10 työviikkoa jäljellä!

 

Eilen kirjoittelinkin jo tulevista muutoksista dieettini suhteen, sekä siitä, miten alkudieettini on oikein sujunut. Illalla sain uudet ohjeet ruokailun suhteen, muttei muutos ollutkaan niin radikaali, mitä rivien välistä olin valmentajani sanomisia lukenut. Vain hiilareihin tuli muutosta, eikä siihenkään mitään radikaalia. Vielä mahtuu soveltamaan kookosvettä palkkariin ja saan nauttia aamukahvini iKaffella, omenan kera ❤️

…ja edelleen on hiilareita jäljellä suht kivasti siihen verrattuna, mitä odotin. Muutos oli vain yhden riisiannoksen verran, plus kasviksille asetettiin max määrät.

 

 

Eilen oli ensimmäinen PCA Finlandin workshop päivä, mikä toteutettiin Merihaan Voimalaitoksessa. Olin juuri edellisenä iltana tehnyt olkapäitä rintatreenin päätteeksi, joten porukalla paukuttelemamme olkapäätreeni tuntui aika imelästi jo lämmittelykierroksilla. Siitä huolimatta molemmat olkapäät sai 510 toistoa, ja pumppi tuntui! Kyllähän se käy.

 

10 viikkoa. Nyt aletaan taas mittaamaan tahdon lujuutta!

 

Eilen illalla sain uusien makrojen lisäksi myös tämän viikon treenijaot, jotka sisälsivät vain 5 salitreeniä, mutta suht kiitettävästi aerobisia. Nyt ne sitten alkoi…Aamuaerobiset.

Tällä hetkellä katsomme treenijaot viikko kerrallaan. Tämä viikko painottuu selkään, vatsoihin ja jalkoihin, eikä ojentajia tai hauiksia ole edes mainittu. Olkapäät on treenattava nähtävästi vain kerran tällä viikolla – katsotaan maltanko jättää ne siihen, eh…? Jotenkin mulla on nyt pieni pakkomielle saada ne pyöreiksi.

Kirjoitin edellisessä postauksessa pistävästä kivusta jumiutuneissa olkapäässäni, mutta sainkin valmentajalta vihjettä, että etuolkapään kipu voisikin johtua jumiutuneista hauiksista? Niinpä me sitten hierottiin eilen illalla Ropsun kanssa mun hauiksia ja voin kertoa, että tukossa oli! Melko ilkeää kipua tuo haubereidenkin availu 😬 Mutta josko ne siitä!

 

 

 

PS. Instagram storyssa eilen vihjailinkin, että toiveenne treenipostauksista ja yksittäisistä treeneistä on kuultu, ja otinkin jo eilisen jalkatreenin muistiin, jotta voin jakaa sen teille! Näitä tulee lisää, I promise!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *