Mies yökerhosta

Olin vasta tuolloin palannut takaisin Euroopan reissulta silloisen kämppäkaverini kanssa, eikä minulla ollut tarvetta katsella miehiin päin. Reissussa oli ollut vientiä ja olinhan vielä aika hurmiossa yhdestä heistä, jonka kanssa oli tullut hengattua enemmänkin. Kämppikseltäni tilattiin yksi työkeikka helsinkiläiseen yökerhoon, johon minäkin lähdin mukaan. Menimme sinne isohkolla tyttöporukalla hieman hostaamaan ja näyttäytymään, meitä oli noin kymmenen henkeä. Yökerhossa oli teemailta ja mekin pukeuduimme melko vähäpukeisesti teemasta johtuen.

Myöhemmin tuon illan aikana paikalle alkoi virrata kunnolla porukkaa. Me olimme paikan päällä jo aikaisin ja työkeikkamme tuntui vielä siinä vaiheessa olevan pelkkää edestakaisin haahuilua. Tämä mies oli kävelemässä ohitsemme, mutta pysähtyi kohdalleni, tuijotti minua ja pyysi meitä liittymään pöytäänsä. Siinä kohtaa olimme jo jakaantuneet ehkä kolmeen pienenpään ryhmään. Mietimme siis kämppikseni ja parin muun tytön kanssa, että miksipä ei. Tämä sopi joka tapauksessa hyvin illan työnkuvaamme. Heillä oli pöydässä kaikki mahdolliset juomat, hedelmätarjotin ja vaahtokarkkeja. Meidät pöytään pyytänyt mies oli kiinnittänyt selvästi huomionsa minuun, mutten itse ajatellut asiaa oikein enempää.

Yksi tytöistä kuiskasi minulle ja kysyi, tunnistinko kuka mies oli. Ihmettelin, että mistähän olisin voinut hänet muka tunnistaa. Tyttö selitti miehen olevan yksi melko tunnettu varakas mies. En silti tiennyt, että kuka se oli vaikka hän kertoi nimen ja miehen taustoja. Kun illan show alkoi, katsoimme sitä edelleen samalla porukalla, heidän loossista ja mies vaivihkaa työnsi kättään mekkoni helman alle ja pääsi melkein stringienikin alle ennen kuin ehdin tajuamaan mitään. Mekkoni oli niin lyhyt, ettei sen alle pääseminen tosin vaatinut paljoakaan työtä. Säikähdin ja vetäydyin nopeasti pois. Siinä vaiheessa viimein tajusin hänen kiinnostuksensa minua kohtaan

Vaihdoimme myöhemmin illan aikana miehen kanssa numeroita ja hän alkoi samalla suutelemaan minua erittäin himokkaasti. Suutelutuokiomme jälkeen hän poistui hetkeksi loossista, käydäkseen terassin puolella tupakalla. Yhtä seurueemme tytöistä alkoi väsyttää, ja hän oli minun ja kämppikseni luona yökylässä tuon viikonlopun. Päätimme siis lähteä kotiin, emmehän me muutkaan olleet humalassa eikä ollut suurempaa intoa jatkaa iltaa enää pidempään. En nähnyt miestä enää vaikka yritin katsella ympärilleni ja etsiä häntä. Laitoin hänelle pois lähdettyämme kuitenkin viestin, että olin lähtenyt enkä nähnyt häntä enää. Onhan hyvä olla kohtelias ja halusin antaa itsestäni kiinnostuneen kuvan.

Kotiin päästyämme googlettelin miestä ja totesin, että ai tällainen tyyppi. No mikäs siinä. Silloin hän soitti minulle ollessaan juuri taksissa, ja kysyi osoitettani. Hän oli siis vain päättänyt lähteä hakemaan minua?! Toinen siis kiinnostui sinä iltana minusta jopa sen verran, että varta vasten lähti hakemaan luokseen. Annoin osoitteen, vaihdoin mukavammat vaatteet päälle ja lähdin pihalle odottamaan. Tytöt toivottivat minulle hauskaa iltaa ja halusivat kuulla, millaista miehen kanssa oli. Minua alkoi jännittää, mutta hyvällä tavalla. Tässä sitä vaan lähdin keskellä yötä oikeastaan täysin tuntemattoman miehen luokse. Spontaanius on kuitenkin juttuni, että miksipä ei.

Pian hän kurvasi taloyhtiömme pihaan taksilla. Astuin sisään ja matka jatkui keskustaan päin, hänen luokseen. Miehen luokse päästyämme hän esitteli minulle alkuun kivan kattohuoneistonsa,

Kuva netistä

jonka jälkeen suutelimme keskellä eteisen lattiaa. Vaatteeni vähenivät kuin itsestään, ja siirryimme pikkuhiljaa makuuhuoneen puolelle. Harrastimme sen yön ja aamun aikana seksiä muistaakseni yhteensä viisi kertaa. Viimeisen kerran jälkeen sanoin, etten vain enää pysty enempää. Olin jo ihan turtunut ja herännyt pitkin yötä hänen uusiin aloitteisiin.

 

Jossain kohtaa aamupäivänä raahauduin kotiin, mikä kävi melko helposti, sillä hän asui keskustassa. Mies jäi sänkyyn nukkumaan ja minä huikkasin hänelle heipat makuuhuoneen ovelta. Näimme hänen kanssaan vielä pariin kertaan. Toinenkin näkeminen meni yllättäen seksin merkeissä. Olihan miehen käytöksestä ollut selvästi luettavissa, että seksi oli ainoa asia mikä häntä kiinnosti. Mies haki minut tällä kerralla Töölöstä työkeikalta, ja heitti kotiini. Kämppikseni ei ollut kotona, joten meille päästyämme otimme vain pienet pikaiset, jonka jälkeen mies lähti. Tuntuihan se vähän tyhmältä ettei häntä kiinnostanut viettää aikaa kanssani yhtään sen enempää.

Kolmannella keikalla satuin olemaan keskustassa työkeikalla, ja päätin kysellä mieheltä mitä hän mahtaa puuhailla. Oli alkanut taas tekemään mieli.. Mies sattui olemaan juuri sopivasti kotona, joten piipahdin käymään. Harrastimme jälleen seksiä pariinkin kertaan ja sen jälkeen jatkoin pian matkaani, mukavan hiuspörrön kanssa toisiin töihin.

Miehestä ei enää kauaa kuulunut paljon minuun päin, itsehän aloin tässä vaiheessa tietenkin ihastua. Kiihkeä seksi hänen kanssaan oli saanut hormonit hyrräämään ja miettimään millaista olisi joku kerta hengailla ihan muissakin merkeissä. Olisi ollut esimerkiksi todella kiva ottaa vain rennosti ja katsoa vaikka joku leffa hänen luonaan. Näin ei tietenkään tapahtunut. Miestä oli nimenomaan kiinnostanut seksi eikä mikään muu. Turhaan olin alkanut maalailemaan pilvilinnoja mielessäni. Ja minkä takia?! Emmehän me olleet tutustuneet toisiimme kunnolla tai oikeastaan juuri ollenkaan. Olimme vain harrastaneet seksiä ja siinä se. Mutta eihän sitä omille ajatuksilleen mitään voinut, kun ne olivat alkaneet liikkumaan jälleen omia raiteitaan. Mies ei vastaillut viesteihini enää mitään. Lopuksi olin niin vihainen, että laitoin hänelle Facebookissa täydellisen avautumisviestin. Hän ei siihen vastannut, mutta ainakin sain kerrottua omat mielipiteeni asioista.

facebooktwittergoogle_plusmail

2 kommenttia “Mies yökerhosta

 • 20.4.2017 klo 21:06
  Kestolinkki

  Mikä siinä aina onkin, että miehet pystyvät jotenkin vain kylmettämään tunteensa ja harrastamaan seksiä, mutta naisena sitä kaipaa jotenkin myös “henkistä”yhteyttä ja kaikkea muutakin kuin pelkästään seksiä. Tuttu kuvio itsellekin.

  Reply
  • Syöjätär
   26.4.2017 klo 13:35
   Kestolinkki

   Sanopas muuta! Pelkkä seksi on kuitenkin oikeastaan tylsää, ei siitä saa juuri mitään irti. Itselläni on siitä johtuen ollut joko yhden illan juttuja, missä kummallekaan ei ehdi kasvaa tunteita tai sitten vähän pidempi tapailu, mikä sisältää muutakin seksin lisäksi.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *