Jumantsuide mikä fiilis!

En ole vähään aikaan päivittänyt treeneistäni, jotka ovat toki jatkuneet kokoajan Ville Erolan laatimalla treeniohjelmalla. Lisäksi olen tehnyt rullaluistelulenkkejä, käynyt tankotunneilla, kokeillut sirkustuntia ja astunut joitain harppauksia mukavuusalueeni ulkopuolelle.

Juice+ tuotteiden (http://www.juiceplus.fi/+vb00474) tuomasta valtavasta energiamäärästä inspiroituneena ajattelin lähteä kokeilemaan kepillä jäätä ja astuin ison harppauksen kerralla, toissaviikon keskiviikkona, kun ystäväni pyysi minua TIKIS treeniin hernesaarenrantaan – AAMULLA. Tästä jo kirjoitinkin, kuinka kumosin kerralla entisen kykenemättömyyteni aamulla treenaamisesta, ILMAN AAMUPALAA. Ylitettyäni itseni ja kaikki odotukseni jaksamisestani (kiitos Juice+ tuotteiden <3 ) motivoiduin aloittamaan aamuaerobiset, joihin en siis ennen pystynyt huonon olon takia, mikäli lähdin liikkeelle ilman aamupalaa. Viimeviikolla osallistuin jälleen TIKIS aamutreeniin, joka kuittasi sen aamun aamuaerobisen heittämällä, käveltyäni jälleen n. 3km treenipaikalle, tehtyäni tunnin ohjatun treenin ja käveltyäni takaisin kotiin, n. 3km. Muina aamuina olen kävellyt 35-50 minuuttia heti herättyäni, ensimmäisestä TIKIS aamutreenistäni lähtien. Kaikeksi ihmetyksekseni minulla ei ole ollut huono olo. Eikä oikeastaan edes nälkä liikkeelle lähdettyäni, paria poikkeusaamua lukuunottamatta. Tänä aamuna ylitin jälleen itseni ja yhdistin aamuaerobisen ja jalkatreenin! Kävelin herättyäni Töölö Gymille, n. 2km, tein Villen laatiman jalkatreenin ja kävelin sitten takaisin kotiin. Olin TODELLA yllättynyt, miten hyvin treeni kulki tyhjästä vatsasta huolimatta!

image

Alkuaerobisen aikana rappuslaitteessa vähän jännitti, sillä alkuun, ennen kehon herättyä kunnolla, tuntui ehkä hieman normaalia raskaammalta tarpoa portaita totuttua tahtia. Kuitenkin treeni lähti lentoon ja sujui ongelmitta, kuten aina ennenkin! Mukavasti raskas, muttei huonovointinen, kuten olisin kuvitellut entisillä energiatasoillani iskostuneet muistot takaraivossani. Tää fiilis on upea! 💪🏼

image

Voisin hyvin alkaa tehdä treenin vaikka aina jalkapäivinä aamuaerobisen yhteydessä! Ehtii sitten vielä illalla treenata jotain muuta, vaikka rullaluistella ❤️ Tänäänkin minulla oli aikomus tehdä joko tuplatreeni (yläkroppa illalla), taikka käydä rullaluistelemassa. Minulla meni kuitenkin asioita hoidellessa sen verran myöhään, etten ehtinyt enää salille, tai viitsinyt lähteä lenkillekään, aikaiseen herätykseen vedoten (aamutreenit Villen johdatuksella aamulla). Pientä jumppaa sain kuitenkin kannellessani tavaroita häkkivarastoon, kun viimein muistin käydä ostamassa lukon varaston oveen 🙂 Hiki tuli ainakin, jos ei muuta!

Loppuun pari sanaa ruokavaliosta.

Viimeviikon lopulla päätin aloittaa kookosmanna- ja maapähkinävoilakon. Ne ovat herkkuani, joita minulla menee huomaamatta paljon enemmän kuin pitäisi. Tämä taas estää tuloksien näkymistä, vaikka olisinkin lisännyt liikuntaa entisestään. Herkkujeni poissulkemisen tueksi päätin lisätä Juice+ kapseleiden päivittäistä nauttimista tuplaten, ainakin nyt alkuun. Otan siis jokaista (marja-, hedelmä- ja vihanneskapselit) 4 kapselia aamulla, kahden sijaan. Voin kyllä käsi sydämellä kertoa tämän ihmiskokeen toimineen!! Ei ole tehnyt lainkaan tiukkaa antaa kookosmannapurkin lopun lojua kaapissa, eikä itseasiassa ole ollut juuri muutakaan mielitekoa – mansikoita lukuunottamatta ❤️ Sen sijaan himoni parsakaalia kohtaan on kasvanut. Sitä syön enemmän kuin ennen, koska sitä tekee mieli. Lisäksi mehustan varsiselleriä irvistelemättä porkkanamehuni sekaan ja NAUTIN siitä! Jumankekka nää toimii! Huikeeta!!

image

Niin se vaan elimistö tottuu saamaan parasta ja haluamaan sitä lisää 🙂 Olen opettanut ihmisille myös veden juontia. Sekin on alkuun monesti haasteellista, kun ei ole jano. Kun vettä kuitenkin antaa keholle, alkaa se sitä myös pyytää! Vesi ei enää maistukaan puulle, vaan sitä tekee mieli säännöllisesti. Tadaa! Vedenjuonti hallussa, ja keho kiittää! 🙂

Sama pätee kasviksissa. Siinä Juice+ tuotteiden käsittämätön helppous auttaa huomaamatta lisäämään kasviksia ruokavalioon. Niitä ei tarvitse aluksikaan irvistellen syödä, vaan huomaamattasikin alat haluta niitä, kun olet nauttinut mehustetut (ja jauheeksi kuivatut) kapselisi aamuisin.

Juice+ kapseleissa laatu on priimaa. Niihin käytetyt kasvikset, hedelmät ja marjat on annettu kypsyä täysin kypsiksi, jolloin fytoravinteet vasta kehittyy (kauppojen tuotteet poimitaan yleensä raakoina, jolloin arvokkaat ravinteet puuttuvat – kypsyvät kuljetuksessa, ilman imettäviä ravinteita tai auringonvaloa). Kypsänä poimitut tuoreet kasvikset, hedelmät ja marjat kiikutetaan suoraan kylmäpuristimiin (ei kuumennusta missään vaiheessa, mikä tuhoaisi ravinteita!!) ja puristettu mehu kuivataan välittömästi kapseleita varten. Näin on saatu kaikki arvokkaat fytoravinteet syntymään, säilymään ja pakattua täydellisesti imeytyviksi kehosi käyttöön. Kun elimistö saa nämä ravinteet käyttöönsä ja kokee ensimmäistä kertaa elämänsä aikana TÄYDELLISEN, optimaalisen ravinnetiheyden, se toimii paremmin kuin osasit sen ikinä kuvitellakaan toimivan – sen kaikilla osa-alueilla!

Tätä oloa ei voi oikein sanoiksi pukea, mutta siinä se teoreettisesti, lyhykäisyydessään 🙂

Ihanaa elokuuta!

XOXO

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *