Kromia ja hikeä

Alkuun pakko mainita, että TÄNÄÄN SE ALKOI! Freetox-kehonpuhdistuskuurini, joka kestää koko Toukokuun. Ensimmäinen muutokseni tapahtui jo aamulla, kun vaihdoin aamusmoothieni Stevialla makeutetun heraproteiinini maustamattomaan. Tästä lisää huomenissa!

Tämä päivä on ollut jälleen täynnä touhua – enemmän ja vähemmän hikistä. Aamun kamppailin tulostimeni kanssa, tuloksetta. Tämä oli vähemmän hikistä. Aika juoksi ja huomasin 10:25, että Hypoxini alkaa 5 min kuluttua! Hyppäsin Air Maxeihini ja juoksin Aleksanterinkadulle, syke lähennellen maximia. Asuessani Omenahotellissa, Hypoxiin käveli 5 minuutissa. Nyt matka on tuplat, ja koko matka Omenahotellille saakka on pelkkää ylämäkeä. Siinä tuli mukava sykettä nostava spurtti tähän aamuun, mutta olin kuin olinkin 5 minuutissa paikalla! HUH!

Kotiin tultuani maalailin vähän lisää pintaa kämpässäni. Ihan vain freesatakseni yleisilmettä, päivittämällä valkoista maalia kirkkaampaan. Seuraavaksi kamppailin raportin kanssa, enkä meinannut saada mitään laitettani muokkaamaan raporttipohjaa. Toisinaan VIHAAN elektroniikkaa!

Sitten itse aiheeseen. TANGOLLE <3

En ole ehtinyt tankotunneille puoleentoista kuukauteen!! Juuri kun sain flow’n takaisin piiiiiiitkän pitkän taukoni jälkeen! Suorastaan pelotti, ettei mikään taaskaan onnistu ja joudun aloittamaan jälleen alusta. Tälläkertaa vahinkoa ei ollut kuitenkaan juuri tapahtunut, vaan tankoilu sujui mainiosti ja tunnilta jäi ainoastaan hyvä fiilis! Johtunee varmasti siitä, että vaikken ole ehtinytkään tankoilemaan, olen kuitenkin käynyt salilla. Edellinen pitkä tauko oli taukoa kaikesta sporttailusta, ja lihaskuntokin pääsi siinä ajassa rapistumaan. Myös tankotunnin taso oli hieman helppo minulle, mutta siitä oli kiva aloittaa kertailemalla tuttuja juttuja 🙂

Oma tankoni on edelleen Varkaudessa, koska en ole saanut siihen vielä lisäosaa. Huone on sen verran korkea, että tanko kaipaa lisäpituutta! Ihanaa saada tankoon lisää ulottuvuutta, sillä se mahdollistaa paremmin tangolla tehtäviä liikkeitä ja sarjoja.

Tankotunnilta lähtiessäni kävelin vielä ihanassa aurinkoisessa säässä satamaan, Verkkokauppa.comiin ostamaan telkkariini antenninjohdon. Koti alkaa olla valmis <3
Alan viihtyä uudessa kodissani todella hyvin! Sitäpaitsi arkeni on alle 500m sisällä kotoa! Kasvohoitoon MedSpalle minulla on alle 100m matkaa, tankotunnille 500m ja 9 ratikka menee 200m päästä, jolla pääsen kätevästi esimerkiksi Messukeskukseen keikoille, tai Rautatientorille. Kutakuinkin sitä, mistä olen aina haaveillut 🙂 Kämppä saisi olla uudempi, mutta kaikkea ei voi saada. Eihän?

image

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *