Näihin kohtiin priorisoin treeneissäni tällä hetkellä!

Kehossani riittää työmaata ihan kaikilla osa-alueilla, mutta tällä hetkellä priorisoin treeneissäni erityisesti muutamaan kohteeseen. Tämän hetken prioriteetti numero 1 on itselleni olkapäät, ja reisien pitäisi kai myös olla tärkeysjärjestyksessä samalla viivalla. Lisäksi haluan hauikset näkyviin ja selkähän on mun kestolemppari!

 

Tässä listattuna tärkeimmäksi katsomani kehityskohteet:

1. Olkapäät

2. Jalat

3. Selkä

4. Pakara

5. Vatsat

6. Rinta

7. Hauis

8. Ojentaja

 

Olkapäät treenaan vähintään kahdesti viikossa, mielellään kolmesti. Jalat kahdesti viikkoon + vielä kolmas setti painottuen pelkkään pakaraan. Selkä on myös tuplatreenilistalla, ja loput sitten kerran viikkoon.

 

Olkapäiden kehitys on lähtenyt kivasti nousukiitoon sen jälkeen, kun leivottiin niistä jumeja auki oikein perusteellisesti! Vielä on pientä tukosta havaittavissa, mutta enhän minä ollut edes muistanut, että käsien kuuluu liikkua tällaisilla liikeradoilla! Kalvojen availu on vapauttanut lihakset ja liikeradat ihan eri svääreihin jo tässä vaiheessa, vaikka olkapäiden hierontaa pitää jatkaa edelleen!

 

 

Psssst… Huipputyylikkäät Hi-Fi tason Joyactor kuulokkeet -25% koodilla VIPBACK osoitteesta www.joyactor.com

 

Kuten olen ennenkin surkutellut, vatsalihastreenit meinaa unohtua minulta jatkuvasti. Mitä mieltä olette, pitäisikö meidän alkaa tehdä niitä yhdessä? Jos jakaisin säännöllisesti muutamia liikkeitä teidän kanssa YouTube-kanavallani? (Ja tällä kertaa myös aloittaisin tekemään niitä!)

 

Ja hei, mikäli teillä on muita toiveita, laittakaa niitä rohkeasti tulemaan! Helmikuun lopussa arvotaan jälleen jotain kivaa! ❤️

 

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *