Katse kohti syksyä

Oi että, siitä on kulunut aika kauan kun viimeksi tänne kirjoitin. Asialle on kuitenkin syynsä. Palasin siis Suomeen pari viikkoa sitten. Muutin heti uuteen asuntoon ja koska ensimmäiset viikot on kuluneet koulussa, treenatessa ja kavereita nähden on kaiken muun ”oleellisen” hoitaminen jäänyt, mukaanlukien internetin hankkiminen. Nyt asia on kuitenkin kunnossa ja olen saanut langattoman netin. Ihanaa! Olen kaivannut kyllä blogiani paljon.

Niinpä kun tulin 5 minuuttia sitten kotiin, asensin äkkiä netin ja suorastaan ryntäsin koneelle, avasin tämän sivun ja nyt kirjoitan teille.

Syksy selvästi ilmoittelee tulostaan muutaman viimepäivän sateen tavoin. Mun mielestä syksy on ihana vuodenaika, joten ei haittaa vaikka välillä vettä tulisi. Tänään käväisin koulun jälkeen hieman perheeni omenapuulla varkaissa. En vähään aikaan ole niin isoa omenapuuta nähnyt ja vieläpä täynnä omenia. Osa toki oli jo tipahtanut maahan. Nyt laukussa odottaa muutaman kilon verran omenoita, joista ajattelin tehdä ehkäpä omenahilloa tulevan talven varalle. Ei ole kyllä suomalaisia omenoita voittanutta! Granny Smithit ja pink ladyt ei pärjää tässä pelissä!

Olen suunnannut katseen jo pitkälle syksyyn, uusia kivoja juttuja on tulossa moneltakin saralta. Niistä lisää myöhemmin syksyllä.  Nyt olen kuitenkin keskittänyt kaiken fokuksen tulevaan viikonloppuun. Viikonloppuani voi seurata mm. snapchatissa: venlakirsikka ja instagramissa: venlanikulainen. Olen niin innoissani viikonlopusta, etten enää pysy paikoillani. Olen tehnyt koko kesän niin paljon töitä tätä varten ja nyt pääsen näyttämään mistä tämä mimmi on tehty. Olen tässä mukana 150% ja olen valmis antamaan kaikkeni, ja vähän enemmänkin.

Postausehdotuksia otan vastaan. Olen myös miettinyt videopostausten tekemistä, eli jos kiinnostaisi niitä katsella, niin kerro siitä toki mulle.

Nyt suuntaan keskustaan näkemään ja vaihtamaan kuulumisia ihanien kilpasiskojeni kanssa <3 Tästä viikonlopusta tulee meidän viikonloppu!

 

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *