Herkuttelua fitnessmessuilla

Kolmatta viikkoa mennään ja viimeisen puolentoista viikon sisään on mahtunut kolme takapuolelleen mennyttä päivää dieetin näkökulmasta.

Lupailin päivityksiä mittalukemista viime viikolle, mutta en muistanut käydä koko vaa’alla. Tällä viikolla kuitenkin muistin vaa’alle astua, mutten ottanut kehonkoostumuslukemia, enkä mittoja.

Kaksi kiloa minulta oli jo ehtinyt lähteä, mutta nyt on tullut kilo takapakkia… Eikä ihme, sillä viikonlopun Nordic Fitness Expo-messut oli melkoisen maistiaispainoitteista! Olin itse töissä Leaderilla, mutta tuli maisteltua kyllä joka osaston herkut ensimmäisenä messupäivänä. Sunnuntaina päätin olla ottamatta pienintäkään suupalaa omalla osastolla, mutta vierailin muutamalla muulla pisteellä herkuttelemassa. Koko messujen suurin herkku oli kuitenkin naapuriosaston siemennäkkäri! ❤️ Valo24h oli minulle uusi tuttavuus, ja rakastuin näkkäriin ensimurusesta lähtien!

Lauantaina pääsin katsomaan bikini kisoja päivällä, sekä sain ystävältäni lipun illan Pro kisakatsomoon! Bikini Pro:n lisäksi käytiin miesten kehonrakennussarja. Aikamoisia möhkäleitä! Katso Facebook seinältäni video, mitä finaalikierroksella tapahtui! 😀

Bikinikroppien katselu motivoi, mutta samalla sitä ei tajua, kuinka paljon työtä sen eteen on vielä tehtävä. Kropan lisäksi poseeraukset on saatava sujumaan vaivattomasti, mikä onkin sitten ihan toinen juttu! Sitä on VIELÄ vaikeampi ymmärtää, miten vaikeaa ja RASKASTA se on! Se näyttää niin helpolta ja kevyeltä, mutta niinhän sen kuuluukin.

Jyväskylän karsinnoista sain esimakua viimekuussa, jolloin minulle iski kamala jännitys. Huomasin jännityksen laantuneen Lahden NFE kisoihin mennessä, sillä fiilikset oli erilaiset, ikäänkuin rennommat, ja katsoin kisoja eri vinkkelistä.

Leaderin pisteellä meillä oli roikkumiskisa, jossa menetin roikkumisneitsyyteni lauantaina 🙂 En ole koskaan kokeillut, kauanko jaksan roikkua, mutta olisin nähtävästi jaksanut pidempään. Ote lipesi hikisestä tangosta (poikien jäljiltä) 1:20 kohdalla, vaikkei vielä yhtään tärisyttänyt tai muutenkaan tuntunut voimissa. Seuraavana päivänä kokeilin toista otetta (toinen käsi myötä- ja toinen vastaotteella), mutta se sattui toiseen käsivarteen heti alusta saakka. Edellisen päivän leuanveto-ote oli huomattavasti parempi, vaikkakin uusi aikani oli edellistä parempi; 2min.

image

Salitreenit ovat menneet suhteellisen kivuttomasti aikaisista herätyksistä huolimatta. Eilen minulla oli yhteistreenit valmentajani, Arto Rantakokon kanssa WFC:llä, Tampereella. Arto sai kyllä olkapäätreenin tuntumaan uusissa svääreissä, uusilla liikkeillä. Jospa ne nyt alkaisivat kasvaa 😛

Latasin muuten fitcard.fi sovelluksen! Pääsen samalla kortilla niin WFC:lle kuin muillekin saleille, sekä tankotunneille! Huikeen kätevä konsepti!

 image

Treenin jälkeen käytiin vähän läpi poseerauksia Jeminan kanssa peilisalissa. Aikamoisen hankalalta tuntuu edelleen. Kolmas kerta ikinä, joten ei kai sen vielä tarvitse kunnolla sujuakaan?

image

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *