Mä haluun sen verran järeen vehkeen, et jaksaa pyöräyttää!

Aamusmoothieta tehdessäni ihmettelin, miten smoothieta joutui kokoajan blenderin “sisäpuolelle”. Tiedättehän, sinne monttuun, mihin kannu laitetaan.
Tajusin 50€:n leluni olleen tullut tiensä päähän, vaikka ostin sen vasta tammikuussa kakkosblenderiksi Helsinkikotiin. Asuin silloin vielä Omenahotellissa, joten siellä pieni ja näppärä vekoitin oli hyvä vaihtoehto, koska tilaa ei ollut järeämmille laitteille. Arvelinkin, ettei tuollainen “nokallaan seisova” systeemi voi olla kovin kestävä.

Marssin tänään Verkkokauppa.comiin ostamaan uutta blenderiä. Kerroin haluavani sen verran järeän vehkeen, et jaksaa pyöräyttää vaikka raakakakkupohjat. Olin katsellut laitteita etukäteen netistä, ja varauduin siihen, että about 250€:lla pitäisi saada hyvä.
Reissusta tulikin halvempi kuin ajattelin, sillä löysin järeän vehkeen vähän alle 200€:lla! Myyjä vielä lueskeli minulle arvosteluja netistä, jossa oli myös tärkein, eli raakakakkupohja mainittu! Luotin siihen, ja ostin laitteen.
Tai noh, halpa ja halpa… Tuli samalla ostettua mehulinko (järeä, tietenkin) ja pyykinpesukone!
Tämä pyykinpesukone oli valkoisempi kuin se, minkä jo ehdin ostaa, joten tottahan toki minä halusin sittenkin tämän. Toivottavasti Gigantin kaupat onnistuu peruuttaa, eikä oveni takana seiso perjantaina äijät _ei_niin_valkoisen_ pesukoneen kanssa!

Brita-kannuni on edelleen hankkimatta, mutta aion käydä sen ostamassa viimeistään ensiviikon aikana.
Freetox-tuotteet saan VARMUUDELLA huomenna, joten saan vihdoin Freetoxini täysillä käyntiin <3

Freetox on sujunut tällä viikolla moitteettomasti, ja olen viimeviikon alkoholikoulutuksen morkkiksista päässyt yli. 😉

Ennen en ole käyttänyt maitotuotteita lainkaan (viimeiseen 1,5 vuoteen), vaan pitänyt nollatoleranssia. Nyt olen kuitenkin alkanut käyttämään luomuvoita ja vuohenjuustoa!

image

Iltapalaksi paistoin kananrintafileen, ja kylkeen nipullinen parsaa, tilkassa vettä ja luomuvoissa paistettuna <3 Päälle pari paksua siivua vuohenjuustoa, ja jälkkäriksi oli kokeiltava uutta blenderiäni <3

Kourallinen (pakaste) mangokuutioita
Mantelimaitoa
Nyrkillinen babypinaattia
Pienen pieni luraus juoksevaa luomuhunajaa

image

Aamuksi kello soimaan, jotta ehtii käydä vetämässä viikon ensimmäisen salitreenin Töölö Gymillä, ennen päivän rientoloita 🙂

NAM NAM!

facebooktwittergoogle_plusmail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *