Ripsarit poskilla

Huhhhuh!

Pienesti on tänään tuntunut eilinen treeni yläkropassa, mutta ihmeen vähän vatsalihaksissa, siihen nähden, mitä rääkkiliikkeitä treeniini kuuluu!

Tänään hengailin kotona koko päivän, järjestellen laatikoita ja vielä paikkaansa etsiviä tavaroita. Niin mukava kuin kotona  onkin hengailla, olin päättänyt korkata tänään salitreenini osan 2/3, jotta ehdin vielä huomenna toteuttaa viikko-ohjelmani viimeisen osan.

Ruokailujen osalta päivä on mennyt suht hyvin, mutta pienesti eilisillan mättö meinasi jatkaa kummitteluaan vielä tänäänkin. Pysyin aika hyvin ruokavaliossani, mutta lipsuin muutamalla hedelmällä, sekä uudella herkullani!

Saan onneksi nautittua herkkuani ruokavalion rajoissa pienellä soveltamisella, mutta ongelma on siinä, että minulla tulee siihen HIMO! Teen uuden satsin, ja pysyn edelleen ruokavaliossa päivätasolla, mutta vielä yksi satsi ja olen syönyt liikaa valkuaisia. Kyllä, KANANMUNAN VALKUAISIA!
Ne ei suinkaan yksinään ole se suuri herkkuni, vaan laitan sekaan Lucumajauhetta. That’s it! Raakoja valkuaisia ja Lucumaa. Tarkemmin 4 kananmunanvalkuaista ja 3rkl Lucumajauhetta blenderiin ja avot <3

Neljän maissa lähdin Töölö Gymille, korkkaamaan uuden jalkatreenini!
Vaatteet: David Sportswear <3

image

Heti alkuaerobisesta lähtien homma oli minulle uutta. Toki katsottiin kaikki liikkeet läpi Villen kanssa tiistaina, mutta porraslaite oli minulle uusi tuttavuus! Tunsin kyllä takalistossani, miksi Ville oli laittanut sen jalkatreenin alkuun! Olen tottunut tekemään alkuaerobiseni joko crosstrainerilla tai juoksumatolla, joten tämä oli todella erilaista!

Myös tämän treenin aloitin vain kahdella kierroksella, kuten sain luvan aloittaa.
Kauhulla ajattelin kolmatta kierrosta, kun hyppy ei meinannut enää nousta toisen kierroksen loppupuolella. Hypyt eivät ole  mun lempparijuttuja, joten en ole juurikaan hypellyt aikaisemmin. Pakkohan sen kolmannenkin kierroksen on alettava sitten jossain vaiheessa luistamaan, kun toistoja tulee 🙂 Mutta olihan treeni! Löysin jemman ripsivärejäni laatikoita järjestellessäni, ja laitoin tänään eri mascaraa, mitä olen viimeaikoina käyttänyt. Treenin jälkeen huomasin hikoilleeni ripsivärit pitkin poskia! Olinkin huomaavinani parin neidin katsoneen minua vähän pitkään 😀 Onneksi vilkaisin peiliin, ennen kuin lähdin kaupan kautta kotiin.

Olotila alkaa palautumaan edellispäivien ruoka-aikojen häränpyllystä, jonka varjolla olen sallinut itselleni pientä ”tankkausta” nyt parina päivänä. Nyt fiilis on sen verran jo vedossa, että huomenna ei selittelyt auta, vaan menen Villen suunnitelman mukaan.

PS. Freetox tuotteet ovat jääneet johonkin matkalle seisomaan, mutta ihana Susanna on selvitellyt asiaa ja saan tuotteet luultavasti heti maanantaina! Odotan innolla niiden tuomaa lisäpuhtia vireystasoon ja mielitekojen kadotukseen. Juice+ kapselit tulevat osaksi aamurutiiniani ja mitä kaikkea muuta siihen littyikään! <3 Kerron lisää, kun pääsen itse syvemmälle.

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *