”Nyt mennään aika kovaa”

Tänään oli taas jalkatreeni valmentajan kanssa. Samalla puhuttiin pari sanaa kisoista. Avaan tätä enemmän myöhemmin tässä postauksessa.

Viikko vierähti jälleen laittoman nopeasti, johtunee täyteen bookatusta kalenteristani. Olen tehnyt töitä aikaslailla viimeaikoina, koska olen aika huono sanomaan ei hyville keikoille. Toisaalta, silloin on taottava, kun rauta on kuumaa. Huomaan kuitenkin, että joudun ehkä priorisoimaan tässä kisasuunnitelmien kiristyessä.

Täydestä keikkakalenteristani johtuen, minulla ei ole ollut normaaliin tapaan vapaapäiviä edes alkuviikosta (eikä missään muussakaan kohtaa viikkoa), joten en ole ehtinyt perehtymään lupaamani Vlogin aloittamiseen. Yritän saada homman vireille asap, promise <3

 

 

 

Kuluneella viikolla on ollut jos jonkinmoista houkutusta ja tiukkaa paikkaa, myös ensimmäinen lipsahdus, josta loin tietenkin kamalan morkkiksen itselleni.

Syystäkin, looser!

Yritän kuitenkin päästä siitä yli, ja olla luomatta turhaa stressiä asioista, joihin en voi enää vaikuttaa.
Samaan aikaan olen kuitenkin tehnyt havaintoja kehityksestä! Riippuen päivästä ja nestetasapainon tilasta, reisissäni erottuu selkeää lohkeamista. Nesteisempinä päivinä ei lohkea niinkään, mutta etureisi on entistäkin muhkeampi. Myös olkapäissä vilahtelee säikeitä salin peilissä, vaikka rasvaa on toki vielä niissäkin.

 

 

 

Pakaraan on alkanut tulla myös kaivattua muotoa, mutta kovaa on tehtävä töitä sillä saralla edelleen! Vatsalihaksista en voi sanoa samaa, sillä olen jotenkin unohtanut ne täysin viimeisen kuukauden aikana?! Onneksi tuttavallani, Jukka Harjulla, tuntui olevan jokin pelastus tähän, millä saataisiin nopeasti tulosta keskivartalossa! Yritän palata siihen mahdollisimman pian ja jakaa tuon kartan timanttiseen keskivartaloon myös teille!

 

 

 

Kyllä. Jotain siellä on tapahtunut.

Mainitsin alussa minun ja Timon vaihtaneen pari sanaa kisasuunnitelmista tämän päivän jalkarääkin lomassa.
Sain tällä kertaa lausunnon: ”Todennäköisesti syksyllä”. Timo ei turhia lupaile, joten homma on vielä auki, mikäli näyttääkin syksymmällä siltä, ettei jostain syystä valmiita ollakaan.
Kuitenkin, nyt näyttäisi siltä, että TODENNÄKÖISESTI lavalle oltaisiin syksyllä nousemassa, joten on korkea aika alkaa valmistelemaan muutakin kisoihin liittyvää kuin omaa fysiikkaa.
Tämä tarkoittaa sitä, että biksujen kanssa saattaa olla jo hieman jopa kiire, mutta viimeistään nyt olisi alettava niitä suunnittelemaan.
Suunnittelu on omalta osaltani kutakuinkin tehty, sillä tiedän aikalailla tarkalleen, millaiset bikinit haluan. Täytyy kuitenkin kuunnella vielä asiantuntijoiden mielipidettä ja tehdä lopulliset plaanit yhdessä.

 

 

 

 

Tänään ei saatu vielä kiinni painosta, sillä muistin punnita itseni vasta aamupalan jälkeen. Lisäksi tähän aikaan kuuta siellä voi olla jos jonkinmoista turvotusta matkassa, joten +0,4kg verrattuna viikko sitten mitattuun tyhjällä vatsalla painoon, ei paljoa tässä kohtaa hetkauta. Katsomme viikon kuluttua painon uudelleen ja teemme tarvittavat muutokset sen perusteella.

Sen verran Timo avasi minulle tulevaa, että heinäkuu mennään aika kovaa. Tarkoituksena olisi pudottaa heinäkuun loppuun mennessä n. 7kg, eli kunto suhteellisen kuiville, jotta loppusyksy voidaan sitten ”lasketella rennommin”, kun tehdään lopullinen päätös syksyn kisoista. Elokuun ensimmäisellä viikolla lyödään lukkoon lavalle nousu, tai vaihtoehtoisesti lykätään kisat syksylle.

 

Nyt mennään aika kovaa koko Heinäkuu.

Rennosti ei varmasti tulla menemään, vaikka heinäkuu vedetäänkin tiukasti, mutta ”rennommin laskettelulla” tarkoitetaan ehkä enemmänkin sitä, ettei viimeiset viikot ole ihan hullunmyllyä, pakkovääntämistä terveyden kustannuksella, vaan säästytään turhalta stressiltä, kun kondis on jo suht hyvä ja kuntoon voi luottaa.

 

Itselläni on ollut kokoajan sellainen asennoituminen, että sehän on vielä ihan auki, ei se ole varmaa, eli ei välttämättä… Siksi minun on ollut vaikea ottautua mihinkään kisoihin liittyvään. Bikineihin, tai mihinkään muuhunkaan. Koska eihän se ole niin sanottua, että olisin kisoihin menossa.
Nyt tämä asenne on aika korjata ja asennoitua siihen, että sinne kisoihin mennään tulevana syksynä ja piste! Alkaa uskomaan siihen. Tottakai on mahdollisuus, ettei sinne mennäkään, mutta niinhän se on aina. Se mahdollisuus on olemassa AINA, vaikka vielä edellisellä viikolla oltaisiin menossa.

 

Aerobiset tulee todennäköisesti ainakin lisääntymään, mutta toivottavasti minulta ei vielä viedä viimeisiäkin mansikoita! En tiedä tarkalleen, mitä kovaa meneminen tarkoittaa, mutta laitan ehkä keikkakalenterini kiinni elokuulle asti. Heinäkuun 31 päivästä on jo 50% bookattu keikoille, joten loput 15 päivää voisi pitää vapaana ja keskittyä treeneihin, lepoon ja stressittömyyteen. Väsyneenä mielitekojakin on hurjasti enemmän, joten yritän nyt välttää sudenkuopat kaikin keinoin.

 

Viikon päästä paino ratkaisee, miten jatketaan. Nähtäväksi jää, mitä muutoksia vaa’an lukema tuo tullessaan, mutta pitäkää peukkuja, että minun viimeinen, naurettava määrä mansikoita pysyy ruokavaliossa!

 

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *