Ryhmäleikkejä

Tapasin yhden pojan tänä kesänä, keskiviikkoiltana baarissa. Sanon häntä pojaksi, koska olin aivan varma, että hän olisi ollut minua reippaasti nuorempi. Häntä voisi ehkä sanoa sellaiseksi “baby faceksi”. Meillä oli sittenkin vain yksi vuosi ikäeroa, joten ei hän ihan poika ollut. Lähestyin häntä seuraavana päivänä Facebookissa ja aloimme juttelemaan tapaamisesta. Hän tuli luokseni kylään saman viikon lauantaina. Meillä oli ihan hauskat rupattelut. Olimme etukäteen puhuneet, että seksiä ei sitten vielä tässä vaiheessa olisi, mutta pussailu oli tullut puheeksi.. Odotin koko höpöttelymme ajan milloin hän suutelisi minua. Hän istui sen verran kauempana minusta, etten uskaltanut itse siirtyä ja tehdä aloitetta.

Vähän ennen kuin poika oli lähdössä, seisoskelimme eteisen tuntumassa ja viimein pussasimme. Se oli ihanan kiihkeää ja kutkuttavaa enkä pystynyt lopettamaan. Hinkkasimme toisiamme vasten ja periaatteessa harrastimme seksiä vaatteet päällä seisaallaan. Olin äärimmäisen kiihottunut, mutta poika muistutti minua siitä ettei meillä pitänyt olla seksiä ja hänen oli jo jatkettava matkaakin. Totesin olevani itsekin samaa mieltä, vaikka kovasti mieli tekikin.

Myöhemmin illalla päädyin ystäväni kanssa samaan baariin missä poikakin oli, sillä hän pyysi meitä sinne. Ystäväni ei jaksanut olla enää pitkään ulkona, joten jäin kolmin pojan ja hänen kaverinsa kanssa. Olin mukavan humalassa, hinauduin pojan kylkeen kiinni ja sivelin häntä hellästi. Pyysin häntä luokseni yöksi ja se sopi hänelle oikein hyvin.

Harrastimme yöllä villiä seksiä. Nehän oli tavallaan jo toiset treffit vaikka tapasimmekin saman päivän aikana kaksi kertaa, eikö? Hänellä oli aivan tajuttoman iso, siis tajuttoman iso. En yhtään liioittele. Sellainen, jota ei ihan pystynyt käsittämään ja josta ei ollut aivan varma, että tuntuiko se hyvälle vai sattuiko se liikaa. Tunne taisi olla osittain kivun ja nautinnon rajamailla. Seksimme sujui kuitenkin humalan huuruisesti eikä meillä kummallakaan ollut seuraavana aamuna täysin selvää kuvaa sen kulusta. Aamulla poika oli ikävän etäisen oloinen, valitti kuumuutta eikä halunnut olla lähelläni. Minä taas olisin tarvinnut paljon silittelyä ja rapsuttelua, varsinkin siksi, että krapula alkoi nostaa päätään. Poika ei kauaa luonani viihtynyt vaan jatkoi matkaa kotiinsa selviämään oloistaan.

Yritin lähipäivinä nähdä häntä uudelleen, mutta hän vastaili vähän nihkeästi tai oli töissä tai väsynyt. Ne tuntuivat lähinnä tekosyiltä. Oli aika selvää, että kiinnostus lopahti seksin myötä. Minua alkoi harmittaa, että annoin niin pian, mutta toisaalta poika olisi varmasti kadonnut ihan samalla tavalla vaikka olisimme odottaneet pidempäänkin. Hän vaikutti sen luontoiselta. Joitain päiviä myöhemmin poika itse laittoi minulle viestiä ja ehdotti, että voisi tulla moikkaamaan minua samalla, kun oli tulossa Espoosta Stadiin päin. Ajattelin, että miksipä ei. Hän kertoi olevansa kaverinsa kanssa liikkeellä ja kysyi oliko se ok. Harmitti, että emme voisi nähdä kahden, mutta oli se parempi kuin ei mitään. Sen jälkeen poika myönsi tapaamisen oikean luonteen ja kertoi, että he haluaisivat yhdessä nauttia minusta. Järkytyin aivan todella. Kuka ehdottaa noin vain ryhmäseksiä, sen kummemmin alustamatta asiaa vaan suunnilleen ilmoittaa, että “hei täältä me nyt tullaan kaverini kanssa panemaan sua”. Todella röyhkeää käytöstä! Sanoin hänelle asiasta ja, että oli parempi ettemme näkisi siinä tapauksessa ollenkaan.

Muutamaa päivää myöhemmin leikittelin kuitenkin asialla mielessäni ja ajattelin ettei siitä olisi toki haittaa, jos kysyisin miltä pojan kaveri esim. näyttäisi. Kysyin ja hän innostui kiinnostukseni heräämisestä. Hän kertoi minun tavanneen hänen kaverinsakin jo aiemmin ja hän oli kyllä mielestäni ihan ok. Keskustelimme siitä, miten tämä ryhmäseksimme sitten toteutettaisiin ja oliko heillä aiemminkin kokemusta. Minulla ei nimittäin ollut. Tai no, ei aivan tuolla tavoin. Ehkä palaamme asiaan vielä toisella kertaa.. Pojat olivat tehneet sitä yhdessä ennenkin. Tämä oli kyllä ollut fantasiani, mutta olin ajatellut, että ehkä se on sen tyyppinen fantasia, mitä et halua toteuttaa vain ainoastaan asiasta haaveilu riittää.. No, me päätimme sopia deitit luokseni seuraavalle lauantaille.

Olin loppuviikon ihan jännittynyt. Kun lauantai tuli poika ilmoitti, että joutuisimme siirtämään tapaamistamme viikolla jos minulle vain sopisi. Pojan kaverille oli tullut jotain muuta.. Miten niin jotain muuta?! Luulisi tämän menevän muiden asioiden edelle. Mulla ainakin meni, koska saisin tosiaan fantasiani toteutettua. Minulle sopi seuraavakin lauantai samaan aikaan. Sovimme siihen uuden yrityksen.

Kyseinen lauantai tuli. Summerini soi. Olin siivonnut asuntoni kuntoon, peseytynyt, laittanut kivat alusvaatteet, laittautunut nätiksi ja odotellut jännityksestä täristen.

Kuva netistä
Kuva netistä

Kaverukset astelivat sisään ja istuivat sohvalleni. Pojan kaveri pyysi minut vierelleen. Istuin alas ja hän siveli minua samalla, kun höpöttelimme. Hän laittoi käden paitani alle ja tunnusteli rintojani. Tilanne tuntui niin oudolta, mutta annoin sen mennä omalla painollaan. Aloimme pikku hiljaa riisuuntumaan ja kaverukset ehdottivat, että menisimme sängylle. Menimme ensin pojan kaverin kanssa kaksin sängylle makaamaan ja hän jatkoi sivelyäni ja kehotti minua ottamaan häneltä suihin. Minä kumarruin hänen haaroihinsa ja tein työtä käskettyä. Toinenkin kaveruksista saapui vuoteeseen, kosketteli takapuoltani ja haaroväliäni ja siirsi pikkarini syrjään. Hän laittoi kortsun päälle ja työntyi minuun. Hän tuntui taas käsittämättömän isolta. Tilanne tuntui edelleen todella oudolta, mutta jotenkin se rullasi omaan tahtiinsa.

 

Pojat vuorottelivat roolejaan kanssani, kortsuja kului ja toinen pojista otti sessiomme keskellä pari välisuihkua.. Se oli kuulemma hänen juttunsa. Jokainen tyylillään. Hän ei tuntunut yhtä isolta, mutta oikein sopivalta. Hänen kanssaan seksi oli oikeastaan vain nopeaa rynkyttämistä, kun taas toisen kanssa itsevarmaa, ihanaa työntelyä.

Loppujen lopuksi olimme mukavassa asennossa, joka voi pornoleffoistakin olla tuttu. Toinen pojista makasi edessäni selällään, minä annoin hänelle suuseksiä ollessani kontillani hänen edessään ja toinen pojista työnteli itseään minuun takaa päin. No, hassuinta tässä loppuhuipennuksessamme oli se, että he tulivat yhtäaikaa?! Se tuntui hieman oudolta. Ehkä se johtui osittain siitä, että olivat tehneet tätä yhdessä ennenkin ja heillä oli vaikkapa sama kaava joka kerta. Vai olisiko niin, että toinen kiihottui siitä, kun huomasi toisen tulevan? En tiedä, mutta epäilen jotenkin enemmän jälkimmäistä vaihtoehtoa.

Pojat hyvillä mielin pukivat päälleen kuten minäkin ja alkoivat aika saman tien lähtemään. Ei kai siinä, mitäs siinä alettaisiin vielä kahvikupin ääressä juttelemaan? Sanoimme heipat ja jätimme ilmoille ajatuksen, että voisimme joskus ottaa uusinnan. Jäin vähän hämmentyneenä itsekseni miettimään vasta tapahtunutta. Olin joka tapauksessa fiiliksissä siitä, että sain tämän fantasiani toteutettua. Tämä oli siihen ehkä paras mahdollisuus kuitenkin ja nyt se tuli ainakin tehtyä.

Meillä on muutaman kerran ollut puhe mahdollisesta uusinnasta. Ensimmäisellä kerralla omasta aloitteestani ja toisilla kerroilla poikien aloitteesta. Ehkä ihan hyvä, ettei se ole syystä tai toisesta onnistunut. Kuitenkin se poika heistä, johon olin alunperin tutustunut, osoittautui mulkuksi ja antoi minulle sellaisen kuvan ettei hän pahemmin kunnioita naisia tai ainakaan minua. Vaikka mieheltä löytyisi housuista normaalia isompi elin, ei sitä kuitenkaan tarvitse omasta mielestäni käyttäytyä täysin ylimielisesti.

Toistaiseksi heidän kanssaan tilanne on siis niin sanotusti holdissa. Eihän sitä kuitenkaan tiedä jos vielä jokin viikonloppu pienessä hiprakassa innostuisi yhteisestä yöstä heidän kanssaan.

facebooktwittergoogle_plusmail

5 kommenttia “Ryhmäleikkejä

 • Syöjätär
  2.11.2016 klo 09:35
  Kestolinkki

  Haluaisin kiittää tätä henkilöä, joka linkitti blogitekstini Suomi24-sivuille. Eli kiitos! 🙂

  Reply
 • 8.11.2016 klo 12:22
  Kestolinkki

  Mielenkiintoisia luettavia myös näin miehelle! 🙂

  Reply
  • Syöjätär
   8.11.2016 klo 14:33
   Kestolinkki

   Kiitos kommentistasi ja kiva kuulla, että on viihdyttänyt! 🙂

   Reply
   • 8.11.2016 klo 15:54
    Kestolinkki

    Paljonkin on viihdyttänyt vaikka ei juurikaan ole mitään tämänkaltaisia päiväkirjoja tullut ennen seurattua. Vaikutat mukavan avoimelta ja rennolta niin ehkä se on tässä se joka herättää mielenkiintoa. Tässähän nyt tulee vain eteen se tilanne, että luettua kaikki tähän asti julkaistut kirjoitukset joutuu odottelemaan tovin seuraavaa 🙂

   • Syöjätär
    8.11.2016 klo 19:46
    Kestolinkki

    Heh, hauska juttu! Kerran viikossa pyrin tekstiä julkaisemaan. Välillä useammankin. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *