Näillä lukemilla aloitan dieettini!

Noniin, maanantaina se taas alkoi – dieetti!

Liikkeelle lähdetään jälleen 2000 kalorilla, ja olisi aloitettava tuplatreenipäivät. Samalla alkaa myös aerobiset, mitä en olekaan pitkään aikaan veivannut lainkaan!

 

Tämä viikko on yhtä hullunmyllyä, vaikka suunnittelin pitäväni vähän väljempää kalenteria. Viikonlopun MP-messut pitkine päivineen olisi ansainnut pari rennompaa päivää, mutta huomasin taas bookanneeni koko viikon täyteen, jopa 14h työpäivillä! Kävimme kuitenkin vielä myöhäisillan treenillä pitkänkin messupäivän jälkeen.

 

 

Myöhäisillan treeni pitkän messupäivän jälkeen.

 

 

 

 

 

Eilen aamu starttasi Mercedeksen koulutuksella, brändipäivän merkeissä. Siitä matka jatkui treenaamaan valmentajan kanssa, sekä urheiluhierojalle. Varsinaista työpäivää ei ollut, mutta kello soi kuitenkin jo ennen aamukuutta, ja kotiuduin seitsemän aikaan illalla. Tänään ja huomenna työpäivät kestää kellon ympäri (ja ylikin), mikä ei treenejä ajatellen ole kovin hyvä juttu. Loppuviikon päivät ovat onneksi inhimillisiä, 7 tunnin päiviä ja ensiviikolla minulla on jopa yksi vapaapäivä!

 

 

Mercedes-Benz Brand Ambassadors

 

Vaikka olenkin kova täyttämään kalenterini töillä, on pakko vetää jo nyt viivaa huhtikuun loppuun, pari kisoja edeltävää viikkoa, ja myydä keikkojen suhteen ”ei oo:ta”. Ensimmäiset kisani ovat Tanskassa, toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna, ja heti seuraavana viikonloppuna kisaan Briteissä.

 

Dieetti alkoi ruhtinaallisilla, 2000 kalorilla, joten vielä ei tee tiukkaakaan. Dieetin ensimmäisenä päivänä, maanantaina, olin koko päivän tapahtumassa, missä minulla oli kokoajan hedelmiä, raakasuklaata ja Puhdistamon kookosvettä tarjolla NIIIIIN paljon kuin olisin halunnut vetää! Kuitenkin, pysyin dieetissäni, sillä se oli alkanut aamulla. Kieltäytyminen oli hämmästyttävän helppoa, vaikka kaikkia herkkujani oli yllinkyllin nenän edessä, monta monta tuntia! Toivottavasti sama itsekuri kestää läpi dieetin, ettei vastaan tulisi vaikeita paikkoja! Ei sillä että sortuisin, mutta olisi kiva, ettei tekisi tiukkaa 🙂

 

Lähtötilanteen kartoitus 

Kävin inbody-mittauksessa maanantaiaamuna, jotta saisin tietää mahdollisista puolieroista. Niitä ei onneksi ollut, mutta hauska nähdä suuntaa antava lähtötilanne ja verrata sitä uusiin tuloksiin sitten kisojen tienoilla! Mittarin mukaan kehoni kokonaisrasva on 12kg.

 

Lähtötilanne dieetin alkaessa.

 

Yllä nopea vessaselfie dieetin ensimmäisenä päivänä, paino 64,5kg. Viimeksi painoin kisa-aamuna alle 54kg, eli about 10kg riipaistaan jälleen veks tässä 12 viikon aikana. Toki minulla on hyvä draivi päällä tahkota lisää lihoja, mutta eihän 3kk aikana ihmeitä tehdä, vaikka testosteronia löytyykin keskivertoa enemmän 🙂 Loppuvuoden sairastelu söi ison osan marras-joulukuun treeneistä, mutta turha sitä on jäädä surkuttelemaan. Kehitys tulee olemaan mitä on, ja parhaani mukaan yritän siihen vaikuttaa vielä tämän 12 viikkoa! Olen kuitenkin huomannut ison vaikutuksen hieronnalla, kun kalvojen kiristämiset on saatu hellittämään! Ainakin olkapäät on saaneet ihan erilaiset pumpit, kun jumit avattiin! Vielä, kun selkä lakkaisi reistailemasta, niin saisi jalkoja tahkottua kunnolla, eikä rajoitetuin liikeradoin.

 

Tehokasta viikkoa sinullekin ❤️

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

2 kommenttia “Näillä lukemilla aloitan dieettini!

 • Avatar
  7.2.2018 klo 11:31
  Kestolinkki

  Kuinka pitkä olet? Itse olen aika hämilläni näistä kaloreista. Olen 160cm ja teen seisomatyötä 20h/vk ja salilla 1h lihaskuntoa 4krt/vk. Olen laskenut lepokulutuksen olevan 1200kcal. Aktiivisuuskerrointa on vaikea laskea onko se 1.3 vai jopa 1.9? Olen kasvatanut kaloreita nyt 2000kcal asti ja vieläkin on kuukaudessa kilo lähtenyt pois. Tavoitteena olisi kasvattaa lihasta ja vähän rasvaprosenttikin voisi nousta.

  Ihmettelen vain kun olet noin aktiivinen ja vielä salit päälle niin eikö 2000kcal ole tosi alhainen? Tai itse jos vielä lisäisin aktiivisuutta samaan kuin sulla 2000kcal määrällä niin laihtuisin varmaan yli kilon viikossa 😀

  Reply
  • Viivi
   9.2.2018 klo 00:31
   Kestolinkki

   Moikka!
   Tarkoitus olisikin about kiloa viikossa alkaa pudotella 🙂
   Viime dieetillä pudotin 0,5-1,5kg per viikko, riippuen viikosta.
   Myös yksilöeroja varmasti on, ja omana ongelmanani jarruttaa esim PCOS-oireyhtymä, minkä takia hiilarit on pidettävä alhaalla. Myös rasvan kertyminen on herkässä, samoin vähän tiukemmassa sulattaa pois. Ex-tiimissäsi oli parikin daamia, jotka pystyi syömään 2500 kaloria kisapäivään saakka, kun taas itselläni noilla kalorilla paino hiipii jo pikkuhiljaa ylöspäin, ellei tosiaan vedä kunnon aerobisia joka päivä.
   Nauti siitä, miten elimistösi toimii! Syöminen on kivaa! ❤️

   Olen 171cm

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *