Kisajännitystä VLOGissa! Klikkaa täältä suora linkki videoon!

Kirjoitin jo kisapäivän aattona postauksen kyseisen päivän meiningistä (LUE JUTTU TÄSTÄ!), mutta nyt päivästä on katsottavissa myös lyhyt video VLOGissa!

Suora linkki videoon:

 

 

Kisapäivästä tulossa oma video julki huomenna!

 

Kisapäivä oli kaikinpuolin mukava 🙂

Heräsin hyväntuulisena, laitoin musiikit pauhaamaan, kuten minulla on aamuisin tapana, ja viestittelin kuntokuvat valmentajalleni, jotta kuulin, mitä saan syödä. Aavistuksen kolotti otsikossa, sillä jano oli valtava. Vedenjuonti katkaistiin edellisenä iltana, enkä saanut aamulla kuin kupin kahvia nesteeksi. Aamupalaksi meni kanaa ja riisikakkuja!

Koko päivän olimme yhteydessä valmentajani kanssa ja sain joka aterialle ohjeet, mitä sain syödä. Riisikakkupainoitteista ruokavaliotani täydensi kana ja meetwursti. Jossain kohtaa ohjeistus oli syödä myös hilloa, mutta korvasin sen Manuka-hunajalla!

Puolilta päivin minulle laitettiin viimeinen kerros kisaväriä, jota ennen tein meikkini valmiiksi. Tein kisameikkini siis itse, sillä minulla on siihen ammattipätevyys. Muussa tapauksessa olisin palkannut ammattilaisen!

 

 

Hiukset laitoin vasta kisavärin jälkeen.. Ajattelin tehdä meikin itse myös Lahden kisoihin, mutta hiustenlaiton taidan lykätä jonkun muun vastuulle! Ihan vaan siksi, että omaa tukkaa on mun mielestä tosi mälsää laittaa 🙂

 

Päivä kului hitaasti ja malttamattomana olisin vaan halunnut, että alkaisi jo tapahtumaan! Bikini fitness-sarjat starttasi vasta klo 17, joten pelipaikoille ei vain ollut järkevää mennä turhan ajoissa.

 

 

 

Kulttuuritalon bäkkärillä aika kului paremmin. Pötköttelin ja söin mitä valmentaja milloinkin käski. Minulla oli mukanani riisikakkuja, mansikoita, Puhdistamon raakasuklaata, sekä meetwurstia. Nestettä ei saanut juoda, ja jano oli hirmuinen! Pari kertaa kävimme poset läpi valmentajani kanssa ja muutimme vielä pari kertaa pakaran jännitystä.

 

Viideltä starttasi vihdoinkin bikinisarjat, jotka rullasivatkin todella nopeasti sarjasta toiseen. Pian olikin jo oman sarjani vuoro!

 

 

 

 

Ensimmäiset kisani menivät hyvin! Paikka parin viikon päästä käytäviin SM-kilpailuihin ja kansainväliseen Ben Weider Legacy Cupiin lunastettiin, ja kotiinviemisiksi tuli kultaa – voittopokaali! Nyt taotaan vajaa kaksi viikkoa täysillä ja hiotaan esiintymistä, ennen kovia skaboja 🙂

 

Lue Fitnetin haastattelusta, mitä kilpailuissa sijoittuminen merkitsisi ja mitkä ovat tavoitteeni!

 

 

Sain vapaasyöntipäivän, jonka vedin tapani mukaan suht cleanisti. Valtaosin cheat-iltani koostui hedelmistä ja mansikoista, lohesta ja kookosvedestä, mutta söin myös maapähkinävoita, hasselpähkinävoita, Puhdistamon raakasuklaata, raakakakkua, sekä bäkkäriltä jääneet luomukookosöljyssä paistetut perunalastuni.

Sunnuntaina, herkuttelupäivän jälkeen paluu ruokavalioon maistui pahvilta, mutta nyt nautin jo munakkaastani ja kanoistani entiseen malliin!

 

 

 

 

Itse kisapäivästä tulossa video huomenna!

 

 

 

facebooktwittergoogle_plusmail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *