Epäilyistä inspiraatioksi! Mikä boogie kisojen jälkeen?

Kun aloitin treenata bikini fitness-kisoja varten, törmäsin jonkinverran epäilyksiin, jopa suoranaisia epäuskon kommentteja tuli muutama.

Olen saanut ihania viestejä seuraajilta, miten heistä on ollut mahtavaa seurata matkaani, kehittymistäni, sekä vuoristorataa uskon horjumisesta onnistumisen fiiliksiin! Olen nyt jälkikäteen saanut myös viestejä, joissa on suoraan myönnetty, ettei aluksi kyllä uskottu mun pystyvän tähän, mutta lopulta inspiroiduttu itsekin muuttamaan elämää terveellisempään, aloittamaan liikunnan harrastaminen, alettu treenaamaan tavoitteellisesti, muuttaa ruokavalio ravinnetiheämpään ja terveellisempään, ja jopa aloitettu bikini fitness-kisoihin tähtääminen! Ihan parasta kuulla, että on inspiroinut ihmisiä parempiin valintoihin omalla esimerkillään!  Viimeksi eilen sain viestin, jossa kerrottiin, että on ollut mahtavaa seurata mun kehittymistä ja saanut siitä itsekin ihan uutta moivaatiota omiin treeneihin! Jee jee, haluan, että kaikki voi hyvin! ❤️ Näitä viestejä saan niin naisilta kuin miehiltäkin. Eilinen jälkimmäiseltä.

 

Headphones by Jotactor

 

 

Kuten kisojen alla kirjoitin, tiesin vastassani olevan kovia nimiä ja ajattelin realistisesti, ettei kärkikolmikkoon lienee mitään asiaa. Nyt voinkin paljastaa, että haaveilin SM sijasta 4. Vaikka halusinkin uskoa, että kaikki on mahdollista ja ihmeitä tapahtuu, ajattelin, että sija 4 olisi sellainen ihan hyvä paikka tässä vaiheessa. Karsinnoissa voittamani Johanna Kokkila pärjäsi kuitenkin hienosti lauantain junior-sarjassa ja kiilasi sunnuntain SM-kisoissa pykälän ohi, hienosti sijalle 5! Onnea Johannalle viikonlopun suorituksista ☀️ Sitten tavoittelemani sija 4. Nelossijan lunasti karsinnoissa astetta lyhyemmässä sarjassa kisannut (en tiedä, miten mittaukset tässä menee, joten älkää kysykö multa, miten tämä on mahdollista ), NFE:ssä pidempään, omaan sarjaani siirtynyt, lauantain junior-sarjansa voittanut Nelli Pasanen. (Lauantain junior-sarjat eivät olleet kansainväliset, vaan samojen, suomalaisten tuomareiden tuomaroima sarja, kuten sunnuntain SM-kilpailukin!) Nelli voi myös olla superylpeä viikonlopun potista!

 

 

Minä, Nelli ja Johanna

 

Minä, Nelli ja Johanna

 

Summa summarum, vastauksena kysymyksiin “Mikä fiilis jäi kisoista?”: Vaikka olenkin tyytyväinen, että ensimmäisissä kisoissa pääsee mukaan Suomen kärkeen, jäi sija 6. silti hieman kaivelemaan, sillä oma tavoitteeni oli vain kahden sijoituksen päässä!

SM-paikka ensivuodelle ja oikeus kisata ulkomailla on kuitenkin pääjuttu! Pitäähän niistä olla tyytyväinen! 🙂

 

 

 

 

 

 

Istuimme alas valmentajan kanssa muutama päivä sitten, ja suunnitelma “reisitalkoot” kuulosti aika hurjalle  Omasta mielestäni isoin kehityskohde on yläkroppa; rinta, olkapäät, selkään lisää leveyttä ja pakaraan kokoa! Valmentajallani päälimmäisenä on kuitenkin mielessään reidet, vaikka toki onkin samaa mieltä siitä, että yläkroppa vaatii työtä. Kisoja edeltävä kuntopiirimäinen treeni saa nyt totaalisen muutoksen, kun treenini muuttuu kuulemma tästedes “äijäbodaukseksi”, eli isoja painoja, raskaita toistoja, voimaliikkeitä maximipainoilla. Raskasta maastavetoa, etukyykkyä, ja mitähän kaikkea minulle lueteltiinkaan… Tunnen melkein palan kurkussani jo pelkästään ajattelemalla, mitä viikoittaiset treenit valmentajan kanssa tulee olemaan!

 

 

 

 

Loppukevennykseksi kisanjäljeisiä kuulumisia. Tai noh, kevennys ja kevennys… Paino on noussut viikossa about 4 kiloa. Alkuviikosta tuli syötyä vähän sitä sun tätä, mukaan luettuna sushibuffa, joka on ennenkin todistettu olevan turmiollinen iholleni. Kasvot ovat siis saaneet osansa alkuviikon mässäilystä ja tulehdus jyllää leukaperissä. Saihan se hyvän etumatkan jo kisaviikonlopun happamasta ruokavaliosta riisikakkuineen, raakasuklaineen, luomusipsineen, meetwursteineen ja maapähkinävoineen. Ensimmäinen viikko nyt meni miten meni ja nyt alan katsoa paljonko päivittäin syön – ja etenkin MITÄ syön!

 

 

 

Salilla kävin vain kahdesti ja lisäksi tein yhden jalkatreenin ulkona. Salilla ensimmäinen treeni meni selälle ja myös olkapäät saivat pari settiä loppuun. Toinen painottui rintaan, mutta myös silloin ripottelin muutamia liikkeitä olkapäille rintaliikkeiden välissä. Tällä viikolla ei enää löysäillä, ainakaan treenin suhteen, vaan vedetään jo entiseen tapaan – ja ehkä vähän kovempaa! Tästä se kehitys vasta alkaa!

 

 

facebooktwittergoogle_plusmail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *