Mistä on hyvä treenipaikka tehty?

Mikä on se juttu mikä pitää sinulla treenimotivaation yllä? Aloin miettiä mitkä ovat minulle ne jutut jonka vuoksi olen viihtynyt niin hyvin TFW Vantaan treenisalilla, ja miksi treeneihin on aina kiva mennä!

1: Hyvät tyypit joiden kanssa saa treenata! Yksi parhaista asioista on ehdottomasti hyvä porukka jonka kanssa saa treenata. Meininki on aina positiivinen ja kannustava sekä treenit vedetään aina hyvällä hengellä toisia tukien. Löysäilyä ei kuitenkaan sallita, sillä treenikaveri pitää huolen siitä, että teet aina oman parhaasi ja kannustaa sinua loppuun asti hyvässä hengessä. Parasta on siis myös se, että treenit tehdään aina yhdessä treenikaverin kanssa. Treeneissä on myös aina paikalla coach joka vetää treenit sekä huolehtii, että liikkeet tulee tehtyä varmasti oikein.

 

 

2: Treenaaminen on tavoitteellista! Haluan, että treenaaminen tuottaa tuloksia; kunto kasvaa, saan lisää lihasvoimaa ja kroppa muokkautuu sekä ennen kaikkea henkinen hyvinvointi kasvaa! TFW Vantaalla tuloksia tulee varmasti! Treenit on suunniteltu aina valmiiksi. Itse on siis pidettävä huolta ainoastaan siitä, että saapuu paikalle hyvällä asenteella.

 

 

3: Hyvät puitteet treenata! Itselleni on hyvin tärkeää, että treenipaikka on siisti ja viihtyisä. TFW Vantaan tilat uusittiin juuri timanttisiksi, vaikka ne jo ennestäänkin olivat hyvin siistit ja viihtyisät sekä ennen kaikkea tilavat!  Vapaita painoja on kaiken tasoisille treenaajille, ja muutoinkin salilta löytyy kaikki tarvittavat treenivälineet ihan jokaiselle taisetelijalle.

 

 

4: Treenit voi tehdä aina omaa kuntoa kuunnellen! Vaikka treeneissä kaikki tekeekin aina samaa suunniteltua ohjelmaa voi oman treenin tehdä kuitenkin aina omalla kuntotasolla ja omaa kroppaa kuunnellen. Mikäli tuntuu, että jonakin päivänä poweria on enemmän voi tankoon ladata enemmän painoja, tai jos vastaavasti tuntuu, että esim. huonosti nukutun yön jälkeen voimat on vähissä voi painot minimoida. TFW Vantaalla kannustetaan kuuntelemaan omaa kroppaa ja treenit vedetään aina niin, että fiilis on hyvä!

 

 

5: Treenien monipuolisuus! Tykkään itse tehdä hyvin monipuolista treeniä, ja se onnistuu TFW:llä sillä treenejä löytyy viikkotasolla moneen lähtöön. Viikko-ohjelmasta lötyy voimatreenejä joissa keskitytään lihasvoiman kasvattamiseen sekä intervallitreenejä joissa keskitytään kunnon kasvattamiseen, ja näissä molemmissa ohjelmat vaihtuvat viikoittain aina vähän erilaisiksi. Sään suosiessa intervallitreenejä vedetään myös ulkona ja mikäs sen parempaa kuin nauttia ihanasta ilmasta hyvässä porukassa treenin parissa.

 

Pysähdy hetkeksi ja mieti mitä sinä haluat hyvältä treenisalilta. Voisiko ne asiat olla tuossa yllä?

 

 

Huippua sunnuntaita ja tulevaa viikkoa!

 

<3 Tiia

facebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *