Kansainvälisiin kisoihin?

Helteistä heinäkuuta! Toivotaan ainakin 🙂

 

Eilen oli kesäkuun viimeinen päivä. Tiedättekö, mitä se tarkoittaa?

Kesäkuun 1.-30. päivä oli aikaa ilmoittautua syksyn fitness-kisoihin. Välillä muistin, välillä unohdin koko asian. Silti olin edelleen eilen ilmoittautumatta.

Illalla olin tekemässä pientä aerobista treenin päätteeksi, city Gymillä, kun yks kaks muistin, että aikaa oli enää muutama tunti ilmoittautua. Täyttelin ilmoittautumislomakkeet rappuslaitteessa ja sain kuin sainkin ilmoittautumisen lähtemään aikataulussa! Nyt paikka karsinnoissa on varattu, mutta edelleen seuraillaan tilannetta valmentajan kanssa.

Olin yhteydessä valmentajaani ilmoittauduttuani, ja teimme päätöksen tähdätä myös Ben Weideriin (Ben Weider Legacy Cup) samalla kertaa! Puhutaan siis kansainvälisistä kisoista. Sinne paikka pitää kuitenkin ensin ansaita, samalla tavoin kuin SM-kisoihinkin. Itse karsinnat ei ole mikään saavutus, joihin siis olen nyt ilmoittautunut. Sinne voisi mennä anyway, mutta juttu on siinä, etten halua, mikäli emme valmentajani kanssa usko mahdollisuuksiini finaalipaikkojen suhteen.

Tällähetkellä uskomme, että sinne mennään, mutta pidätämme lopullisen päätöksen elokuun alkuun, kunnes dieetti paljastaa vähän enemmän.

 

 

 

Korkea aika miettiä kisalookia. Bikinit olen nyt varannut Biancaneveltä ja pidämme suunnittelupalaverin parin viikon kuluttua. Tiedän kyllä kutakuinkin, millaiset haluan. Mites hiukset ja meikki? Hmm… Ehkä teen ne itse?

Ensiviikolla aletaan katsomaan poseerauksia valmentajan kanssa, sillä (ikävä kyllä) en ole stressannut niiden suhteen. Harjoittelukerrat ovat yhdellä kädellä laskettavissa, enkä rehellisesti sanottuna ole katsonut niitä vielä koskaan läpi kunnolla kenenkään kanssa.

MUTTA

Onhan tässä vielä 12 viikkoa aikaa 🙂

 

No stress!

 

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *