Ensimmäisen dieetikuukauden tulokset!

Ensimmäinen kuukausi dieettiä on nyt takana, ja fiilis on ihan hyvä! Olosuhteet on luonut hieman haasteita, mutta onneksi tässä kuussa oli pisimmät keikat, ja elokuu pitäisi olla työrintamalla dieetille suotuisampi. Näistä viikkoista meni neljä päivää seitsemästä reissun päällä, joten oikein syöminen on välillä ollut hankalaa, treenipaikkaa sai metsästää ja salit oli sitten mitä sattui olemaan. Kaikesta huolimatta, olen yrittänyt olla stressaamatta ja vetänyt tilanteet parhaani mukaan.

 

 

 

Sunnuntai-iltana, reissusta jälleen kotiutuneena, kävin tekemässä selkätreenin City Gymillä ja maanantaiaamuna, ennen (jälleen) reissuun lähtöä kävin pumppaamassa pienet treenit pakaralle ja olkapäille Töölö Gymillä. Oli jo ihan ikävä kotisalejani! Nyt maisemat vaihtuu jälleen viikoksi!

 

 

 

 

 

Tämä viikko on kuitenkin siitä erilainen, että reissu on täyttä lomaa, eikä työmatka! Olen käynyt Savossa joskus huhti-toukokuun vaihteessa viimeksi, joten nyt pyhitän koko viikon Kuopio-Varkaus-akselille.

Tällä viikolla jää valmentajan jalkarääkkitreeni väliin, mutta Robertilla tuntui olevan jokin suunnitelma Puijon rappusilla odottamassa vastineeksi.

 

 

 

 

Lomaviikon treeneistä tulee postausta ja videota, mutta erityismaininta uudesta vatsalihasohjelmasta, joka ainakin ensitestauksella osoittautui SUPERTEHOKKAAKSI! Siinä tekniikka opetellaan ihan uudella tapaa, aktivoimalla syvät vatsalihakset, joilla saadaan core kutistumaan kasaan! Tein vain 3 x 10 (vajaan) toiston settiä pienellä liikkeellä, ja sain vatsalihakseni todella kipeäksi! Tehokasta, sanoisin! Minulla on kaksi kuukautta aikaa saada keskivartalo kisakuntoon, joten tämä osui juuri oikeaan aikaan! Ohjelmaa on kehuttu paljon, joten odotukseni on korkealla 🙂

 

Sitten niihin dieettituloksiin!

Dieettiä on kulunut 4 viikkoa, joiden aikana (haastavista viikoista huolimatta) yhteensä 3 pudotettua kiloa. Heinäkuun aikana oli tavoite päästä alle 60 kiloon. Maanantaiaamuna paino oli 60,9kg eli juuri ja juuri varmaan päästäänkin alle kuudenkymmenen, vaikka välillä näyttikin hieman nihkeältä!

 

 

 

 

Ensimmäinen dieettikuukausi:

viikko 1: -1,5kg

viikko 2: -0,3kg

viikko 3: -0,2kg

viikko 4: -1kg

 

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *