Money talks…

Heräsin tänäaamuna ilman kellon soittoa hitaasti, kylkeä käännellen, välillä taas unessa käyden ja hiljalleen heräillen.

Kömmin sängystä ja väsäilin aamusmoothiet. Luin sähköposteja ja odotin aamupäivän tankotuntia.
Tankotunti meni ihan hyvin, ei lainkaan aamukankeutta, eikä energiavajetta, sillä ehdin vetää vielä kananmuna-lucuma herkkuani ison satsin aamupalan lisäksi. Ennen tankotuntia loikoilin hetken lattialla aamupalan ja viiden kananmunan välipalan jälkeen.

image

image

Pitkä taukoni tankoilusta suututtaa minua yhä, sillä kaikki ei suju vieläkään kuten ennen. Pieniä oivalluksia sain kuitenkin tämänpäiväiseltä tunnilta, ja on ihan viittä vaille, että saan täydellisen Aishan.
(Aion saada sen ihan pikimmiten, laitan sitten kuvaa, miltä Aisha näyttää!)

Päivän suunnitelma oli tankotunnin lisäksi syödä hyvin ja tehdä tämän viikon jalkatreeni. Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos, sillä minut pyydettiin host-keikalle illaksi. Tottahan toki valitsin palkkatyön, kun minulla ei ollut suunnitelmia muiden kuin itseni kanssa. Vähän harmittaa, kun missasin jalkatreenin, mutta ensin työ, sitten huvit…..eikun treenit.

image

Tankattua tuli kuitenkin kohtalaisen kiitettävästi, kun kananmunia meni luvaton määrä ja bäkkärillä tuli vedettyä hedelmiä aikalailla… Hedelmät saivat kyllä vatsani kipeäksi, sillä en ole vetänyt tuollaisia määriä hedelmäsokeria kerralla pitkään aikaan.

image

Olin tämän illan keikalla aivan ankkajäässä, sillä vettä tuli kuin juhannuksena konsanaan, ja tuuli kävi suoraan työpisteelleni. Olin sentään katoksessa, en taivasalla. Silti kylmä kävi luihin ja ytimiin asti, eikä kylmä meinannut lähteä sitten millään, vaikka lämpimään pääsinkin. Kotiin päästyä tuli syötyä aivan liikaa, ja valvottua liian myöhään. Huomenna pääsen onneksi keikalta jo ennen kahdeksaa, joten sen jälkeen ehtii vielä salille vetämään tänään väliin jääneen jalkatreenin! 🙂

Viikonloppu minulla menee NFC:n tapahtumassa Kaapelitehtaalla, see you there!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *