Ilouutisia ja treenikuulumisia!

Heloou!

Lukijat on toivonut multa enemmän kunto-päivityksiä, eli kuntokuvia ja treenikuulumisia. Myönnän, että olen antanut aika huonosti sillä saralla, mutta rehellisesti sanottuna musta on tuntunut, ettei mulla ole sieltä mitään annettavaa.

Tammikuun jälkeen, kun päätin lykätä kisoja syksyyn, kerrytin kuukaudessa +5kg, jotka tuli jäädäkseen. Valtaosin paino on tietysti läskiä, mutta vasteet salilla kyllä nousi ohisyöntejen myötä! Jotain hyvää kaikessa 🙂 TOSIN, pidin lopunviimein myös sen kuukauden treenitauon, huomatessani kehon käyvän ylikierroksilla. Akne räjähti, paino ei pudonnut, hiuksia lähti….

 

 

Tässä kunto vuoden vaihteessa, ennenkuin heitin kirveen kaivoon hetkellisesti.

Tähän väliin ilouutisia lukijoilleni!

Hankin VIIMEINKIN järkkärin, eli jatkossa joudutte tihrustamaan vähemmän pikselimössö iPhone-kuvia! Linda (Manuella) lupasi pitää minulle oppitunnin kameran käytöstä, sillä musta tuntuu, että olen aika käsi tän vehkeen kanssa. Kyseessä uusi, E-pl8, johon ostin myös Lindan (sekä Olympuksen oman väen) suositteleman objektin. Objekti on   25mm 1:1.8, sisäkuvaukseen suunnattu linssi. Olympukselta suositeltiin myös toisenlaista linssiä, mikä olisi hyvä esim asukuviin, mutta katsotaan, jos hankin sellaisen sitten, mikäli koen sille tarvetta 🙂

 

 

Syy siihen, miksi en kuntokuvia ole julkaissut, on se, etten ole kunnossa. Ihan ok kondis noin niinkuin perustasolla, mutta en henk.koht. ole painanut koskaan näin paljon kuin nyt, joten koen olevani tällä hetkellä jossain toisessa, tuhdimmassa kropassa.

Painohan ei saa olla mikään varsinainen mittari, mutta minuun on ilmestynyt selkeä rasvakerros. Kehitys ei näy kuitenkaan aina pelkästään vaa’alla, josta seuraava instagramista lainaamani kuva antaa osviittaa paremmin, kuin muutama lause:

 

 

Eilen minulla oli tämän kuukauden tapaaminen valmentajan kanssa, jota odotin hieman kauhulla, koska koin, ettei mitään ole tapahtunut sitten viimenäkemän… Joka kerta kaava on sama: olen juuri päässyt hyvään motivaatioon läskiksi menneen pariviikkoisen jälkeen. Hetken jopa harkitsin jänistäväni, mutta päätin olla reipas ja kuulla tuomion, enkä olla täysi luuseri ja paeta. Tein suuren oivalluksen muutama päivä ennen Arton tapaamista, mikä selitti minulle paljon itsestäni!

Ymmärsin motivaationi menevän täysin kk-kierron mukaisesti. Yhden viikon motivaationi on huipussaan (mikä on sattunut aina juuri kuun puoliväliin, kun tavataan valmentajan kanssa), seuraava viikko on vähän hankala, jota seuraa kaksi plörinäksi mennyttä viikkoa. Tämän ymmärrettyäni uskon jatkon olevan hieman helpompaa, kun osaan ennakoida pahat viikot tarkasti. Treenit kyllä kulkee, mutta se pirun syöminen…

 

Koen olevani tällä hetkellä jossain toisessa, tuhdimmassa kropassa.

 

Teimme minulle uudet ruokaohjelmat Robertin kanssa alkuviikosta, jotka Arto eilen hyväksyi. Olen noudattanut niitä nyt tämän viikkoa ja jatkan, kunnes koetaan tarvetta muutoksille. Uskon rasvan kuitenkin lähtevän liikkeelle tällä kombolla. Viisijakoiset treeniohjelmani säilyy entisellään ja Artoa lainaten: ”Jos joku viikko vituttaa…”, tai jos aikataulut näyttää mahdottomalta toteuttaa, niin sitä varten minulla on nelijakoinen viikko ässänä hihassa. Toistaiseksi en ole sitä vielä kertaakaan käyttänyt.

Selkä on kuulemma leventynyt kiitettävästi ja takareidet kehittyneet. Laitan jotain kuntokuvaa lähiaikoina, koska ymmärrän, että on vähän tylsää, kun ei näe, mistä puhutaan.

 

 

Tapaamiset valmentajan kanssa tapahtuu City Gymillä, mihin tutustuin juurikin tätä kautta viime syksynä. Sijainti on minulle timanttinen, sillä kotoani CG:lle on matkaa vain 500m. Siksi aloin pikkuhiljaa käyttää sitä enemmänkin sellasina päivinä, kun Töölö Gymin aukioloajat eivät suosineet aikataulujani. Nykyään treenaan 50-50 Töölö Gymillä ja City Gymillä. Salit ovat hyvin erilaiset, mutta tykkään molemmista! Voisin tehdä näistä esittelyt vaikka ihan erikseen.

Aloitan Vlogin, jahka opin käyttämään kameraa ja edes jotenkin editoimaan videoita. Onneksi olen nopea oppimaan.

Tulossa on ainakin treenivideoita, mehustusta, raakakakkua ja yleistä terveysintoilua. Otan vastaan toiveita aiheista ilomielin!

 

Stay tuned!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

2 kommenttia “Ilouutisia ja treenikuulumisia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *