MICROBLADING JA FITNESSMALLI TREFFIT

Hei!
Mahtava viikonloppu takana.

Niin kun mainitsin, olin torstaina Training Forumilla joka oli tosi hieno tapahtuma ja elämys. Odotan jo ensi vuotta innolla!

Seuraavana  päivänä  meillä oli kuvaukset äänestystä varten (josta kerron seuraavassa postauksessa! :O). Jännää! Kuvaukset kestivät koko päivän  ja meillä oli ihana taitava kampaaja ja valokuvaaja paikalla,  sekä uudet Yvette:n sporttivaatteet, iltapäivä jatkui töiden parissa. Kaiken sen jälkeen olin tarpeessa tehdä jotain ihan muuta, niin arvatkaa minne lähdin? Hotellin salille!

Yövyimme Scandic Park hotellissa ja en tosiaan ollut odottanut näin suurta salia ja varustelua. Huippuluokkaa verrattuna siihen, mitä yleensä hotelleissa on, niissä kun on yleensä pari juoksumattoa ja pari kevyttä  käsipainoa. Siinä samassa  kun astuin hotellin saliin, rentouduin, ja unohdin ihan kaiken. Tunsin oloni kotoisaksi. En voi kuvailla tunnetta, mutta se oli hienoa. Ihan kuin iso paino putoaisi hartioiltani, vaikka se onkin käytännössä toistepäin. Aloitin  heti vapaiden painojen kanssa . En nyt vetänyt mitään maailman kovimpaa treeniä, en todellakaan mutta pari nostoa ja liikkeitä yläkropalle sekä penkki viimeisenä, oli juuri sitä mitä tarvitsin sillä hetkellä.

Illan päätteeksi menin hotellin saunaan,  paikka oli melkein tyhjä ja  kävin uimassa ja nautin  hienosta maisemasta Töölön lahdelle. Sen jälkeen vielä kunnon löylyt saunassa ja tunsin itseni kun uudesti syntyneeksi.  Kiitollinen kaikesta  ja uni maistui täydellisen  iltapalan jälkeen.

Lauantaina ja sunnuntaina treenattiin koreografiaa . Kiitos taitavalle Kia Lehmuskoskelle joka veti treenit ja opetti  meille koreografian finaalia varten.  Rakastan tanssia, mutta kyllä se voi olla vaikeata! En antanut periksi ja vielä on vähän aikaa treenata kotona. Tämä  herätti kiinnostuksen aloittaa tanssikurssin , ehkä ensi vuonna, ketä lähtee mukaan? 😉

Sunnuntaina  kotimatkalla menin Kirkkonummen kautta! Arvatkaa minne menin?
Microblading kulmien muotoiluun Nilufer Asikaisen luokse.

En varmaan koskaan olisi ajatellut käydä laittamassa kulmia  kuntoon, koska minulla on luonnostaan aika tuuheat kulmat ja olen vähän vanhanaikainen,  mielummin käytän perinteisiä keinoja  . Minusta luonnollinen sopii yleensä parhaiten  (ITSELLENI) mutta impulsiivinen kun olen ja kyllästyn nopesti kun ei tapahdu muutoksia, niin miksi ei kokeilisi jotain uutta?  Ja jos ei kokeile ei myöskään tiedä toimiiko vai ei. Sopiiko vai ei. Ja se on totta että nyt tulee paljon uutta koko ajan, mainostetaan sitä ja tätä.. Ei ihan kaikkeen tarvitse uskoa MUTTA SITTEN ONKIN olemassa ihan mielettömiä (!) ja tehokkaita ratkaisuja tai apuja asioihin mitä en edes tiennyt ennen. Pitäisikö olla iloinen vai huolestunut siitä että kaiken voi järjestää noin vain, eikä mikään ole vaikeata enään. Ei tarvitse yrittää vaan napsauttaa  sormia niin asiat on selvitetty.

Nyt oli vain kyse kulmien fiksailusta.
Kävin Nilüfer Asikaisen kauneushoitolassa ja vastaan tuli omistaja Nilufier itse. Ennen kun aloitimme,  niin suunnittelimme ja keskustelimme toimenpiteestä ja kerroin mitä toivomuksia minulla oli lopputulosta varten. Hoito kesti kaksi tuntia, koska Nilufer teki työn todella ammattimaisesti  ja taitavasti. Olen ikuisesti kiitollinen siitä! Ihana ihminen, erinomainen asiakaspalvelu. Juteltiin aivan kaikesta kahden tunnin aikana, (se on outoa kun joskus tapaa ihmisiä joiden kanssa klikkaa vain heti)  Melkein nukahdin yhdessä  kohtaa vaikka hän varoitti että voi hieman sattua, Nilufer oli kärsivällinen, ja varovainen ja tarkisti monta kertaa että lopputulos oli sopiva.

Olen niin tyytyväinen ja tämä  ylitti odotukseni ! Vahvistimme vain omia kulmiani ja jos haluan, voin käydä täyttämässa uudestaan. Suosittelen jos harkitsette tehostaa kulmianne, hoitola on Kirkkonummen keskustassa, aivan varmasti käyn siellä uudelleen.Vaikkapa  vain kahville tai uudelle kulmien käsittelylle !

Viikonloppu oli mielenkiintoinen, tapahtumia laidasta laitaan.. Nyt alkoi uusi kuukausi ja uusi viikko , toivotan  kaikille ihanaa viikkoa ja tsemppiä kaikkeen mihin sitten olettekin ryhtymässä.

BEFORE / AFTER

Hej!
Nu är jag tillbaka efter en fin helg på Fitnessmodell träffen, sista träffen för hela tävlingen! :O

Som jag nämnde var vi på Torsdag på Training Forum, som var en fantastisk dag och händelse, ser framemot nästa år som bara den!

Nästa dag, Fredag hade vi photoshoot inför MEDIA-RÖSTNINGEN (som jag ska berätta om i nästa inlägg!) som kommer att starta i vilken stund som helst. Spännande! Fotograferingen varade hela dagen och vi hade en grymt skicklig frisör och fotograf på plats samt nya Yvette’s sportkläder att ha på oss, tiden bara rann iväg men det var enormt skoj! På eftermiddagen fortsatte arbetet vid datorn, skönt hade jag bokat hotell för alla dagar så kunde lugnt där arbeta ifred. Ett par timmar senare var jag i verkligen behov av en paus från allt och rensa tankarna lite, men var inte alls sugen på att spendera Fredagskvällen i stan och hade tvättat fotograferings look:en för länge sedan, haha.. (Kan absolut inte bära stora lager smink eller spray i håret för länge) Så gissa vart jag gick (utan stora förväntningar) Till hotellets GYM! Stannade på Scandic Park alla fyra dagar, och jag hade inte alls förväntat mig ett så bra gym. Inte för det var världens största sal eller gym men de hade så mycket mera än vad jag är van att se vid hotell, någon springmatta och ett par kilos hantlar eller något liknande.. Så gissa om jag blev glad! Direkt då jag steg in på gymmet bara slappnade jag av, glömde allt annat. Kände mig som hemma. Det går inte att beskriva den känslan, men ja, det var bra. Precis som om en stor tyngd hade tagits bort från axlarna, trots att jag i verkligheten gjorde tvärtom.. Helt underbart att lyfta lite och så avslutade jag med ett dopp i poolen och bastu framför så vacker utsikt över Helsingfors.

Lördag och Söndag hade vi dansträning för vår koreografi inför finalen om några veckor. Tack vare den skickliga Kia Lehmuskoski som drog träning och lärde oss koreografin, utan henne hade jag varit totalt usel och borttappad. Jag älskar att dansa, men oj vad det kan vara svårt ibland! Intresset att börja danskurs typ på riktigt väcktes i tankarna.. vem hänger på? 😉 Nästa år?

Söndag på vägen hem gick besökte jag Kyrkslätt! Gissa vart jag gick?
På Microblading för ögonbrynen!

Jag förmodligen aldrig skulle ha trott att jag skulle göra det ifall hon inte hade frågat, är så himla gammalmodig och typ kör på det naturliga alltid, men ofta blir jag grymt överraskad hur underbart eller otroligt något kan vara, som detta, behandlingen för ögonbrynen översteg garanterat mina förväntningar. Så glad att jag fick chansen att träffa Nilufer, helt super underbar tjej med stort hjärta, vi bara klickade direkt kändes det som! Hon gjorde behandlingen väldigt noggrant och försiktigt, det tog ca. 2 timmar och så var brynen fixade, hon fixade det enligt önskemålen så naturligt som möjligt men ändå i verkligheten stor skillnad från hur de varit. Har ni prövat på 3D ögonbryn? Om inte och ni planerar in det, rekommenderar jag stort Nilufer! Hennes salong är bara några 20 minuter utanför Helsingfors och jag själv ska absolut besöka stället oftare, om inte för bara en kaffe haha!
Somnade faktiskt halvt vid en punkt, så avslappnande var det även om hon varnade om att det kunde göra ont, men hon var så duktig att det knappt kändes.

Glad och trött tjej somnade jag efter en fin helg i Helsingfors med god hemlagad mat i magen, nu är det ny vecka med nya planer! Hoppas ni har en grym start på veckan! Det stormar hos oss som bara den, men jag njuter, ibland kan höstvädret vara så otroligt mysigt.

Vi ses! <3

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *