Aika paljastaa uudet kisasuunnitelmat!

Vinkkasin jo aikaisemmin, että jotain uutta, isompaa on tulossa! Lupasin paljastaa sen heti vuodenvaihteessa, eli aika on koittanut!

Olen ollut asiasta todella innoissani, ja olisin halunnut paljastaa sen teille jo aikaisemmin, nimittäin olen siirtynyt pois entisestä liitosta ja alan kilpailemaan Brittiläisen PCA:n- ja Jenkkiläisen NPC:n kilpailuissa!

Seuraavat kisani ovat Iron Rebel Europe Pro qualifier-kilpailut Tanskassa, ja heti seuraavana viikonloppuna kilpailen PCA Bodypower-kilpailuissa Birminghamissa.

 

 

 

Kevään kisojen jälkeen (näillä näkymin) seuraavat suunnitelmat toteutuu ihan kotikulmilla, sillä ei tarvitse mennä Espoota pidemmälle! PCA tulee nyt isosti myös Suomeen, ja ensimmäiset Suomen kisat nähdään syyskuussa Espoon kulttuuritalolla! Kilpailijoita on jo nyt ilmoittautunut mukaan ulkomaita myöten! Tuomareista kaikki tulevat todennäköisesti ulkomailta, mutta jo nyt on varmaa, että vähintäänkin puolet.

Olen kuullut jonkinverran suunnitelmaa Espoon Kulttuuritalolla järjestettävistä kilpailujärjestelyistä, ja kaikki kuulostaa aivan ideaalilta niin kilpailijoiden kuin katsojienkin näkökulmasta – mutta ETENKIN kilpailijoiden! En ole esimerkiksi kuullut koskaan järjestettävän kilpailijoille ruokailua bäkkärille. Myöskin majoittuminen on niin lähellä (alle 5min kävelyn päässä kisapaikalta), että melkein tekisi mieli mennä itsekin kyseiseen hotelliin, vaikka asunkin vain 15min ajomatkan päässä! Kulkuyhteydet kisapaikalle on kuitenkin niin hyvät, että ehkä mä pärjään 😉

 

Miksi PCA?

PCA on maailmanlaajuinen, eikä se rajoita kilpailemista muissa liitoissa – tottakai kilpailijoiden menestys muissakin kuin heidän kisoissaan, tuo myös heille arvoa. Se on kilpailijan näkökulmasta superjuttu, sillä saan kilpailtua useammat kisat samalla dieetillä!

Toinen super juttu on hurjasti huokeammat kisamaksut, joten kisamatkat mahtuu nyt samaan rahaan! Onhan se vähän hassua, että tililtä lähtee saman verran, kävin sitten peräkkäisinä viikonloppuina Tanskassa ja Briteissä kisamaksuineen kuin yhden viikonlopun Lahdessa. Tämäkään ei ollut vielä se paras juttu. Nimittäin alunperinhän lähdin kilpailemaan fitness-lajeissa ainoastaan bisness-mielessä. En halua sen olevan kallis harrastus, vaan ansaita sillä. Tie näytti hieman pidemmältä, sillä luulin, että rahakilpailuihin voi päästä vasta ammattilaistasolla. Toisin kävi!

Paras asia PCA:ssa on se, että myös amatöörililpailuissa on rahapalkintoja! Myös rahasummat ovat ihan eri kastia, mitä olin aikaisemmin kuullut olevankaan! Ensimmäiset kisani tänä vuonna, Tanskassa, jakaa voittajille 20 000€! Seuraavan viikonlopun kisoissani, Birminghamissa, jaetaan $50 000 potti! Päästään siis itse asiaan, rahaan. Kuten jo ennen kisadebyyttiäni olen sanonut, lavalle pääsy ei ole minulle mikään tavoite. Haluan ansaita enemmän kuin pokaalin hyllyn reunalle. Koska rehellisesti sanoen, mitä minä sillä teen? Postaan kuvan instagramiin? And then what?

Vaikka treenaamisesta nauttisikin, on se silti kovaa työtä kilpaurheilutasolla. On hetkiä, kun siitä ei nauti, sitä tehdään silti. Luulen, että ensimmäinen vuoteni oli lähinnä harjoittelua, ja fitnessurheilu on vasta alkamassa.

En odota ensimmäisiltä ulkomaankisoiltani suuria, vaikka tottakai tähtään niin hyvään suoritukseen kuin suinkin pystyn. Pitkittynyt flunssani (tai mikä ikinä) on pitänyt minut poissa salilta valitettavan pitkään, joten priorisoin nyt treenit sijalle yksi, ja yritän parhaani mukaan tehdä myös tuplatreenejä aina, kun vain voin. Tämän viikon otan vähän tunnustellen, joko olen terve ja miltä treeni pitkästä aikaa tuntuu. Ruokavalioon palataan kuitenkin jo tarkasti.

Tästä se lähtee! Pysy mukana! 😘

 

 

facebooktwittergoogle_plusmail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *