Pakkopalauttavat

Minun piti postata tämä päivitys jo eilen, mutten yksinkertaisesti ehtinyt kirjoittamaan… Olin aamun keikalla, jonka jälkeen kipitin kotiin tekemään ruokaa ja syömään, ja siitä suorilla kiireellä hypoxiin ennen toisen keikan alkua.

image

Hypoxin jälkeen minulla oli reilu tunti aikaa, jonka käytin meikkipöytäni kokoamiseen, kun sain ystävältäni ruuvimeisselin lainaan! (Omat työkaluni jäivät Varkauteen ensimmäiseltä muuttokuormalta.) Illalla luin briefimatskua tämän päivän keikalle, enkä keskiyöllä enää jaksanut alkaa postaamaan, koska nukkuakin pitäisi.

Sitten itse aiheeseen!

Sunnuntain jalkatreenini on kummitellut kivuliaasti kintuissa koko viikon, ja ensimmäinen normaalin askelein kävelty päivä ja tuskaton kyykkyyn pääseminen koittivat vasta eilen. Alkuviikon muutto ja kämpän tehosiivous oli vedettävä naama irvessä, kipeiden jalkojen kanssa. Toissapäivänä minulla oli duunipalaveri David Sportswearilla, Oulunkylässä, jonne menin bussilla ja päätin kävellä sieltä pois. Matkaa tuli reilu 10km, joka selkeästi auttoi jalat viimein palautumaan.

imageimage

En muistanut laittaa sportstrackeria päälle heti, mutta tuskin ehdin kävellä 500m:ä pidempään.

Eilen minun oli tarkoitus rullailla vielä jalkoja  auki foamrollerilla, mutta kuten sanoin, päivä oli täynnä actionia, enkä ehtinyt rullailemaankaan. Kävin kuitenkin hypoxissa palauttelemassa, ja se tuntuikin eritavalla jaloissa, mitä koskaan ennen. Voin sanoa, ettei jalkani ole KOSKAAN olleet noin kipeät kuin alkuviikosta!! Ei sitten ikinä!

Tänään rullailen perusteellisesti foamrollerilla ja kokeilen huomenna, miltä alkuaerobiset juoksumatolla tuntuu.

image

All by David Sportswear ☝

Maanantaina minulla alkaa uusi huikea juttu! Kuukauden projekti, jota odotan mielenkiinnolla!
Stay tuned 😉

facebooktwittergoogle_plusmail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *