Kuukausi kisoihin!

Aika rientää!

4 viikon kuluttua ollaan jo Tanskassa ja kisapäiväni häämöttää sunnuntailla!

 

Jotenkin mun on tällä dieetillä ollu vaikea päästä kisafiilikseen. En vaan sisäistä, että kisat lähenee lähenemistään, vaikka tiedän tasan tarkkaan, kauanko kisoihin on aikaa. En osaa selittää, mutta en vain osaa nyt päästä siihen todellisuuteen, että kohta minä tosiaan nousen taas lavalle!

Toisaalta se on hyvä juttu, mutta tässä kohtaa se alkaa olla jo vähän huonompikin juttu, kun en ala valmistautua kilpailuun. Esimerkiksi Poseerausharjoitukset aloitin vasta nyt.

 

 

Tiistai 2.4

 

 

Hyvä puoli on se, etten ole paljoa ressaillut. Olen nauttinut treeneistä ja treenitehoista, lukuunottamatta pieniä väsyneempiä pätkiä matkan varrella. Kuitenkin, pääsääntöisesti treenit saa vedettyä hyvällä pöhinällä, ja esimerkiksi tänäaamuna tuntui ihan pelottavalta pystyä treenaamaan niin hyvällä fiiliksellä ja teholla näin lähellä kisoja! Pelottavalla tarkoitan sitä, että alkoi tuntumaan, ehdinkö minä edes kisakuntoon, kun vielä ei tunnu missään 😀

Olen tässä pitkään kärsinyt unettomuudesta mieltä vaivaavien asioiden takia, mikä on jo itsessäänkin toki väsyttänyt, mutta stressaamisen henkisesti raskaista asioista on syönyt energioitani valtavasti! Homma alkoi itseasiassa jo viime kisadieetin lopulla, joten sekin teki loppudieetistä silloin rajumpaa. Kirjoitin siitä jotain blogissanikin, jos muistatte. Puhun tästä pian VLOGissani, kunhan saan videot editoitua. Avaan asiaa, jotta ymmärrätte minua paremmin! Henkilökohtaisin video so far, stay tuned! Nyt olen kuitenkin saanut muutamia öitä nukuttua kunnolla, ja olo on kuin uudesti syntynyt jo senkin takia!

Viime kisojen alla dieettini oli paljon tiukempi, sillä painoa piti pudottaa loppuun saakka kovalla tahdilla. Nyt paketti kiristyy pikkuhiljaa ja kehitystä on selkeästi saatu aikaan! Jännä nähdä, mitä sieltä loppujen lopuksi saadaan kaivettua esiin, kun saadaan sulatettua ylimääräiset pois 🙂

 

 

Pieniä ruhjeita havaittavissa urheiluhieronnan jäljiltä.

 

 

Kuten jo aiemmin sanoin, painoa en ole paljoa seuraillut. Oikeastaan vain silloin, kun valmentaja pyytää. Uskon, että dieetin viimeinen viilaus, isompi kiristys on ihan hyppysillä jo, ja koittaa minä hetkenä hyvänsä. Silti en usko, että niin tiukille edes mennään kuin viimeksi! Viimeksi tässä kohtaa oltiin oltu jo pitkään ketoosissa, tai ainakin ilman hiilareita, vaikkei ketoosiliuskat halunneetkaan näyttää minulle syvemmän ketoosin värejä. Toki makrojen hiilarit ovat suht minimissään nytkin, ja yhtenä päivänä viikosta ne ovat jopa lähempänä 100g. Silloin pystyn syömään kahvin kanssa omenankin, iKaffen lisäksi, sekä muutamia riisikakkuja tai muuta vastaavaa päivän aikana. Tämä ”hiilaripäivä” on minulla torstaisin, joten keskiviikkoisin minut saattaakin bongata kaupassa naaraamasta täydellistä luomuomenaa aamua varten 😀 Myös avokadot on oltava täydellisiä, vaikka sitä saan sentään jokapäivä. Se on tarkkaa kuulkaas, kun nautinnot on vähissä! Muutaman ohisyönninkin olen dieettiini mahduttanut, mutta ei saa jäädä tuleen makaamaan. Nyt niitä ei kuitenkaan enää paranisi tulla – yhtään!

Aerobiset on tehtävä nyt vaan tunnollisesti – mahdollisimman tehokkaasti! Muutamat minulta on jäänyt väliin, mutta aion kipittää ne kiinni nyt, kun olo on (ainakin hetkellisesti) tehokkaampi. Eipähän jää sitten hampaankoloon mitään lusmuilua.

 

Vatsalihaksia olen tehnyt pari kertaa viikossa, pääsääntöisesti syvien vatsalihasten specialistin laatiman ohjelman mukaisesti! Pääset lunastamaan ohjelman myös itsellesi TÄSTÄ LINKISTÄ!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *