Oletko jo zekannut helmikuun videot? | ARVONTA!

Ihanaa viikonloppua ☀

 

Ensimmäinen viikko Rukalla alkaa olla taputeltu ja aloittelen parhaillaan ensimmäistä vapaapäivää täällä, aamukahvin ja munakkaan kera! Työt jatkuu taas tiistaina, joten edessä on kolme päivää aikaa tutkia tarkemmin, miltä Rukalla tänä talvena näyttää 🙂

Viimeksi olen ollut Rukalla tasan 10 vuotta sitten, paitsi että vasta huhtikuun alussa. Silloin reissu painottui puhtaasti lasketteluun, mutta katsotaan tuleeko sitä tänä(kään) vuonna katkaistua useamman vuoden laskettelutaukoa. Jotain spesiaalimpaa täytyy kyllä keksiä työpäiviin nähden, tuplatreenejen lisäksi.

 

Ja hei, siitä minun piti vinkata, että olen tehnyt pari VLOG-videota helmikuun lopussa, jotka pääset katsomaan YouTube-kanavaltani

 

 

 

 

 

Kuten aiemmin lupasin, alan taas herätellä Vlogiani eloon ja päivittää sitä pitkän tauon jälkeen, entistä ahkerammin 🙂

 

Teiltä tuli kivoja aihetoiveita tammikuussa, ja aihetoiveiden esittäjien kesken arvoin kaksi 2kg proteiinijauhepurkkia. (Arvonnan voi katsoa Instagram-storystani!) Voittajille pahoittelut toimituksen viivästymisestä, mutta tulossa ovat! ❤ Päiväystä purkeilla on puolitoista vuotta eteenpäin, eli nou hätä.

 

 

Helmikuussa tämä unohtui niin teiltä kuin minultakin, mutta laitetaankos tämän kuun palkinnoksi vaikkapa Joyactorin Stone power varavirtalähde, eli tyylikäs mukana kulkeva lisäakku puhelimelle! (Pssst… Muistakaa, että saatte kaikista Joyactor-tuotteista -25% koodilla VIPBACK!)

 

Jos olet jo aihetoiveesi kertonut tammikuun arvonnassa, eikä sinulla ole uusia toiveita, voit osallistua kertomalla, mikä on sun lempparivideo YouTube-kanavallani? Myös näiden perusteella näen, millaisista videoista tykkäätte 🙂

 

 

 

Koitetaas selvitä vielä kuukausi tässä pakkasessa, niin pitäis alkaa helpottaa! 😘

 

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

9 kommenttia “Oletko jo zekannut helmikuun videot? | ARVONTA!

 • Avatar
  3.3.2018 klo 14:19
  Kestolinkki

  Tykkään eniten sun treenivideoista 🙂

  Reply
 • Avatar
  4.3.2018 klo 10:42
  Kestolinkki

  Selitit videolla että dieetillä tulee rasitettua maksaa. Olen itse tiristellyt rasvoja ja maksan alat arvo oli vähän korkealla, osaisitko sanoa miksi ja miten rasittaa? Olen miettinyt onko bcaa:ssa tai proteiinijauhoissa vika.

  Reply
  • Viivi
   6.3.2018 klo 08:25
   Kestolinkki

   Heippa ❤️
   Voisin vastata tähän omana postauksena, mutta lyhyesti omalla kohdallani käytän enemmän kofeiinia ja lisäksi mukaan hiipii aina makeutusaineet. Molemmat rasittavat maksaa, joten myös sinun kohdallasi bcaa:n makeutuksella voi olla osuutta asiaan, ja toki proteiini itsessään on myös raskasta maksalle. Kuitenkin, esimerkiksi ainoisiin ravintoasioiden suhteen fiksuihin lukeutuva bodari, Marko Savolainen, sanoo, että aminohapot rasittaa maksaa vähemmän kuin proteiinin syöminen lihasta. Ruokaa ei silti kannata lähteä korvaamaan aminoilla, se on vain helppo lisä noilla isomman sarjan syöjiltä silloin, kun proteiinin tarve on suuri.
   Lähtökohtaisesti, mitä puhtaammin syöt, sen vähemmällä maksa säästyy
   En tiedä kohdallasi koko totuutta, onko siellä esim joku lääke/antibiootti tms käytössä, sillä monesti lääkkeet (etenkin vahvat) vaikuttavat maksa-arvoihin.

   Reply
   • Avatar
    6.3.2018 klo 19:39
    Kestolinkki

    Hei, kiitos vastauksesta! Omana postauksena olisi kiva lukea 🙂 Käytän silloin tällöin maustamatonta bcaa:ta ja joka päivä 30g hernehamppuriisi proteiini lisää joka tosiaan on makeutusaineella maustettu. Muuten kyllä syön tosi puhtaasti ja vegaanisesti, kahviakin kuppi päivässä muutaman kerran viikossa. Lääkkeitä ei ole käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *