Hiilariton dieettiherkku hyvistä rasvoista!

 

 

Dieettini muuttui keskiviikkona ketoosiksi. Ainoat hiilarit, mitä saan syödä, on kasvikset, ja niissäkin pitää tietysti käyttää maalaisjärkeä.

Aamupala on minulle melkeinpä päivän kohokohta, koska tykkään rauhallisista aamuista (vaatii välillä aikaisia herätyksiä) ja syöminenhän nyt on vaan aina kivaa! Sängystä on helppo nousta, kun miettii aamukahvia iKaffe-maidolla ja mansikoita, kookosvettä, tai muuta hyvää, mitä on luvassa.

 

 

 

 

Dieetin luonteen muuttuessa, minulta lähti se paras osuus, mikä teki aamukahvista nautinnollista ja loisti kirsikkana kakun päällä aamupalan kruunuksi, munakkaan jälkeen. Pelkkä munakas tai musta kahvi ei riitä motivaatioksi nousta sängystä.

Blendasin kahvin MCT-öljyn kanssa ja munakkaan jälkeen jäin ihmettelemään, että mitäs nyt sitten? That’s it, eikä mitään hyvää?

Mielikuvitus raksuttamaan ja pohtimaan, mitä freshiä ja emäksistä voisin loihtia ilman hiilareita. Jotain sellaista, mikä tarjoaisi keholle mahdollisimman hyvää ja mielellään olisi myös herkullista.

 

 

 

 

Olen pitkään syönyt aamupalalla kehoa puhdistavan herkun, johon olen laittanut kookosvettä, pakastepinaattia, avomaankurkun ja tocoa. NAM! Keho kiittää, elektrolyytti- ja happo-emästasapaino säilyy, ja saan aamulla HERKKUA!

Lounaaseeni kuuluu avokadoa, joten otin sen pääraaka-aineeksi. Heitin ensin blenderiin avokadoa ja avomaankurkun. Puristin joukkoon puolikkaan sitruunan mehun ja lorautin MCT-öljyä perään. Sitten se vaikein osuus, eli jonkinlainen makeus, mikä tekisi samettisesta seoksesta herkkua. Mittasin  20g vaniljan makuista proteiinijauhetta, stevialla makeutettua, jonka blendasin muuten valmiiseen seokseen.

 

 

 

 

AVOT! Siinä se! Aamujeni pelastus! 🙂 Täydellinen hyvien rasvojen malja, joka sopii myös karppaajille! Toimii myös täydellisesti välipalana.

PS. Mikäli haluat, eikä sinun tarvitse laskea hiilareita, voit lisätä joukkoon banaanin tuomaan makua, koostumusta ja vitamiineja!

 

Master chef Luna uupui reseptin luotuamme ❤️

 

 

 

 

Viides päivä ketoosia meneillään.

Ihanaa sunnuntaita!

 

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

2 kommenttia “Hiilariton dieettiherkku hyvistä rasvoista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *