300K onnesta

Hieman kolea kesäaamu, klo 6:00 suuntaan päivän keikalle. Kävelen kulman taakse, missä kyytini odottaa – 300 000€:n kaunotar, Mercedes Benz S Cabriolet.
Onhan se magee. Se ääni, miten se kehrää, ja kaikki on viimeisen päälle yksityiskohtia myöten.
Oma päiväuneni on samalla hintalapulla varustettu, Mercedes Benz GLE 63 Coupe, unelmieni auto!

Se ei kuitenkaan ole se juttu, joka tekisi minut  onnelliseksi. Minulla olisi unelmieni auto, mutta mitä sitten? Olisihan se superkiva, mutta ei siitä tulisi sellainen fiilis että wow, nyt mä oon onnellinen.

image

image

image

Näiden kaunotarten kanssa saan tehdä töitä. <3

image

Mikä sitten on mun unelma?
Jos minulta kysytään, mistä unelmoin, minulle tulee ensimmäisenä mieleen esimerkiksi oma banaanipuu takapihalla, tai oman hajuveden luominen ja lanseeraus. Tokihan tuohon banaanipuuhun liittyy se, että pitäisi asua jossain, missä sillä olisi mahdollisuus kasvaa, mutta se onkin osa sitä unelmaa! Asua jossain, missä se olisi mahdollista! Joku O.C. talo Californiassa <3
Nää nyt on näitä 🙂 Saahan sitä unelmoida, mutta pienet asiat elämässä tekee onnelliseksi.

Tällä hetkellä voin sanoa olevani onnellinen. Ihmettelen itsekin, että miten ihmeessä, kaiken tämän härdellin jälkeen, mitä olen läpikäynyt koko kevään. Minulla on siihen kuitenkin monta hyvää syytä: Rakastan mun uutta kotia sijaintineen ja tätä hyvää oloa, minkä olen freetoxin myötä saanut.
Uskallankin syyttää ruokavaliota, ruuan laatua ja ravinnerikkaita Juice-tuotteita tästä fiiliksestä, enkä vaihtaisi tätä mihinkään! Lisäksi minulla on ihania ystäviä – uusia ja vanhoja, ja rakastan työtäni, jota saan tehdä! Nää on niitä juttuja, jotka tekee mun elämästä just niin mahtavaa!

Mitä muuta voisin toivoa? Rahaa? Toki. Se ei kuitenkaan merkitsisi mitään, ilman tätä mieletöntä energiaa ja hyvää flow’ta, mikä minussa virtaa! Mä en tiedä mistä tätä riittää, mutta jumankauta mä haluan jakaa tätä teille kaikille <3
Sen tiedän, että kaikki lähtee omasta hyvinvoinnista. Kokemuksen syvällä rintaäänellä.
Ja haluan auttaa muitakin saavuttamaan sen. Nimittäin täällä on hyvä olla <3

Ostin pitkästäaikaa kirjan. En ole aikoihin lukenut kirjaa, mutta nyt palan innosta päästä uuden kirjani kimppuun! Haluaisin lukea sen kannesta kanteen nyt heti, mutta päivästä loppuu tunnit.

Tämä oli hieman epämääräinen postaus. Sekavaa hyvän olon ilotulitusta, mutta tällä hetkellä minusta pulppuaa niin paljon hyvää fiilistä, etten tiedä, miten sen täällä kotona yksinäni purkaisin.
Hassua, mutta elämä on 🙂

PS. Tänään söin pitkästä aikaa raakasuklaata. Yhteensä kaksi patukkaa ja levyn, mitkä sain Leaderin koulutuksesta. Tässä koko satsi, ennen kuin söin sen 😛

image

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *