Iltapäiväkahvi = suihinotto

Tiedättekö sen tilanteen, kun huikkaat sun kollegoille lähteväsi hakemaan kahvia, mutta oikeasti menet ottamaan mieheltä suihin? No mä tiedän. Hauskinta tässä oli ehkä se, että yksi kollega pyysi yllättämään ja tuomaan hänelle jonkun hyvän erikoiskahvin. Jouduin siis oikeastikin käydä kahvilassa.

Tämä mies tuli Tinderissä matchiksi. Olin nähnyt hänet jo aiemmin sattumalta yöelämässä, ja siksi halusinkin matchata. Aloimme keskustelemaan aiheesta, mutta hän ei harmikseen muistanut meidän tavanneen. Tapasi työnsä puolesta niin paljon ihmisiä ja tästäkin hetkestä oli kuitenkin mennyt jo pari kolme viikkoa. Aloimme keskustelemaan näkemisestä. Olimme hyvin eri aikaan töissä ja päivät tuntuivat menevän sen vuoksi pahasti ristiin. Sovimme, että voisin joku päivä tulla moikkaamaan hänen työpaikalleen, koska seuraavalla viikolla hän olisi tekemässä toimistohommia ja töissä siis päiväsaikaan.

Oli heti alun alkaen selvää, että tulisimme tapaamaan melko seksuaalisissa merkeissä. Mies kyllä kiinnosti minua, ja halusin ottaa selvää etsisikö hän muunkinlaista seuraa. Oli maanantai, hän oli työpaikkansa toimistolla yksin ja viestitteli kanssani. Olin itsekin töissä, kuten aina arkisin päiväsaikaan olen. Laittelimme seksiviestejä ja mies sanoi minulle, ettei hänestä tällä hetkellä olisi krapulansa takia muuhun kuin vastaanottamaan suihinotto. Naureskelin asialle ja tunsin sääliä hänen olotilaansa kohtaan. Tiedustelin häneltä, kauanko hän aikoi vielä olla toimistolla ja aloin pohdiskelemaan mielessäni hänen sanojaan.

Eihän se varsinaisesti ollut pyyntö tulla antamaan suuseksiä vaan lähinnäkin heitto. Tiesin kyllä, että jos innostuin asiasta niin eihän hän pistäisi vastaan. Mies aikoi olla hommissa vielä tunnin. Katselin kelloa ja mietin mitä tekisin. Olin jo lounastanut, joten sitä en voisi käyttää tekosyynä.. Käyn toisinaan hakemassa erikoiskahvia iltapäivästä. Ihan vain siksi, että saisi pienen happihyppelyn loppupäivälle. Kirjoitin miehelle tulevani ihan juuri antamaan hänelle suuseksiä. Hän innostui suuresti. Luonnollisesti. Sanoin toimistolla kollegoilleni meneväni hak

Kuva netistä
Kuva netistä

emaan erikoiskahvia. Ja kuten jo aluksi kerroin, tosiaan yksi kollega pyysi minua tuomaan jotain hänellekin. Onneksi hän ei halunnut lähteä seuraksi.. En tiedä miten olisin siitä tilanteesta ryöminyt pois.

Lähdin jännittynein mielin miehen toimistolle. Se ei olisi turhan kaukana. Ehtisin hyvin käydä näkemässä häntä, hakea kahvin ja silti tulla ihan sopiviin aikoihin takaisin omalle toimistolle. Kipitin kovaa vauhtia ja laitoin hänelle viestiä, kun saavuin hänen toimistonsa ovelle. Mies tuli avaamaan hymyissä suin. Halasimme heti alkajaisiki, hän ohjasi minut peremmälle ja tsekkaili minua. Menimme ensiksi istumaan ja otin vähän talvitakkia ja kaulahuivia pois. Oloni oli hyvin jännittynyt. Mies vain istui minua vastapäätä, tutkaili minua ja hymyili. Hän kysyi olinko hermostunut. Olinhan minä ja sen näki kilometrien päähän. Hän tarjosi minulle lasillisen juotavaa, jäin seisomaan lasi kädessäni ja höpöttelimme hetken.

Miestä edelleen huvitti minun hermostuneisuuteni. Siispä hän veti minut itseään vasten, silitteli ja suuteli minua. Hänen kanssaan suutelu tuntui niin hyvältä. Tiesin, että minulla alkaisi kohta olemaan kiire. Hermoiluni oli vienyt jo vähän liikaakin aikaa. Kysyin häneltä, olisiko jokin miellyttävämpi paikka, missä voitaisiin toteuttaa se, mistä puhuimme. En pystynyt sanomaan suihinottoa edes ääneen. Olin niin hermostunut. Mies otti minua kädestä kiinni ja ohjasi viereisessä huoneessa olevalle sohvalle. Hän asettui siihen makuulle ja totesin hänelle, että hänen tulisi luultavimmin avata housunsa. Mies teki työtä käskettyä. Asetuin polvilleni hänen haaroväliinsä sohvalle, laskin pääni alemmas ja otin hänen elimensä suuhuni. Se oli jo lievästi kovettunut.

Nautin siitä, kun mies äänteli tyytyväisenä. Itse sessio kesti noin viitisen minuuttia, kunnes hän laukesi suuhuni äänekkäästi. Hän jäi pitkään hengittelemään raskaasti ja sanoin, että vaikka mieleni tekisikin jäädä vielä hengailemaan, niin minua aletaan kaipaamaan töissä jos en pian lähde takaisin. Mies nousi myös sohvalta, nosti housunsa ylös ja saattoi minut takaisin toiseen huoneeseen. Puin kiireellä takin ylleni, samalla mies tuli halailemaan minua ja yritti työntää kätensä housuihini. Muistutin ettei minulla tosiaankaan olisi enempää valitettavasti aikaa. Hän saattoi minut vielä ovelle, halasimme ja sanoin, että nähtäisiin uudelleen. Mies vastasi minulle, että aivan varmasti nähtäisiin. Leveästi hymyillen lähdin kävelemään takaisin kohti työpaikkaani. Nappaisin äkkiä matkan varrelta kahvin ja sanoisin vain siellä olleen jonoa.

Palasin toimistolle, meillä oli muut työn touhussa ja vaikutti siltä, ettei kukaan ollut kiinnittänyt huomiota siihen, kauanko ehdin olla poissa. Vein kahvin kollegalleni joka ilahtui suuresti. Lopun päivää oloni oli oikein huumaantunut. Oli ollut hauska kokemus käydä päiväkahvilla. Olin kertonut miehelle, että tekosyyni, jolla karkasin moikkaamaan häntä töistä oli kahvi. Häntä oli naurattanut ja hän olikin kysynyt minulta suuhuni lauettuaan, että oliko kahvini maistunut. Heh, olihan se. Tästä eteenpäin vitsailimme aiheesta. Laitoin hänelle viestiä kuinka minun kahvillani menee, jne.

Kuva netistä
Kuva netistä

Koitimme järjestää toista tapaamista. Se menisi vasta seuraavalle viikolle. En malttanut odottaa, sillä halusin luonnollisesti harrastaa myös seksiä hänen kanssaan. Varsinkin, kun olin jo osittain päässyt nauttimaan hänen luonnollisista avuistaan.. Yritin ehdottaa, jos kävisimme ihan vain lounaalla jokin päivä, että ehtisi edes näkemään. Mies sanoi silloin suoraan, ettei hän ole mikään treffeillä kävijä. Hän ei muutenkaan olisi nyt siinä elämäntilanteessa. Jos etsisin kumppania itselleni eikä pelkkä hauskanpito riittäisi, niin hän ei olisi mies minua varten. Olin kiitollinen hänen rehellisyydestään, arvostin sitä. Sitä tuntuu olevan niin harvassa. Sanoin miehelle, että hauskanpitokin sopi. Oli vain hyvä tietää, missä mennään. Sovimme olevamme yhteyksissä ja yrittää seuraavaa viikkoa.

Seuraava viikko tuli ja samaten sopimamme päivä. Hän laittoi minulle viestiä, että olisi illalla tulossa Helsinkiin ja ehtisi hyvin piipahtamaan kylään luokseni jos olisin kotona ja vapaana. Minä olin. En ollut sheivannut yli viikkoon ja kerroin hänelle sheivaavani häntä varten. Olihan hän palveluksen suuseksistä minulle velkaa.. Miehen saama mielikuva sai hänet kiihottumaan. Mission complited. On ihana saada joku koukkuun. Lähempänä iltaa hän infosi aikataulustaan ja kysyi tarkemmat ohjeet luokseni. Hän olisi bussilla liikenteessä. Odotin suurella jännityksellä ja koitin saada mahdollisimman rentoutuneen olon etten taas olisi yhtä hermostuneen oloinen. Pian ovikelloni soi.

Mies näytti taas yhtä komealta. Hänellä oli ihanan hurmaava hymy ja hymyilevät silmät. Se minun huomioni hänessä ensimmäisenä kiinnitti. Hän riisui ulkovaatteet päältään ja tuli viereeni sohvalle istumaan. Höpöttelimme niitä näitä ja Netflix pyöri taustalla antamassa pientä taustahälinää. Hän naureskeli taas minulle, kun olin huomattavasti hermostunut. Sanoin etten voinut sille mitään, minua vain jännitti. Mies nappasi minut lähemmäksi itseään ja pussaili kanssani. Rentouduin saman tien. Asetuimme makuuasentoon sohvalleni, pääni hänen rinnallaan. Hän silitteli minua ja sanoi, että minua oli nii vaikea lukea. Hän ei tiennyt mitä halusin. Halusin näyttää hänelle, että kyllä minä seksiä halusin, niin kuin oltiin puhuttukin. Sivelin miehen rintakehää ja annoin hänelle paljon pieniä suukkoja. Hän rohkaistui ja suuteli minua uudelleen.

Mies nousi vierestäni, otti minua polvitaipeista kiinni ja veti itseensä päin. Hän riisui housuni ja asetti kasvonsa jalkoväliini. Hänen suuseksinsä tuntui huumaavalta. Ehkä myös siksi, etten ollut saanut sitä hetkeen. Mies tyydytti minua hetken, nosti päänsä ja kysyi jatkaisimmeko tätä sängyllä. Se sopi hyvin. Menin edeltä sängylle, riisuin loputkin pois ja asetuin makaamaan. Mies virnuili minulle jälleen ja sanoi, että vaikutan edelleen hermostuneelta. En voinut sille mitään! Seksi usein jännittää uuden tyypin kanssa.. Ehkä sitä odottaa niin paljon. Mies riisui itsensä boksereilleen ja asettui päälleni. Pussailimme hetken kiihkeästi, kunnes hän valui taas jalkoväliini ja jatkoi puuhiaan. Se oli niin ihanaa.

Mies siirtyi viereeni makaamaan ja suutelimme kiihkeästi. Hän sanoi minulle taas, ettei ole varma mitä haluan. Mietin, miten tässä tilanteessa ei muka voi olla varma? Olen innostunut ja alasti hänen syleilyssään? Sanoin hänelle haluavani juuri tätä. Mies sanoi, että hänkin haluaisi, mutta hän tuntee olonsa jostain syystä niin epävarmaksi ettei pysty. Otin hänen elimensä käteeni ja lämppäilin häntä. Mies tykkäsi kyllä, mutta sanoi ettei hän vain usko pystyvänsä. Lopetin ja makasin hänen vieressään selälläni. Hetken kuluttua mies sanoi, että kuulen tätä varmasti usein, mutta hänen viime kerrastaan on jo jonkin verran aikaa eikä hän ehkä siksi tunne oloaan varmaksi. Kerroin, että niin olen kuullut joo. Mutta uskoin häntä kyllä, niin vilpittömältä hän vaikutti. Makasimme hetken hiljaa vierekkäin. Kohta mies kääntyi minua kohti, suuteli minua taas kiihkeästi ja silitteli sekä tunnusteli kaikkialta. Hän kysyi mihin olin laittanut ne kortsut. Silmäni kirkastuivat. Kumarruin yöpöydän laatikolle, otin yhden esiin ja ojensin hänelle. Suutelin häntä samalla, kun hän avasi kortsun kääreen ja puki sen päälleen.

Minä jäin selälleni sängylle makaamaan ja mies tuli polvilleen jalkoväliini. Hän työntyi minuun ja otti minut kovaa. Ihanan kovaa. Osasin jo odottaa, ettei tämä kauan kestäisi, jos hänen viime kerrastaan oli jo tovi. Ja niinhän siinä kävi. Se oli kiihkeä ja nopea viisi minuuttinen. Mutta tuntui todella hyvältä. Olin enimmäkseen tyytyväinen sen takia, että mies pystyikin siihen emmekä joutuneet jättämään puuhiamme kesken ja jatkamaan seuraavalla kerralla. Makoilimme pitkään vierekkäin ja sivelin miehen rintakehää. Höpöttelimme rentoutuneita niitä näitä. Mies vaikutti nukahtavan, ja minusta olisi ollut täydellistä nukahtaa siihen hänen viereensä. Hän kuitenkin avasi silmänsä ja sanoi, että hänen olisi alettava valitettavasti tekemään lähtöä. Ymmärsinhän sen, hän oli alun perinkin sanonut tulevansa vain käymään.

Mies kävi vessassa peseytymässä ja minä keräilin itseäni kasaan samalla. Hän puki nopeasti päälleen ja sanoi lähtevänsä. Virnuilimme eteisessä toisillemme ja pussasimme hyvästiksi. Oli puhe, että näkisimme uudelleen. Emme kuitenkaan nähneet enää. Olimme yhteyksissä jo seuraavana päivänä. Viestittelimme elämäntilanteistamme ja ne erisivät sen verran toisistaan, että näimme parhaimmaksi olla näkemättä uudelleen. Ettei ketään vaan sattuisi. Olin illan aikana huomannut hänestä, että hän oli selvästi hieman tykästynyt minuun. Ja olihan mies itsekin mielestäni aika ihana.. Parempi siis näin, jos lähitulevaisuuden näkemyksemme eroavat selvästi toisistaan.

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *