Näillä vinkeillä selätät kaamosmasennuksen!

Väsyttää, päätä särkee, eikä mikään oikein kiinnosta. Tekisi mieli vain nukkua. Pimeys vetää mehut jo marraskuussa, eikä elon merkkejä ilmaannu ennen maaliskuun puoliväliä. Kuulostaako tutulta?

Kaamosmasennus vaivaa monia, eikä ihme – eihän luontokaan kykene kukkimaan ilman aurinkoa. Mahdollisuuksien mukaan, pieni lomareissu aurinkoon talven keskellä tekee hyvää keholle ja mielelle, mutta mitä muuta voimme tehdä, pitääksemme itsemme käynnissä myös talvella?

 

Itse huomasin tänä talvena vaipuneeni talvihorrokseen, ja mietin, mitä olen tehnyt toisin. Normaalisti olen selvinnyt suht OK, vaikka vihaankin talvea. Pimeys ei minua ole haitannut, mutta kylmää en voi sietää! Tänä talvena kuitenkin huomasin pimeyden imaisseen minutkin.

Ensimmäinen asia, minkä tajusin olevan toisin, liittyy aamurutiineihini. Normaalisti valaisin keittiön kirkasvalolampulla, aamukahvia nauttiessani, mutta viime keväänä siitä hajosi kupu ja työnsin sen komeron perälle. Tänä talvena se ei ole valaissut aamujani.

Toinen asia on marjat, joita olen syönyt hillitymmin kuin ennen. Lisäksi olen syönyt myös huonoja valintoja tänä syksynä, mikä vaikuttaa osaltaan mielialaan, niin suoraan kuin sivuvaikutuksienkin kautta. Olen myös ollut laiska laittamaan ruokaa, jolloin ravinto on jäänyt usein yksipuoliseksi tai muutoin ravintoköyhäksi. Toki olen myös hieman sairastellut, mikä syö voimia jo itsessään. Toisaalta taas huonolaatuisemmalla ravinnolla on voinut olla myös heikentävä vaikutus vastustuskykyyn. Jouduin miettimään, millä saisin mielialaa kohotettua ja löysinkin erään luonnonlääkkeen juuri tähän ongelmaan!

 

Tämä tuote minun on teille esiteltävä! Otin sen käyttöön, huomattuani syksyn tuomat negatiiviset muutokset mielialassani ja vireystilassani, enkä voi kuin lämpimästi suositella tätä käytettäväksi läpi harmaan talven! Sattumaako, mutta käytön myötä olen alkanut taas ideoida ja innostua, hoitaa asioita ja porskuttaa normaaliin tahtiin! Ihanaa huomata, että minä jaksan!

 

 

Puhdistamon Ruusujuuriuute on Suomen tunnetuin adaptogeeni eli sillä on tutkitusti terveyttä edistävä vaikutus. Se auttaa jaksamaan, lisää stressinsietokykyä, edistää fyysistä suorituskykyä ja virkistää mieltä sekä tukee sydämen ja verenkiertoelimistön terveyttä. Suositeltu etenkin stressaavissa elämäntilanteissa tai mielen tasapainoittajaksi.

Tällä on tosiaankin positiivinen vaikutus mielialaan, joten suosittelen lämpimästi!

 

 

Lisäksi on hyvä ottaa D-vitamiiniä lisänä, vähintäänkin talviaikaan! D-vitamiini on rasvaliukoinen, eli suositeltavaa nauttia laadukkaan rasvan kanssa yhtäaikaa, kuten MCT-öljyn, tai esimerkiksi Omega-valmisteen kanssa.

 

Puhdistamo MCT-öljy & Healthstore omega3

 

 

Kerrataan vielä, mitä kaamosajaksi kannattaa varata:

-mikäli mahdollista, pyörähdä aurinkolomalla (itse en ole päässyt muutamaan vuoteen)

-KIRKASVALOLAMPPU

-KESÄN/SYKSYN MARJAT PAKKASEEN

-D-VITAMIINI RAVINTOLISÄ

-PUHDISTAMO RUUSUJUURIUUTE

 

 

 

 

Pikkuhiljaa päivä onkin jo alkanut pidentyä, mutta kokeile vinkkejä myös muina vuodenaikoina, mikäli mieli kaipaa kirkastusta ☀️

 

 

 

facebooktwittergoogle_plusmail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *