Seksiä yökerhon vessassa

Jokin yleisillä paikoilla seksin harrastamisessa kiehtoo. Kai se on se kiinnijäämisen riski ja koko tilanteen spontaanius.

Olin ystäväni kanssa lempiyökerhossani eräänä torstaina. En ollut itse juomassa, mutta voihan sitä olla viihteellä hauskaa ilman alkoholiakin. En lähtökohtaisesti ollut myöskään sillä mielellä liikkeellä, että “haluan löytää tänään miehen”, mutta olin kyllä varannut yhden kortsun baarilaukkuuni. Katselin jo alkuillasta ympärilleni, muttei ketään kiehtovaa tuntunut näkyvän. Myöhemmin tanssilattian tuntumassa näin yhden aika treenatun miehen drinkki kädessä. Hänkin vilkuili minua. Hymyilin hänelle ujosti, mutta ajattelin etten mene itse tekemään aloitetta. Miehen kaverit liittyivät hänen seuraansa, ja he lähtivät pois tanssilattialta. No, tiesin kyllä näkeväni hänet vielä jos haluaisin.

Tässä mielessä oli onni, että ystäväni tupakoi. Suuntasimme terassille eikä hänellä sattunut olemaan tulta. Siellä tämä treenattu mies istui pöydässä kavereidensa kanssa. Me seisoimme terassin ovella vähän kysyvän näköisinä ja koitimme katsoa, keneltä pyytää tulta. Treenattu mies vinkkasi meidät heidän pöytäänsä. Score! Liityimme seurueeseen. Hän paljastui melko fiksuksi kaveriksi, joka toimi parhaillaan lakimiehenä. Ei yhtään hullumpaa. Rupattelumme sujui kivasti kunnes hän nauroi. Siis se nauru. Se oli AIVAN järkyttävä. Ihan kuin väkisin vääntäisi kamalinta osaamaansa tekonaurua. Kysyimme ystäväni kanssa hänen naurustaan, ja mies kertoi saaneensa kuulla palautetta asiasta läpi ikänsä. Se nyt vain on hänen naurunsa eikä hän sille mitään voi. Niin, ei kai sille voikaan..

Poistuimme miesten seurasta sisätiloihin. Mies jäi kuitenkin mieleeni, sillä hän oli ainoa hyvännäköinen, jonka olin sinä iltana nähnyt. Pohdin vain kuinka jaksaisin kuunnella häntä vielä aamulla sillä se nauru oli oikeasti järkyttävää kuultavaa.

Mies liittyi myöhemmin illalla uudelleen seuraamme, kun olimme ystäväni kanssa asettuneet yhden pöydän ääreen. Hän sanoi minun jääneen kiinnostamaan häntä, joten hän päätti tulla vielä juttelemaan meille. Seuraamme liittyi muutakin porukkaa ja silloin treenattu mies päätti etsiä kaverinsa.

Jäin miettimään, mitä tekisin hänen kanssaan. Hän näytti kyllä hyvältä (ainakin muuhun tarjontaan verrattuna) ja seksiä teki mieli. En kuitenkaan haluaisi herätä aamulla hänen vierestään. En ollut harrastanut seksiä tämän kyseisen yökerhon vessassa vielä ja ajattelin, että voisin heittää hänelle tämmöisen ehdotuksen ilmoille. Eihän siinä mitään häviäisi. Pöydässämme oli edelleen muutakin porukkaa, joten uskalsin jättää ystäväni hetkeksi odottamaan. Sanoin hänelle käyväni vessassa ja palaavani aivan pian. Suuntasin kuitenkin tanssilattialle etsimään tätä treenattua miestä. Onneksi torstaisin oli vähän hiljaisempaa ja tanssilattiakaan ei siis ollut täynnä. Mies löytyi helposti.

 

Heti päästyäni hänen luokseen, minua alkoi ujostuttaa. Höpötin aluksi kuinka halusin vielä tulla juttelemaan ja, että minua harmitti kun hän häipyi. Hän oli jälleen mielissään seurastani ja tanssi samalla musiikin tahtiin. Päätin, että se on nyt tai ei koskaan.

Kuva netistä
Kuva netistä

Sanoin hänelle “Olisi aika kiva jos ottaisit mut tuolla vessassa.” Hän seisahtui hetkeksi tuijottamaan minua ja kysyi “Ai nyt vai? Miesten vai naisten vessassa?”. Minulle se oli aivan sama, se vessa missä olisi vähemmän porukkaa, vastasin hänelle. Hän ei sen pidempään miettinyt, totesi vain, että mennään sitten. Otti minua kädestä ja johdatti minut mukanaan miesten vessaan.

Yksi koppi oli sopivasti vapaana eikä jonoa ollut. Pari miestä wc-tilassa oli kyllä, mutta heitä ei tuntunut naisen läsnäolo haittaavan. Menimme vapaaseen koppiin ja laitoimme oven lukkoon. Kävin saman tien hänen kimppuunsa ja painoin hänet seinää vasten. Suutelimme kiihkeästi. Mies sanoi, ettei ollut koskaan tehnyt mitään vastaavaa ja kuinka ihanan kiihottava ehdotus tämä multa oli. Tämähän ei ollut mulle vessaseksineitsyyden menetys ja vastasin siis hänelle, etten itsekään ollut tässä yökerhossa tätä koskaan tehnyt. Hehheh. Mies halusi vain sivellä ja suudella minua joka puolelta, itse en halunnut aikailla. Minua kuitenkin alettaisiin pian kaipaamaan. Kysyin mieheltä, olisiko hänellä kortsua mukana. Hänellä oli. Käännyin ympäri, vedin housuni alas ja nojasin wc-pöntön vesisäiliötä vasten. Pyysin häntä ottamaan minut. Hän teki työtä käskettyä. Laittoi kortsun paikoilleen ja työntyi minuun. Hänellä oli juuri sopivan kokoinen ja hän otti minut ihanan kovaa. Tunnelma oli huumavan villi. Mies voihki ääneen ja halusi vaihtaa asentoa. Hyssyttelin häntä ja kehotin tulemaan pian. Häntä kiihotti se ajatus, että meidät kuultaisiin. Itselleni kuulluksi tuleminen ei ollut tärkeintä vaan nimenomaan se hetken huuma. Hetken siinä seksin ohessa kiisteltyämme hän suostui antaa itsensä tulla loppuhuipennukseen.

Huohotimme hetken, minä nojaten edelleen vesisäiliöön ja hän nojaten minuun. Vetäydyin pois päin, pyyhkäisin itseäni ja vedin housut takaisin ylös. Mies sanoi kuinka oli ihanaa, että olin ollut näin kiimainen ja halunnut häntä heti. Hän suuteli minua, silitteli hiuksiani ja sanoi todellakin haluavansa viettää myös yön kanssani. Kiertelin asiaa ja sanoin vain, että tottakai jos törmäämme vielä illan aikana. Poistuimme vessakopista hymyissä suin. Vessassa oli jälleen muitakin, muttei kukaan juuri kommentoinut mitään. Lähinnäkin virnuilivat meille ainoastaan. Aioimme vielä törmätä illan aikana ja suuntasin takaisin meidän pöytään. Siellä ystäväni vielä oli muun porukan seurassa. Olin selvästi ollut pidempään poissa kuin mitä hän oli odottanut. Kuiskasin hänelle käyneeni sen treenatun miehen kanssa vessassa ja ystäväni sanoi arvanneensa tämän.

Istuimme loppuillan samassa pöydässämme ja seurassamme oli edelleen tämä uusien tuttavuuksien porukka. Treenattu mies kulki muutaman kerran meidän ohi, moikkaili ja hymyili minulle. Moikkasin takaisin, mutta minulla ei ollut aikomustakaan lähteä hänen mukaansa tänä yönä. Eikä minään muunakaan yönä. Vähän ennen pilkkua päätimme lähteä menemään, että välttyisimme pahimmalta jonolta. Luikin meidän porukasta ensimmäisten joukossa kohti narikkaa, sillä en halunnut törmätä treenattuun mieheen enää. Enkä törmännytkään.

Pääsin siis mukavasti kotiin, omaan sänkyyn yöksi nukkumaan täysin rauhassa. Sain sen hetken huuman mitä halusin ja treenattu mies tuntui myös olleen tästä kokemuksesta varsin mielissään. Häntä luultavasti jäi harmittamaan, ettei löytänyt minua pilkun aikaan ja ettemme vaihtaneet yhteystietoja. Mutta eihän sitä aina tarvitse. Välillä se yksi kerta riittää. Olin aika fiiliksissä siitä, että uskalsin tuntemattomalle miehelle ehdottaa spontaania seksiä vaikken ollut edes humalassa.

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *