Puolialasti vailla omaa kunnioitusta

Mietin ja mietin, teenkö tämän vai en. Mun sydän hakkaa tuhatta ja sataa, vatsaa vääntää, päässä ja silmissä pyörii, kädet hikoilee ja tärisee, ennen kuin olen edes aloittanut kirjoittamaan varsinaisesta aiheesta.

Muistattehan, että Vappu on aivan pian? Minä muistin, ja siitä tulikin mieleeni tehdä tämä postaus.

Pyydän ymmärrystä hyvät ihmiset, älkää tuomitko heti !

Tämä postaus tulee käsittelemään siis viime vuoden Vappua.

En todellakaan kirjoita tätä hakeakseni huomiota. En tahallani halua kertoa ihmisille, jotka eivät vielä tienneet. Kirjoitan, koska haluan osoittaa, että virheistä oppii. Haluan jollain tapaa myös vapauttaa oman mieleni. Haluan pyytää anteeksi ihmisiltä. Haluan auttaa juuri sinua, joka olet mokannut. Kerron nyt oman tarinani ehkä noloimmasta asiasta, mitä olen koskaan tehnyt.

Oli siis Vappu 2015. Olimme sopineet Cheyennen ja Joelin kanssa, että juhlitaan kolmistaan. Alkuillan suunnitelmiin kuului nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta Joelin luona. Olimme tuolloin Cheyenne kanssa kuin paita ja peppu. Jos en ollut Joelin kanssa, olin satavarmasti Cheyennen kanssa. Teimme kaiken yhdessä, ja aina mentiin eikä meinattu. Teimme asioita hetken mielijohteesta, mitä ikinä päähän juolahti, riippumatta siitä mitä muut ajattelee.

Olimme tuolloinkin saaneet hienon idean meidän juhliin: halusimme olla kissa ja pupu. Mä olin luonnollisesti se kissa, koska mä olen niin kissaihminen, kuin vain voi olla. Mun kylkeen on tatuoitu kissantassuja ja teksti mun oman kissan nimestä: katti. Se oli myös aikoinaan mun lempinimi. Joka tapauksessa, olimme ostaneet asusteita, ja minun asuni näytti tältä:

Vappupusu

Kissan korvat päässä, puoliksi läpinäkyvä Body peppuvaossa ja korkokengät, kyllä. No, IHAN OK asu, siis kotona pidettäviin aloitusjuhliin..

Mutta olisikin jäänyt siihen. Haluan nyt kuitenkin olla täysin rehellinen.

Me lähdimme ihan oikeasti Helsingin suosituimpaan yökerhoon – Showroomiin, näissä meidän ”upeissa” asuissa, eli toisin sanoen puolialasti. Toki fiksuina puimme matkan ajaksi housut yms. päälle, mutta kun pääsimme baariin sisälle, säntäsimme äkkiä vessaan vaihtamaan Bodymme takaisin päälle !

Muistan, kun tulin ulos vessasta, samalla sekunnilla, kun otin ensimmäisen askeleen, olin jo saanut ainakin kymmeniä katseita. Epäröin hetken juoksenko takaisin vessaan, mutta toimin aivan päinvastaisesti. Lähdimme käsikädessä ylpeinä, peput vilkkuen peremmälle baariin.

Saimme niin paljon katseita, enkä nyt puhu ”normaaleista” katseista. Vaan ihan oikeasti, ihmiset tuijottivat meitä ihan luukut auki, silmät pyöreinä. He eivät edes peittäneet kuiskuttelujaan, vaan pikemminkin tekivät sen niin, että varmasti huomaisimme. Jopa tuttuni tulivat sanomaan päin naamaan asioita, enkä siinäkään vaiheessa vielä ollut poistunut baarista.

Vasta siinä vaiheessa, kun Joel yllättäen lähti kasvoillaan ilme ”jos katse voisi tappaa” – aloin miettimään, jospa nyt olikin mennyt VÄHÄN yli. Joel ei vastannut puhelimeen, vaikka soitin varmaan kymmenen kertaa. Siinä vaiheessa oli aika poistua.

Bae Mad

Joel ei vastannut seuraavana päivänäkään mulle puhelimeen. Mulla oli maailman pahimmat morkkikset. En voinut olla paikoillani. Vasta sitä seuraavana päivänä Joel vastasi mulle. Puhuimme puhelimessa, Joel kuitenkin sanoi, ettei sillä olisi mitään asiaa mulle enää ikinä. Olinko tosiaan mokannut niin pahasti? Itkin niin paljon, etten välillä saanut henkeä. Sain ahdistuskohtauksia.

Norsu Snapchat

Miten olin saattanut toimia näin? Miten en kunnioittanut itseäni sen vertaa? Miksi piti näytellä persettä täydelle baarille? Hävettää, ja todella paljon. En voi syyttää, kuin itseäni, sillä jokainen vastaa omista teoistaan. Mutta voin kai sanoa, että joukossa tyhmyys tiivistyy. Anteeksi teille, jotka sivusta jouduitte tuolloin katsomaan tätä. Anteeksi myös teille, jotka järkytyitte, mutta halusitte silti lukea tarinani.

Uskon 100% siihen, että virheistä oppii. Olen läksyni oppinut. Vuosi on vierähtänyt, ja voin rehellisesti sanoa olevani henkisesti todella paljon kasvanut. Kunnioitan nykyään itseäni sen verran, etten tekisi näin enää koskaan. Myönnän virheeni, ja otan vastuun teoistani. Ehkä se on se juttu, mistä voin sanoa olevani ylpeä. Toivottavasti te muutkin näette tämän niin. Toivon, että jos joku kamppailee morkkiksistaan, tai haluaa muuten vain kertoa oman tarinansa minulle – otathan rohkeasti yhteyttä !

 

Peace&Love

Taru

 

 

 

Facebooktwittermail

20 kommenttia “Puolialasti vailla omaa kunnioitusta

 • Avatar
  13.4.2016 klo 11:55
  Kestolinkki

  Mä todella harvoin, en oikeestaan koskaan kommentoi kenenkää blogeja, mutta pakko sanoa et jotenki tosi hyvä kirjoitus, arvostan! Varmasti aika monella tytöllä jossin vaiheessa on toi vaihe mukaanlukien mulla, että halutaan näyttää seksikkäältä ja mennään sinne baariin minimekossa tissit tiskissä. Nykyään mua hävettää miten oonki kehdannu pukeutua johkin korsettitoppiin ja ilosena sekä mielestäni tosi hyvännäkösenä menny baariin.. Kai sitä kuvitteli et mitä paljastavampi asu sitä parempi.. Noh onneks sitä viisastuu elämän ja iän myötä ja voin sanoa että kaikki naiset näyttää todella paljon paremmilta tyylikkäät bilekuteet päällä, toisinsanoen vaatteet päällä. Ehkä se on tää nykymaailma mikä antaa ihan vääränlaisia kuvia varsinki nuorille tytöille, joka on tosi sääli et mitä nuoremmat lähtee tavottelee samaa mitä ne näkee photoshopatuissa kuvissa sun muissa (vähän meni ohi aiheen) mutta pointtina on se että nykyään kaikki on niin ulkonäkökeskeistä että ne tuottaa ihan varmasti jokaselle hirveitä paineita ja siks pukeudutaan ties millasiin vaatteisiin. Voisin jatkaa tätä mun kirjotusta vaikka kuinka pitkään mutta ehkä tässä tuli asian ydin 😀 Tosiaan arvostus sulle uskalluksesta kirjottaa tämä kirjoitus!

  Reply
  • Avatar
   13.4.2016 klo 16:52
   Kestolinkki

   Moikka Noora 🙂 Ensinnäkin kiitos ihan mielettömästi kommentista ja kehuista, arvostan todella paljon! Tää on just tota, mitä sanoit. Jotenkin mullakin ennen oli just se fiilis, että jos en pukeudu pikkuruisiin mekkoihin tai paljastaviin toppeihin, niin en ole tarpeeksi seksikäs sinne baariin. Miten juurikin tämä nykymaailma tuo paineita, ja laittaa nuoret tytöt menemään ihan äärirajoille, se on hullua! Toivottavasti tää postaus laittoi jengin edes vähän ajattelemaan! Mulla ainakin mieli muuttunut 200%! Kukaa haluaa näyttää halvalta, kuin voi näyttää laadukkaalta! Pitkässäkin mekossa pystyy olemaan itsevarmana ja näyttää seksikkäältä 😉

   Reply
   • Avatar
    22.11.2016 klo 11:41
    Kestolinkki

    Hi Julkaisija
    I am Sonja McDonell, 23, Swiss Airlines stewardess. Oh, you’re so sexy. I want you in my june vacations and we do everything together.
    Regards
    Sonja – sonjamcdonell@yahoo.com

 • Avatar
  13.4.2016 klo 18:01
  Kestolinkki

  Musta on aika naurettavaa että nainen jolla on profiilikuvana melkein alaston kuva ja muissakin kuvissa enemmän tai vähemmän vaatetta kirjoittaa tällaisen tekstin. Sama kun lihansyöjä saarnasi kuinka pahasta on syödä lihaa. Eri asia jos olisit muuttanut muutkin sun puuhailut ton myötä eli myös heru kuvat pois niin ymmärtäisin pointin. Nyt ei voi kun nauraa. Just saying.

  Reply
 • Avatar
  13.4.2016 klo 18:22
  Kestolinkki

  Virheistä oppii? Nopean IG tarkistuksen jälkeen opittavaa vielä riittää.

  Reply
 • Avatar
  13.4.2016 klo 19:12
  Kestolinkki

  Eiköhän tuolla instassa kuitenkin muutama ihminen enemmän sut näe puolialasti kun sen kerran baarissa…virheistä oppii mut sä et ole kyllä näyttänyt oppivan kun koko maailmalle jakelet puolialaston kuvia jotka ei häviä ikinä 😀

  Reply
 • Avatar
  13.4.2016 klo 19:56
  Kestolinkki

  hahahahhaahahaah
  yhdyn edellisiin kommentteihin…eiköhän sua näe puolalastomana joka päivä ainakin sosiaalisessa mediassa…joten en tajuu mikä tässä oli sulle niin noloa…mut…kai sitä aina pitää jotenki huomiota hakee, jos ei nakukuvilla niin sitten tällaisella ihme tekstillä…huoh

  Reply
 • Avatar
  13.4.2016 klo 21:41
  Kestolinkki

  Igessä on melkein alastonkuvia mitä edes selität? Olet naurettava..

  Reply
 • Avatar
  13.4.2016 klo 21:57
  Kestolinkki

  Olet rintsikoissa profiilikuvassasi, instagrammissasi on paljon kuvia missä olet pikkustringit päällä? Hei cmon oot nolo ja et kovin fiksuimmasta päästä jos kirjoittelet tälläisiä tekstejä tänne,opi vähän lisää virheistäsi ensin.

  Reply
 • Avatar
  13.4.2016 klo 22:58
  Kestolinkki

  Siis miksi ihmeessä sulle on tullu edes mieleen kirjottaa tällaista postausta, jos häpeät asiaa? Jos mä tekisin näin, koittaisin saada ainoastaan huomiota.. Toivon super paljon, että löydät elämääsi itsevarmuuden, jolloin sun ei tartte pukeutua noin tunteaksesi itsesi seksikkääksi. Seksikkyys on paljon muuta kuin paljas perse, kannattaa tutkii tätä asiaa hieman tarkemmin 😀 Luulen myös, että jokainen mies poikaystäväsi mukaan lukien on tätä mieltä. Puspus <3

  Reply
 • Avatar
  14.4.2016 klo 09:06
  Kestolinkki

  Kuunnelkaahan nyt hyvät kommentoijjat! Ig kuvat ja puolialaston baari ilta ovat kuin yö ja päivä. Jos teidän jokaisen ig kuvat kävisi läpi löytyisi kaikilta heru kuvia #100 % fakta
  Miks edelleen haukutte toista maan rakoon kun ei ”oppinut tarpeeksi”. Oppi ainakin sen että ulos ei kannata lähteä vähissä vaatteissa. Keskittykää siihen mitä opittiin eikä siihen mitä voisi vielä tehdä.
  Tsemppiä Taru ja älä kuuntele tollasii !

  Reply
  • Avatar
   14.4.2016 klo 15:31
   Kestolinkki

   Miksi luulet että kaikilta löytyy ”heru kuvia”? vain höhlät akat pistää itsestään runkku kuvia nettiin.

   Reply
 • Avatar
  14.4.2016 klo 09:11
  Kestolinkki

  Arvatenkin tähän postaukseen satelee negatiivisia kommentteja. Yhdyn niihin siinä mielessä, että jos nyt puhutaan peittävän ja ei-halvan näköisen pukeutumisen puolesta, niin nuo mainitsemat instagram ja muut kuvat alusvaatteissa ym. ovat sen kanssa ristiriidassa. Silti, pystyn näkemään eron baariin menosta perse vilkkuen vs. kuvat netissä, joissa on vain se yksi hetki/kuvakulma minkä katsoja näkee..
  Pakko sanoa, että ei ihme, jos poikaystävä vetää kilarit. Kuka haluaa, että koko baarikansa katselee tyttöystävän paljastettua kroppaa. Luulisi, että instakuvat menee suht samaan kategoriaan, mutta se nyt on jokaisen henkilökohtainen asia suhteen sisällä, mikä on ok ja missä menee raja.
  Sulla on todella kaunis kroppa ja sen varmasti huomaa myös peittävimmissä asuissa. Se onkin usein paljon seksikkäämpää, jää jotain arvailujen varaan. Panosta siihen! 😉 Hyvää kevättä!

  Reply
 • Avatar
  14.4.2016 klo 11:01
  Kestolinkki

  ”Miten olin saattanut toimia näin? Miten en kunnioittanut itseäni sen vertaa? Miksi piti näytellä persettä täydelle baarille?”

  Samalla kun pohdit vastausta näihin kysymyksiin, voit myös pohtia miksi pitää näytellä persettä internetissä. Täällä niitä näkijöitä kuitenkin on pikkasen enemmän kuin ”Helsingin suosituimmassa yökerhossa” kiireisimpänäkään iltana. Mitä jos moinen alkaa myöhemmin kaduttamaan, samalla tavalla kuin vuoden takainen baarireissu? Ihmisten verkkokalvoilta kuvat paljaasta perseestäsi baaritiskillä kyllä unohtuu ja poistuu, netistä ei.

  Toki nettiin kuvan lisätessäsi saat tarkkaan valita millaisesta kuvakulmasta sinua katsotaan ja kuinka blurratun sileältä ihosi näyttää, mutta ei silloin kyse ole mistään itsekunnioituksesta. Ehkä sinua hävettää koska baarissa joku on saattanut nähdä istuessasi reitesi puristuvan epäimartelevasti tai jopa jossain valossa pienen kaistaleen selluliittia. Olet kuitenkin vain ihminen, vaikka omaatkin todella upean ja kauniin vartalon! Et siis ole saanut olla täysin kontrollissa siitä, miten ja mistä kuvakulmasta sinut nähdään.

  Luultavasti kuitenkin suurin syy häpeääsi on poikaystäväsi reaktio. Totta kai häpeät jotakin sellaista mokaa, jonka takia rakastamasi ihminen uhkaa lopettaa suhteenne. Ihmettelen kuitenkin, miksei miehesi ole jo etkoillanne todennut, ettei tuo ole hänen mielestään sovelias asu yökerhoon, vaan päästää sinut lähtemään ulos noin, ja vasta sitten raivostuu? Ihmettelen myös, miksi netissä ikuisesti pyörivät kuvat paljaasta vartalostasi ei ole pieninkään ongelma, jos ulkona liikkuessasi se sama paljas vartalosi aiheuttaa moisen reaktion?

  #kaksinaismoralismi, ihan teidän kummankin kohdalla.

  Ystävällisin terveisin
  Jasmina

  Reply
 • Avatar
  14.4.2016 klo 13:38
  Kestolinkki

  Miksette ole enää cheyennen kanssa väleissä?

  Reply
 • Avatar
  15.4.2016 klo 11:44
  Kestolinkki

  Oli pakko vielä kommentoida luettuani uusimmankin postauksen! Ymmärrän sinua täysin, mutta suurintaosaa kommentoijista en. Alusvaatekuvat voisi rinnastaa bikinikuviin. Mielestäni bikinikuvat etelän rannalla instagramissa ei varmaankaan herättäisi huomiota lähes kenessäkään, mutta sitten alusvaatekuvat herättävät? Make no sense. Varmasti lähes jokaisella mallin uraa havitteleva lisää portfolio kuviaan nettiin tavalla tai toisella ja se on täysin ymmärrettävää.
  Tämä baariin meno bodyssa on täysin eri asia!
  Tsemppiä Taru, hyvältä näyttää

  Reply
 • Avatar
  15.4.2016 klo 19:09
  Kestolinkki

  hahahahahhahahaa illan naurut. Varmaan tekopyhin postaus, minkä ikinä oon lukenu 😀 uskomatonta 😀

  Reply
 • Avatar
  26.4.2016 klo 00:37
  Kestolinkki

  Eiks sua häiritse ollenkaan kun joelin silmät on niin lähellä toisiaan et joel näyttää ihan kehitysvammaselta? 😀

  Reply
  • Avatar
   26.4.2016 klo 09:58
   Kestolinkki

   Hei ”Cheyenne”! Tiedän kyllä mikä on Saikun oikea mail-osoite. Ei nyt mennyt ihan nappiin yrityksesi, tsemppiä elämään!

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *