Allora – Day 1 & 2

Allora ~ ‘no niin’  ‘niinpä’ ‘siis’ (=sana/lausahdus jonka kuulee esimerkiksi kun joku ottaa mallikansiosi käteen ja on avaamassa sitä)

Sunnuntaina olin ihan kuolemanväsynyt kaiken matkustelun, eksyilyn ja edellisten öiden muutamien tuntien unien jälkeen, joten menin jo aika aikaisin nukkumaan. Asunto on paljon parempi mihin uskalsin varautua! Tosi siisti, suht tilava, paljon kaappitilaa ja kaksi parveketta ihanilla maisemilla. Eilen aamulla suuntasin heti toimistolle, koska saapuessani oli sunnuntai eikä mitkään toimistot ole silloin auki. En tiennyt yhtään mitä siellä tehdään ekaa kertaa ja lähdetäänkö heti castingeihin jne, joten olin varautunut vähän kaikkeen. Siellä tehtiin kaikki perusjutut, otettiin mitat, vähän kuvia, esittely- ja kävelyvideot ja sit he teki mulle väliaikaset composite cardit ennen kuin viralliset valmistuu. Eiliselle oli heti castingejä kaksi. Ensimmäisenä Valentinon casting kolmelta ja sitten joku toinen johonkin kuvaukseen. Ennen niitä mulla oli aikaa pyöriä vähän ympäriinsä ja ihmetellä että täällä mä nyt tosiaan olen. Ihan hassua!

Castingit meni ihan ok, molemmissa oli paljon malleja mutta olin onneksi ajoissa niissä joten en joutunut ihan hirveästi jonottelemaan. Valentinon castingissä mulle sovitettiin yhtä mekkoa ja katottiin kävely se päällä, eli ihan hyvä juttu kun monet vaan kävi siellä huoneessa ja tuli samantien ulos.

Kun päivän ohjelma oli purkissa niin käväisin ennen kotiin menoa vielä kaupassa ja ostin kaikkia perusjuttuja mitä en ekana päivänä kaupassa käydessäni älynnyt ostaa mm. tiskiharja, pesuainetta, oliiviöljyä ruuanlaittoon..ja lisäks löysin kaurahiutaleita!!! Ah mun aamut on pelastettu, en vaan osaa syödä mitään muuta aamuisin. Ekassa kaupassa kukaan ei edes tiennyt mikä on oatmeal tai porridge enkä löytänyt mitään kaurahiutaleiden tapaisiakaan, joten olin jo melkein luopunut toivosta. Haha, kyllä sitä ihminen voi pienestä olla iloinen.

Kotiin päästyäni purin matkalaukut, järjestelin vaatteet kaappeihin ja lähdin vielä pikku lenkille tutustumaan tähän asunnon ympäristöön. Kun mä saavuin sunnuntaina niin mun kämpässähän ei ollut ketään muuta ja sain asettua ihan rauhassa ja valita parhaan sängyn, mutta eilen just kun olin menossa nukkumaan niin ovi pamahti auki ja brasilialainen tyttö saapui tänne. Hyvästi rauha ja yksinäisyys, ihan hiljaiselta tai rauhalliselta tytöltä hän ei nimittäin vaikuttanut. 😀 Gabi on melkein kuin mun vastakohta, mustat hiukset, tatuointeja ja superlaiha + tehnyt mallinhommia melkein 7 vuotta Turkissa, Aasiassa ja Milanossa aikaisemminkin..

Kotikatua

Tänään kämppikseni suuntasi aamulla toimistolle ensimmäistä kertaa ja mun piti myös mennä käymään siellä koska en saanut edellisenä iltana päivän castingejä ollenkaan sähköpostiin, vaikka niiden pitäisi aina jatkossa tulla sinne. Mulle iskettiin sitten käteen kolmen castingin osoite ja lähdin heti suunnistamaan ekaan paikkaan mikä oli aika kaukana ja asiaa vaikeutti tietty se että en ollut aikaisemmin yhtään voinut katsoa reittiä asunnolla jossa meillä on wifi. Olin ihan varma että missaan jo ekan castingin kun koitin epätoivoisesti hypätä oikeisiin metroihin, busseihin ja ratikoihin mutta löysin kuin löysinkin perille. Toka paikka oli wellan casting ja siellä menin sisään ehkä 20 tytön ryhmässä ja he vaan katsoivat meidän hiuksia ja totesivat että kukaan ei ole sopiva, joten se oli nopeasti ohi. Tässä vaiheessa treffattiin mun kämppiksen kanssa koska vika casting meillä oli sama. Oltiin ajoissa paikalla mut siellä odotteli jo n. 50 tytön jono auringonpaisteessa. Kun kello läheni kahta ja castingin piti alkaa, tyttöjä oli paikalla jo varmaan yli sata ja kaikki alkoivat puskea kohti ovea josta sai mennä vain muutama tyttö kerralla. Yhtäkkiä meidän kaunis jono oli kadonnut ja mallit rynnivät väkisin eteenpäin aika röyhkeästi muita ohitellen. Hyvä esimerkki siitä että kilpailu töistä on kyllä kovaa kun mallejakin on nyt varsinkin kesäisin paljon kaupungissa ja siinä vaiheessa kun vaihtoehtona on odottaa monia tunteja täydessä auringonpaahteessa 30 asteen lämmössä, niin muut mallit ovat siinä vaiheessa aika monelle lähinnä vihollisia kuin ystäviä..

Vihdoin päästiin kuitenkin sieltäkin pois ja asunnolle. Tänne oli tupsahtanut kolmas tyttö Liettuasta päivän aikana. Nyt loppuilta menee varmaan ihan vaan chillatessa koska toi ympäri kaupunkia juoksentelu superkuumassa ilmassa väsyttää ihan tarpeeksi joten vapaina hetkinä tekee toistaiseksi mieli ihan vaan olla rauhassa kotona. Mun kämppiskin kutsui mut hänen kaveriensa kanssa johonkin baariin ja jo aikaisemmin pari uutta tuttua pyysi malliporukan kanssa dinnerille, mut kun mun sähköpostiin kilahti huomisen aikataulu joka pitää sisällään 7 castingia (=aikainen  herätys, kokopäivän kiire ja myöhäinen kotiinpaluu) niin päätin jäädä ihan vaan rentoutumaan.

Siinä nyt tiivistettynä ekojen päivien kuulumisia, eli so far so good. Tästä se pikkuhiljaa lähtee rullaamaan! Tosi monet onkin kysyneet miten täällä on sujunut ja lähettäneet tsemppejä, kiitos hirveesti niistä!! Meidän asunnossa on aika surkea wifi ja päivisin en välttämättä ehdi vastata heti kun aikataulut on kiireisiä, mutta jokainen viesti on luettu<3 Muutamat on myös kysyneet että miten tänne voi liittyä lukijaksi jotta näkisi heti uudet postaukset ja vastaus on että ei voi, uudet postaukset näkyvät fitnetin portaalissa vain ylimpänä mutta lukijaksi ei ole mahdollista liittyä. Mutta! Mulla on nyt facessa erikseen sivu johon linkkaan kaikki postaukset, kuulumiset jne joten en linkkaile niitä enää mun henk.koht profiiliin.

Pääsette sivulle
TÄSTÄ
ja siitä tykkäämällä näette aina linkin suoraan uusimpaan postaukseen. Käykää antamassa peukku👍🏻
Palaillaan!

-Ulrika

facebooktwittergoogle_plusmail

2 kommenttia “Allora – Day 1 & 2

 • 23.5.2017 klo 21:44
  Kestolinkki

  Olipa kivaa luettavaa! Suomalaisella sisulla kohti uusia haasteita!❤

  Reply
  • Ulrika Mäkinen
   23.5.2017 klo 22:58
   Kestolinkki

   Voi kiitos Elina! ❤️ Nimenomaan 😉

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *