Tällä viikolla olen…

… ollut töissä melkein joka päivä. Tällä viikolla ollut vain yksi vapaapäivä töistä ja olen nauttinut siitä!

… käynyt treenaamassa hyvin kevyesti, sillä jalkani on vieläkin kipeä. Kävin näyttämässä sitä uudestaan lääkärille mutta nyt vain odotellaan että kivut lähtisivät pois ja jos ne eivät katoa parin viikon aikana niin sitten viimeistään magneettiin.

… ollut hulluilla päivillä ja ostanu uudet trikoo lakanat, sillä olen himoinnut niitä pitkään ja nyt vihdoin sain aikaiseksi ostettua ne. Uusissa lakanoissa nukkuminen on niin ihanaa!

… siivonnut meidän koko asunnon lattiasta kattoon ja vienyt talvivaatteet varastoon. Toivottavasti niitä ei enää tarvita ja jospa se kesä sieltä tulisi pian.

… käynyt elokuvissa katsomassa Kong pääkallosaaren. Elokuva oli mielestäni hyvä, mutta itselläni oli pitkä työpäivä takana ja viimeisen puolen tunnin aikana väsymys oli niin valtava että meinasin nukahtaa.

… viettänyt parhaan ystäväni 20v syntymäpäiviä. Hieman extempore menin hänen luokse ja tehtiin aamupalaa yhdessä ja vaihdettiin kuulumisia. Ihan mahtava aloitus päivälle!

… maistanut uutta omenan makuista noccoa ja se on kyllä ehdottomasti yksi lemppareistani! Harmi vain että siinä ei ole kofeiinia.

… käynyt Turun fitnesstukun avajaisissa. Sitä oltiin remontoitu ja laajennettu hieman joten pitihän se käydä tsekkaamassa ja hyödyntymässä avajaistarjoukset.

… suunnitellut Norjan reissua kaverini kanssa. Lennot on varattu mutta emme ole vielä tehneet tarkkaa suunnitelmaa että missä käymme vaeltamassa, missä yövymme jne.

… lukenut pääsykoe materiaaleja. Esivalintakoe lähestyy ja hieman ehkä jännitän sitä miten se tulee menemään mutta jos ei opiskelupaikka tänävuonna nappaa niin ensivuonna taas uudestaan!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *