Mies joka hoiti itsensä loppuun

Tämä mies oli entisen työpaikkani asiakas. Mielestäni hänellä oli aina vähän pilkettä silmäkulmassa, kun näin hänet ja tervehdimme toisiamme. Näin hänet myös kerran myöhemmin toisella työpaikallani, ja siellä hän jopa sanoi jotakin, mikä kertoi mahdollisesta kiinnostuksesta minua kohtaan.

Niinpä tuttuun tapaani, eräänä päivänä etsin hänet Facebookista, ja löysin myös. Laitoin siis miehelle viestiä ja kyselin kuulumisia. Ei mennyt montaa tuntia, kun hän jo vastailikin minulle. Sovittiin, että mentäisiin syömään joku ilta. Mihinpäs muualle kuin Gaijiniin, yhteen lempipaikoistani. Miehen pisteet nousivat saman tien. Oli tämä ainakin panostus ensimmäisten treffien illallispaikaksi.

Kun viestittelimme hänen kanssaan lisää selvisi minulle, että mies asuu lähes naapurissani. Itseasiassa viereisessä talossa, saman kadun varrella. Kävelimme siis yhtä matkaa ravintolaan, kun sovitut illallistreffimme koittivat. Nautimme illallisella hyvästä ruoasta, ja seurakin oli miellyttävää. Menimme vielä hänen luokseen istuskelemaan ja rupattelemaan. Iltamme venyi hyvin myöhään, ja lopuksi lähdin kotiin nukkumaan. Tämän illan aikana mitään ei vielä tapahtunut välillämme.

Toisilla treffeillä tulimme luokseni katsomaan elokuvaa, jonka kävimme ensin yhdessä vuokraamassa. Makoilimme lähekkäin vuoteellani ja rupattelimme. Asuin silloin pienehkössä yksiössä eikä minulla ollut erikseen sohvaa, niin luonnollisesti olimme siis sängyllä. Siinä hetken makoiltuamme hän otti minua leuasta kiinni, ja pussailimme pitkään. En oikein tykännyt siitä miltä hän maistui tai hänen hengityksestään. En ole ihan varma kumpi se oli, mikä minua vaivasi. Taas tuntui ilta venyvän myöhäiseksi, ja toivotimme hyvät yöt illan päätteeksi toisillemme. Muuta ei vielä tapahtunut. Menin tämän miehen kohdalla pitkästä aikaa kolmansien treffien säännön mukaan. Olin aika ylpeä itsestäni.

Ennen kolmansia treffejä minua alkoi jo ahdistaa. Mies ei todellakaan tuntunut olevan minulle se oikea, vaikka paperilla hän kuulostikin hyvältä. Iso omistusasunto hyvällä sijainnilla, johtoasemassa työpaikallaan ja erittäin hyvä palkkainen työ. Hyvä maku ravintoloiden suhteen, hyvät käytöstavat ja hän vaikutti oikeasti kovin kiinnostuneelta minusta. Jokin kuitenkin häiritsi, osittain se oli meidän melko suuri ikäero. Hän oli kuitenkin minua lähes 15 vuotta vanhempi. Olin huojentunut miehen kertoessa lähtevänsä työmatkalle, muutoin hän oli minuun yhteydessä joka ilta.. Yleensähän se olisi ihanaa tekstailla jonkun kanssa ja saada huomiota, mutta nyt se oli alkanut ahdistamaan.

Kolmansilla treffeillä menimme drinkeille erääseen drinkkipaikkaan. Olisimme sen jälkeen menneet syömään, muttemme keksineet äkkiseltään mitään houkuttelevaa paikkaa. Haimme siis thaimaalaista, ja menimme hänen luokseen. Söimme ja kuuntelimme musiikkia. Musiikki, mitä hän soitti oli jotakin outoa räppiä, eikä oikein sopinut omaan sen hetkiseen fiilikseeni. Eikä mielestäni muutenkaan treffi-illan musiikiksi. Ruoan jälkeen menimme sohvalle ja pian pussailimme taas. Hänen aloitteestaan. Tässä yhteydessä mies halusikin tietää, mistä asioista erityisesti tykkään seksissä ja mitä haluan itse tehdä. Yritin sanoa, että kyllä hän sen sitten näkee ja että  antaisi asioiden edetä omalla painollaan. Mutta kun miehestä tuntui olevan niin siistiä puhua seksistä. Jos tällä miehellä olisi jokin oma ”theme song” se olisi Jason Derulon Talk Dirty. Ehdottomasti.

Omasta mielestäni tuo keskustelun aihe tuntuu vähän oudolta ja ahdistavalta, kun ollaan vasta tutustumassa. Ehkä kerran tai parin yhdynnän jälkeen voisi kysyä, mistä on pitänyt ja onko jotain mitä haluaisi tehdä toisin tai jotain uutta mitä kokeilla. Eikä suunnitella näin ennakkoon.. Vai haluaako joku kirjata itsellensä muistilistan tulevia hetkiä varten? Tätä en ihan ymmärtänyt. Ahdistukseni määrä vain kasvoi.

Tuli kuitenkin aika siirtää hommat makuuhuoneen puolelle. Mies ei ollut varsinaisesti keskivartalosta niin timmissä kunnossa, kuin olisin luullut ja halunnut. Ehkä sekin liittyi vähän hänen ikäänsä, vaikea sanoa. Joka tapauksessa se vei vähän intoani touhuta hänen kanssaan, tämän lisäksi intoani vähensi myös se hänen suunsa maku tai haju. Hän riisui minua, ja alkoi heti aluksi antamaan suuseksiä. Se oli ihan ok, mutta paljon parempaakin on usein koettu. Hyvä alku kuitenkin ottaa heti naisen tarpeet huomioon.

Kuva netistä

 

Lopulta siirryimme perinteiseen lähetyssaarnaajaan, ja se vasta olikin tylsää. Harrastin sinä yönä luultavasti huonointa ja tylsintä seksiä, mitä koskaan olin kokenut. Halusin sen vain olevan pian ohitse ja päästä lähtemään kotiin. Mies käänteli minua, edes se oli koko meneillään olevan tilanteen yhteydessä hieman virkistävää. Lopuksi hän totesi, että jos minua ei haittaa, niin hän voisi saattaa itsensä loppuun kädellä. Kukaan ei ole koskaan todennut minulle vastaavaa, mutta se ei kuitenkaan haitannut, vaan käänsin kylkeäni ja annoin hänen vemputella selkäni takana aivan rauhassa.

Oli siinäkin tyyppi, kun ei tule vaikka on sängyssä hyväkuntoisen ja miellyttävän naisen kanssa. Ja vielä kehtaa kysyä, saako hoitaa itsensä kädellä loppuun. Ahdistavaa. En kehdannut lähteä kotiin yöllä heti seksin jälkeen, vaikka koti olisi lähellä ollutkin. Aamulla herätessäni puin päälle vähin äänin enkä herättänyt häntä ja häivyin vikkelästi asunnosta.

Olimme tämän tapaamisen jälkeen miehen kanssa vielä yhteydessä hänen aloitteestaan. Hän ehdotti toki jälleen uutta tapaamista ja minä yritin keksiä hätävaleeksi etten vielä ole ehkä valmis mihinkään vakavaan. Erostani entiseen poikaystävääni ei silloin kuitenkaan ollut vielä mennyt montaa kuukautta. Häntä oli hyvä käyttää tässä tekosyynä. Mies ymmärsi minua hyvin ja sanoi, että jos seksiä tarvitsen, hän on lähellä. Tuntui taas jotenkin halvalta hänen kommenttinsa jälkeen.. Että jos tästä ei voi mitään vakavampaa tulla niin tervetuloa panemaan kuitenkin? Joopa joo. Siitä ei todellakaan ollut pelkoa, että olisin häneltä seksiä vielä pyytänyt. Mieluummin olisin ollut ilman meidän seksikokemustamme.

Näimme kaiken tämän jälkeen edelleen silloin tällöin työpaikoillani. Emme juuri vaihdelleet kuulumisia, mutta tervehdimme kuitenkin ilman kiusaantunutta ilmapiiriä ja hyvillä mielin.

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *