyötyliikunnan lisäksi myös itsensä haastamista. Vaikka päädyttiin mitä hassumpiin paikkoihin, meiltä todellakin löytyi sitä yhteishenkeä ja tsemppaamista.

Pidin paljon kisan ideasta, että samalla kun sai hyvin lenkkeiltyä paikasta toiseen näki samalla myös Helsingin kauneimpiakin paikkoja minne välttämättä näin turistina en olisi osannut mennä. 🙂

Alku fiilistelyjä, Watch out we coming!

 

Muista seurata mua myös Instagramin puolella.

      
Enjoy the New Week ! 

Love, Erna xo

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *