Kasvoin kohti omia unelmia.

Julkaisin hetki sitten somessa tämän kuvan:

Kuva herätti paljon kysymyksiä, olinko minä todella kuvassa. Kaikista huvittavinta oli se, että oma äitini ei edes ollut tunnistaa minua kuvasta. Pakko myöntää, että en ollut itsekkään tunnistaa itseäni kuvasta. Näytän kuvassa väsyneeltä, ja huonovointiselta. Sitä olinkin.

Olen niin kiitollinen siitä, että olen löytänyt hyvän sisäisen olon näiden vuosien aikana.

Onnellisuus on oma valinta.  Voin seisoa noiden sanojen takana. Pitämällä itsestä huolta, tekemällä elämässä asioita joita rakastaa sekä ennen kaikkea jakamalla hyvää muille voi ja saa olla onnellinen.

Tajusin myös hetki sitten, että olen kasvanut pikku hiljaa omia unelmiani kohden. Uskomalla itseeni sekä olemalla positiivisella asenteella elämää kohtaan.

Saan tehdä töitä mitä rakastan. Teen monen montaa juttua, mutta nautin kaikesta täysillä. On ihanaa, että on paljon erilaisia työkuvioita, mallintöistä toimistotyöntekijäksi.

Kuva: Petri Mast

Yllä oleva kuva neckpackerin mainosmallikuvauksista. http://www.neckpacker.com

Miss Hot Rod titteli oli yksi iso unelma. Olen niin onnellinen, että uskalsin taas lähteä kisaan mukaan, muutaman vuoden kasvaneena. Unelmat on tehny toteutettaviksi.

Kiitollisin olen kuitenkin upeista ihmisistä mun ympärillä. Perhe, ystävät ja kaikki kenen kanssa saan elämääni jakaa.

Yksi suuri voimavarani on myös lenkkeily! Siitä mä nautin niin paljon! Tykkään kokeilla aina kaikkia uusia urheilulajeja, mutta yksinkertaisuudessaan lenkkeily on vaan parasta! Kannattaa kokeilla erilaisia urheilulajeja ja löytää se itselle sopiva. Väitän, että jokainen ihminen tarvitsee liikuntaa voidakseen paremmin, niin henkisesti kun fyysisestikkin.

On ihanaa saada olla sopivasti onnellinen. Mulla on kaikki ja vähän enemmänkin mistä olisin voinut ikinä unelmoida.

Mistä sinä unelmoit? Muista pyrkiä unelmiasi kohden! <3

<3: Tiia

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *