Jos olisin fitnesstyyppi… Hetkonen?

Olen useampaan otteeseen elämäni aikana sanonut, etten koskaan kisaa fitnesstä. ”En halua sellaisia reisiä”, ”ei musta olis siihen”, ”haluan syödä terveellisesti”….

Never say never!

Seurailtuani nyt jonkun vuoden fitness-touhua, olen huomannut salaa kiinnostuvani siitä. Kaikilla ei tarvitse olla sellaisia ”hevosen” reisiä, eikä sitä tarvitse tehdä pelkän maitorahkan voimin.

Tajuttuani, että hyvän valmentajan opastuksella sen voi tehdä myös terveellisen ruokavalion kautta, eikä ole mikään pakko alkaa käyttää esimerkiksi kehoa tulehduttivia maitotuotteita, aloin huomaamattani ajatella sitä mahdollisuutena myös omalle kohdalleni.

Eräs päivä minulle tipahti viesti Facebookissa, jossa ehdotettiin lähtemään mukaan Cap Athlete Teamiin, kohti bikinifitness-kisoja. Onnistuiko manifestoimaan sen, vai mistä se yks kaks tipahti?

Aluksi ihmettelin viestiä ja ajattelin edelleen, että ei kai nyt minusta siihen olisi… Innostuin siitä kuitenkin todella nopeasti! Aloin ymmärtää alitajunnassani pitkään hautunutta ajatusta ja tajusin haluavani sitä palavasti, pyöriteltyäni sitä mielessäni joka kantilta.

Puhuttuani muutamien minut hyvin tuntevien ystävieni kanssa, heidän uskonsa minuun avasi silmäni myös oman uskoni suhteen.

Mitenniin minusta ei siihen olisi?

Juice+ tuotteista saamani ravinnekylläisyys rohkaisi minut lopullisen päätöksen edessä. Uskon niistä olevan suuri apu, kun mennään tarkalla ruokavaliolla, mihin ei mahdu kilotolkulla kasviksia, marjoja tai hedelmiä.

 

image

 

Olen odottanut ruokavaliotani ja treeniohjelmaani kuin kuuta nousevaa. Eilen, heti herättyäni, haukottelin peiton alla ja avasin sähköpostin puhelimeni selaimesta. BOOM! Sinnehän ne olivat aamulla tupsahtaneet <3

Aloitin ruokavalion heti aamupalasta ja aloin käymään läpi treeniohjelmaani. Osa liikkeistä oli vieraita, joten annoin YouTuben tulkata liikkeet minulle. Useimmista liikkeistä löytyi jopa kattava opetusvideo, ja erikoisemmat liikkeet olimmekin jo katsoneet yhdessä läpi Arton kanssa viimeviikolla Tampereella. Muutaman asian tarkistin vielä Artolta soittamalla, joten nyt on selvät sävelet aloittaa treenit!

Ohjelmia katsomalla näkee, että tulosta tulee ihan varmasti, mutta aika näyttää, miten kehitys lähtee etenemään – Alias, milloin kisataan! Nyt noudatan vain ohjeita ja Arto vie.

En aio ruokavalion kanssa soveltaa yhtään, ellei ole pakko. Kasviksien kanssa olen kuitenkin päässyt vähän leikkimään. Tietenkin mehustamalla! Olen mehustanut määrätyn määrän kasviksia (porkkanoita ja varsiselleriä) ja syönyt mehustusjätteet broilerjauhelihan kanssa. Ruokavalio ei siis muutu, syön vain kasvikseni kahdessa osassa 🙂

 

image

 

Tällaiselle mansikka-addiktille on ehkä eniten haastetta siinä, että 2kg päiväannos on muutettava 200 grammaan. Treeneissäkään ei olla säästelty, ja tämänaamuisen jalkatreenin jälkeen ounastelen aikamoista kiristelyä lihaksissa muutamaksi päiväksi.

Treenini sijoittuu aamuun, aamupalan jälkeen toteutettavaksi, jotta ruokavalio tukee treeniäni mahdollisimman hyvin. Tänä aamuna olinkin Töölö Gymillä jo kahdeksalta, vapaapäivästä huolimatta. Huomenna aion olla Töölö Gymillä heti seitsemältä, kun salin ovet aukeavat, jotta ehdin työkeikalle kahdeksitoista.

Jonkinverran joutuu käyttämään mielikuvitusta, jotta ehtii tekemään kaikki kuusi salitreeniä joka viikko. Järjestelykysymys.

Sunnuntaina menen katsomaan Jyväskylän karsintoja, joten pääsen vähän zoomailemaan, miltä kisapuoli näyttää. Kaverini Maria Burmoi kisaa siellä, eli pääsen jännittämäänkin!!

Haluatko sinäkin päästä hyvään kuntoon?

Beach body by freetox starttasi juuri!! Kysy lisää vaikkapa sähköpostilla (info@viiviback.com) tai Facebookissa! 🙂

Kerron mielelläni lisää 🙂

Energistä syksyä just sulle ❤️

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *