Fiiliksiä kehokuurista

Kuukauden päivät alkaa olla takana kehokuurin viimeisestä päivästä. Halusin tehdä tämän postauksen vasta, kun optimointijakso on kuurin jälkeen käynnissä. Tällöin voidaan jo puhua pysyvistä tuloksista, sillä kuurin jälkeen muutamia kiloja saattaa tulla takaisin (nestettä, kun suola otetaan mukaan ruokavalioon).

 

 

Kuurilta saadut tulokset ovat ihan huikeat! Kiloja karisi yhteensä kuusi, joista neljä on pysyvästi poissa. Tulokset hämmentävät sillä kuurin aikanahan en harrastanut lainkaan liikuntaa. Silti pylly on silmin nähden pyöristynyt ja vatsalihakset tulleet esille. Minullahan mitään varsinaista painonpudotuksen tarvetta ei ollut, joten minun kohdallani puhuttiin kropan muokkautumisesta kuurin aikana. Kovatehoisten treenien tulokset TFW:ltä totta tosiaan tulivat kuurin aikana esille, kun ylimääräinen pöhötys ja nesteet saivat kyytiä kropasta.

 

Ennen kuuria ja kuurin jälkeen

 

 

Kuvissa minulla ei ole meikkiä, ja huomaa myös miten iho hehkuu kuurin jälkeen

 

Vaikka saadut ulkoiset tulokset kuurilta ovat aivan huikeita, ei ole kyse laihdutuskuurista vaan puhdistuskuurista. Tarkoitus on buustata aiheenvaihdunta käyntiin sekä puhdistaa keho kuonasta jota sinne kertyy väistämättä, vaikka ruokavalio olisi kuinka puhdas.

 

Paras asia mitä kuurilta sain, on sikeämmät yöunet ja super energinen olo päivisin. Kuurin aikana todella huomasi sen kuinka suuressa roolissa ruokavalio on jaksamiseen ja yöuniin. Olen muutenkin hyvä nukkumaan ja päivisin minua ei ikinä väsyvä, mutta kuuri boostasi näitä molempia asioita entisestään. Illalla, kun laitoin pään tyynyyn niin aamulla heräsin samasta asennosta ja aktivisuusranneke näytti unen lähes joka yölle 5/5 (sikeä uni). Tätä ei ole tapahtunut ikinä ennen kuuria.

 

 

Mistä kehokuuri sitten koostuu. Kuurilla syödään puhtaasti, säännöllisesti ja juodaan paljon vettä, nälkää ei nähdä! Hiilarit on kuurilla minimissä, eikä kuurilla käytetä lainkaan suolaa, siksi liikunnan harrastaminen ei ole sallittua kuurilla (kevyet kävelylenkit on ok, mutta raskas liikunta ei!). Itse treenaamista rakastavana tämä kuuri ja kuukauden treenitauko teki enemmän kuin hyvää kropalle! Kroppa sai aikaa oikeasti levätä ja kuurin jälkeen treenit kulki paremmin kuin koskaan!

 

Näin herullisia aterioita kuurilla syödään!

 

Kehokuurilla ateroista saa tehtyä maukkaita, ja vaihtoehtoja löytyy! Pitää vain osata päästää luovuus valloille!

 

Kehokuurin kesto on 28 päivää ja sen jälkeen alkaa optoimointi eli normalisoidaan ruokavalio, kehokuurin aikana opittua ruokavalion runkoa ylläpitäen. Näin ulkoiset tulokset säilyy ja sisäinen olo pysyy energisenä ja hyvinvoivana!

 

 

Tässä vielä tuttavani tulokset kuurilta! 28 päivässä! Pudotus -10kg! Voitteko uskoa miten huikea tulos!

 

Kehokuuri on hyvä toteuttaa esim. ystävän tai työkaverin kanssa samanaikaisesti. Näin voi tsempata toinen toistaan ja kuuri sujuu paljon kivuttomammin.

On kuitenkin hyvä muistaa, että mikään ei tule itsestään ja kuuri vaatii paljon sisukkuutta ja päättäväisyyttä! Itse prosessoin ajatusta kuurille lähtemiselle monta kuukautta ja kun päätös oli oikeasti tehty oli kuuri helpompi toteuttaa eikä lipsumisia tullut. Hyvät tulokset saa ainoastaan sillä, että ohjeita noudattaa 100%, ei syö  mitään ylimääräistä eikä myöskään jätä mitään syömättä.

 

 

Aurinkoista sunnuntaita ja tsemppiä tulevaan viikkoon! 🙂

 

<3 Tiia

 

 

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *