Ihanimmat seuraajat ikinä! KIITOS <3

Rauhallinen alkuviikko. Pieni rentoutuminen messuviikonlopun jälkeen tekee aina hyvää ja mielelläni pidänkin kalenterin tyhjänä ainakin maanantain verran. Mukava ehtiä katsomaan tulevaa viikkoa rauhassa 🙂

 

image
Kuva: Anssi Ranki

 

Viikonloppu meni moottoripyörämessujen hulinassa, messukeskuksessa. Messukeskus oli täynnä ihmisiä ja pitkät työpäivät olivat jälleen yhtä salamavalojen ilotulitusta. Tänä vuonna olin Hondan osastolla perjantain ja sunnuntain, lauantaina Indianin puolella (sama maahantuoja).

 

image
Kuva: Lauri Helkiö

 

Oli ihana huomata, kuinka moni Instagram- ja snapchatseuraajistani kävi moikkaamassa minua messuilla! Jälkeenpäin sain viestejä, että vieläkin useampi oli käynyt ottamassa kuvia ja yhteiskuvia. Mulla on kyllä ihania seuraajia ❤️

 

image
Kuva: Lauri Helkiö

 

Saan usein ihania viestejä siitä, miten ihmiset saavat minusta hyvää energiaa ja se jos mikä lämmittää mieltä! Olen monesti vuodattanut ilon kyyneleitä ihmisten kauniista sanoista. Yksi viimeisimmistä oli kaunein pitkään aikaan. Jaan siitä pienen osan, joka kosketti minua isosti: “Oispa kaikkien elämässä vähintään yks Viivi muistuttamassa, että kannattaa mielummin etsiä pieniä hyviä asioita ja iloita niistä, kuin antaa pienten asioiden viedä isoa iloa. :)”

Hyvien vibojen lisäksi muutamat ovat kertoneet motivoituneen terveellisempään elämään, mikä on ihan huikeeta!! En itse ole arvannutkaan vaikuttavani niin isosti höpöttelemällä niitä näitä snapchatilleni. Olen niin iloinen jokaisen puolesta, joka on löytänyt elämäänsä positiivisuutta, tuli se sitten mistä tahansa! Myös te, rakkaat seuraajat, annatte minulle paljon ihanilla viesteillänne!

On minun vuoroni kiittää teitä! Kiitos <3

 

Ensivuoden MP-messut ovat nyt bookattu keikkakalenteriini, 2.-4.2.2018! Minut löytää jälleen Hondan osastolta!

See you there! ❤️

 

mp-2017-looppi-full
Kuva: Ilta-Sanomat / Tero Kiira. http://www.iltasanomat.fi/autot/art-2000005073591.html

 

facebooktwittergoogle_plusmail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *