Ensimmäinen dieettiviikko

Tässä postauksessa kerron fiiliksiä ja tuntemuksia, joita dieetti on tuonut tullessaan, sekä toteutuneesta kulutuksesta – askelmittarista treeneihin.

Ensimmäinen viikko dieettiä alkaa olla nyt taputeltu. Sain ruokavalion maanantaina, 22. päivä, ja aloitin sen seuraavana päivänä. Tiistai ja keskiviikko meni oikein mallikkaasti! Illalla minulla oli jopa pari ateriaa vielä syömättä seitsemän aikaan illalla. Nälkää ei ollut. Tiistaina treenasin selkää, keskiviikkona minulla oli taas killerijalkatreeni valmentajan kanssa. Tällä kertaa jalat kipeytyivät sekä edestä, että takaa, vaikka treeni tuskin oli yhtään kevyempi edelliselläkään kerralla. Jännä, miten lihakset joko kipeytyy, tai ei kipeydy 🙂

Torstaina, dieetin kolmantena päivänä, tunsin nälän ensimmäistä kertaa. Överikalorit (joita olin viimeaikoina syönyt) alkoivat hiipua energiavarastoista ja nälkä pääsi vihdoin esiin.

 

 

 

Helatorstaina kävimme aamulenkillä, sillä aamuaerobiset palasivat viikko-ohjelmaani. Kahdesti viikkoon, kolme varttia. Iltapäivällä kävimme ikeassa, missä askelia kertyi myös jonkinverran, lisäten kulutusta. Ikeassa nälkä alkoi ensimmäistä kertaa ilmestyä ja minun oli pakko miettiä, jaksanko bussimatkan kotiin asti, vai menetänkö ikearuokailu-neitsyyteni. Vilkaisin ruokalinjaston valikoimaa ja huomasin, että ateriani saisi koottua linjalta täydellisesti. Lohipala näytti juuri samankokoiselta, mitä ruokavalioni pitääkin sisällään, joten homma toimi kuin unelma! Kylkeen otin pienen lisukesalaatin, ja tungin pikkukulhon täyteen kurkkua ja tomaattia (hieman salaatinlehteä pohjalle). “Pieni” lisukesalaatti valtasi reippaasti puolet lautasesta, kun kumosin sen lautaselle, lohipalan viereen. Eihän maku paljoa hivellyt, mutta maha tuli täyteen, eikä makrot pettäneet. Hiilariosuuden vedin sitten kotiinpäästyäni.

Illalla kävin vielä naapurissani City Gymillä treenaamassa rintaa ja olkapäät. Puhelimeni mukaan askelia päivälle kertyi melkein 18000! Nekin lisäsi kulutusta normaaliin verrattuna, mikä varmaan oli osallisena myös seuraavan päivän nälkää.

 

City gym

 

Perjantaina työkeikkani alkoi jo klo 7:00. Kävelin n. 10 minuutin kävelymatkan keikkapaikalle, jossa tulikin askeleita päivän mittaan jonkinverran! Takaisin kotiin käveltyäni askeleita oli kertynyt päivän aikana 12000. Nälkä yllätti myös ko. keikalla, vaikka söinkin evääni kesken päivän.

Minulla oli tarkoitus tehdä vielä selkätreeni samana iltana, mutta sovittiin Robertin kanssa kimppatreenit aamuun, joten siirsin treenin seuraavalle aamulle ja vaihdossa sain seuraavan päivän (lauantain) treenivapaan. Illalla nälkä yltyi jo niin tuntuvaksi, että aloin miettimään, olinko kenties unohtanut syödä jotakin? Kuitenkin selvisin illasta keksimällä muuta mukavaa ja rentouttavaa syömisen sijaan.

 

Lauantaiaamuna kello soi klo 6:00 ja aamupalan jälkeen suunnattiin salille selkäsaunalle.

 

 

 

 

 

Pudotin ylätaljan painoja 10-20kg entisestä, sillä keskityn nyt aluksi tarkemmin Timon neuvomaan tekniikkaan, ja lisäilen sitten taas painoja pikkuhiljaa.

 

Aikainen lintu madon nappaa! Aamutreeni on kyllä ehdottomasti hyvä juttu sellaisina päivinä, kun töissä menee myöhään – kuten lauantaina meni. Nälkä iski iltapäivällä, ja pääsin kotiin vasta about kasin maissa syömään.

 

Sunnuntaina vedin samalla kaavalla, eli heräsin kuudelta kellon soittoon ja suuntasin aamusalille, naapuriini City Gymille. Vuorossa oli ojentajat!

 

City gym

 

Sunmuntain keikalla iski nälkä jo klo 15 jälkeen, vaikka olinkin syönyt jo kaksi lounasta aamupalan ja palkkareiden lisäksi. This diet is starting to hit me!

 

This diet is starting to hit me!

 

 

Sieltä se nälkä vaan näköjään aina puskee. Aina vain nopeammin ruuan jälkeen! Energiatasot on kuitenkin edelleen todella korkealla! Siitä iso kiitos kuuluu lienee laadukkaille Puhdistamon tuotteille, joita myös dieetin ohella käytän säännöllisesti!

 

 

OLYMPUS

 

 

 

 

facebooktwittergoogle_plusmail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *