2 viikkoa tuomioon!

10 weeks out!!

Nyt on kymmenen viikkoa NFE:n karsintoihin, eli ollaan suhteellisen lähellä. Kuten aiemmin olen maininnut, aikomus olisi katsoa kondis elokuun ekaviikolla ja tehdä päätös syksyn kisojen suhteen. Niitä kohti ollaan kuitenkin kokoajan menty, ja vaikuttaa vähän siltä, että jonkinmoinen takapakki tässä tarvittaisiin, jotta kurssia nyt käännettäisiin! Tämän päivän tapaamisella tuomio kuului kutakuinkin näin; Kahden viikon päästä kiristetään ja mennään 100 lasissa viimeiset 8 viikkoa.

 

Vaikuttaa vähän siltä, että jonkinmoinen takapakki tässä tarvittaisiin, jotta kurssia nyt käännettäisiin!

 

 

Tulevana maanantaina homma jälleen konkretisoituu, kun matkustan Tampereelle, biancaneven toimistolle, bikinien suunnittelupalaveriin. Minulla on visioni, mutta tänään sain kuulla Timon mielipiteet, jotka muuttavat suunnitelmiani alaosan osalta hieman. Muuten Timppa oli samoilla linjoilla visioideni kanssa! Yritin vähän tivata vastaan tuon alaosan suhteen, mutta tää mun valmentaja on aikamoinen natsi näiden asioiden kanssa (kaikella rakkaudella), joten eikai mun auta kuin teettää sen mieleiset bikinit 😀 Yhdet pikkarit sinne tänne. Who cares..? Okei, I care, mut onneksi väristä ja yläosan mallista oltiin samaa mieltä!

 

 

Töölö Gym

 

 

Paino oli tippunut toisella dieettiviikolla vain 300g, mutta loppuviikon hullut 14h työpäivät univajeineen varmasti vaikuttaa kehon nestetasapainoon (negatiivisesti), eikä menkkaviikko helpota tilannetta yhtään. En siis ole tässä kohtaa huolissani lainkaan, vaan tyytyväinen siihen, että vaaka näyttää kaikesta huolimatta miinusta, edes sen -0,3kg!

 

 

 

 

 

Perjantain ja lauantain ympäripyöreät päivät tuli yllätyksenä, vasta muutama päivä ennen keikkoja. Nyt kisojen lähestyessä aion pitää työt kohtuullisina, jotta saan panostettua enemmän treeneihin ja ennen kaikkea uneen! Töistä puheenollen, sain muuten myös soiton eräältä meikkibrändiltä, jossa minulle tarjottiin vakipaikkaa. Yrittäjyyden vapaus on kyllä ehdottomasti mun juttu, joten joudun ehkä skippaamaan tämän tarjouksen. Sitäpaitsi uskon saavani parempaa palkkaa keikkatyöstäni.

 

 

Before workout selfie

 

 

After workout selfie

 

 

Kesämieli on iskenyt mulle taas pinkkikauden päälle, joten sorry – but not sorry 💗

 

 

PS. Ajattelin nyt viimein aloittaa vlogaamisen tällä viikolla, joten stay tuned !

 

 

facebooktwittergoogle_plusmail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *