Saanko esitellä, tässä on uusi tiimini!

Kerroin jo edellisessä kirjoituksessani vaihtaneeni tiimiä ja treeneistäni uuden valmentajan kanssa. Eilen lupasin snapchatissani julkaista uuden tiimini viimeistään tänään!
Oikeita arvauksia on tippunut, ainakin “tiimin naapurissa” asuminen avasi varmasti monelle, mistä on kysymys.
Sen pidempään piinaamatta, uusi tiimini on Badass Athletes, jonka valmentajaa käyn moikkaamassa Mayor’silla, alle vartin kävelymatkan päässä kotoani.

Maanantaina meillä oli tokat treenit Timon kanssa, joissa zekattiin lähinnä selkätekniikoita. Isoimmat puutteet minulla on etureidet ja selän leveys, joihin nyt painotetaan tosissaan!
Lopuksi katsoimme vielä olkapääliikkeillä sopiva neljän liikkeen sarja käsipainoilla, mikä tuntui edellisen päivän olkapääpumpin jälkeen jäätävältä! Hyvällä tavalla, tottakai!

 

@City Gym

 

Sunnuntai-iltana kävin tekemässä vähän rintaa ja muutamia liikkeitä olkapäille. Rinnalle vinopenkkiä 3 kierrosta/12,5kg, 8-12 toistoa, ja ristitaljaa sekä ylä- että alarinnalle. Olkapäät aloitin pystypunnerruksella (10-12,5kg käsipainot), joita tein kolme sarjaa, 6-12 toistoa, istuen. Toisena liikkeenä viparit sivulle pudotussarjalla, aloittaen 6kg käsipainoilla, 15 toistoa vajaalla liikeradalla (ei vauhtia), pudottaen sen jälkeen 5kg/10 toistoa, 4kg/10x,  3kg/10x ja 2kg/10x. Toisen sarjan aloitin 5kg käsipainoilla, 10 toistoa. Sama homma, 10 toistoa joka painolla peräjälkeen. Viimeisessä sarjassa aloitin 5kg, tein 15 toistoa, hyppäsin 4kg:n yli, mutta muuten sama kuin toisella kierroksella.
Lopuksi tein vielä takaviparit (naru/talja) ja pystypunnerrus superina, kolme kierrosta/12 toistoa.

 

Timon kanssa teimme pienen muutoksen vipunostotekniikkaan, joten innolla odotan, millä painoilla sitä nyt sitten loppupeleissä jaksakaan tehdä. Tuon sunnuntaipumpin jäljiltä sarjoihin riitti 2,5kg painot, joten vielä on vasteesta vaikea sanoa. Etuvipareita en ole yleensä käsipainoilla oikein tehnytkään, koska minusta on tuntunut, etten ole ihan varma tekniikasta. Timon neljän liikkeen sarja tulee kyllä kovaan käyttöön!

 

Innolla odotan tulevaa kehitystä! 🙂

 

facebooktwittergoogle_plusmail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *