Salinvaihdos! | Tänne tulin jäädäkseni!

Mulla oli tässä taannoin pientä hamuilua salien kanssa, kun jostain syystä aloin saamaan allergisia reaktioita uudelta kotisaliltani, jonne muuton myötä siirryin helmikuun alussa. Toivon reaktioiden olevan pelkkää pölyallergiaa, tai herkistymistäni jollekin heidän käyttämälleen pesuaineelle, sillä haluan kyseiselle salille pelkkää hyvää ja tuottoisaa jatkumoa. Omistaja otti oireeni todella kultaisesti huomioon ja alkoi oitis selvittää, mistä ne voisi johtua. Homma on siis heidän osaltaan hoidossa ja mikäli ongelmia ilmenee, ne hoidetaan kuntoon! Turhan draaman välttämiseksi en aio salin nimeä kertoa, eikä sillä ole mitään merkitystä. Tykkäsin siitä kovasti, ja sijaintinsakin puolesta se olisi ollut minulle perfecto.

 

 

Kolikolla on aina kääntöpuolensa!

 

 

Olin hetken mieli maassa ja mietin, että miksi? MIKSI? Tykkäsin salista niin kovasti ja se sopi minulle kuin tarpeisiini suunniteltu, kaikin puolin. Olin TODELLA harmissani, kun jouduin lähtemään.

Kolikolla on kuitenkin aina kääntöpuolensa!

Yksi tiimini valmentajista vetää satunnaisia sunnuntaitreenejä Kaisaniemen Fitness Villagessa, ja koska pääsyni viikonlopun tiimipäivätreeneihin Lohjan Crossfitille estyi huonosti organisoitujen kyytijärjestelyjen vuoksi, päätin osallistua kyseisen viikonlopun sunnuntaitreeneihin ensimmäistä kertaa.

 

 

 

Niin, kaikella on tarkoitus. Sillä oli tarkoitus, että jäin matkasta Lohjalla järjestettyyn tiimipäivään. Miksi? Siksi, että päätin osallistua sunnuntain treeneihin! Sillä oli tarkoitus, että allergisoiduin salilleni, sillä MÄ RAKASTUIN!!!

Kaikki, joka seuraavat minua instagramissa ja katsovat siellä storyjani, tietävätkin jo, että nuo sunnuntain treenit eivät menneet ihan putkeen. Verikammoni löi pitkästä aikaa oikein kunnolla, kun eräällä treeneihin osallistuneelta tiimiläiselläni oli niin suonikkaat olkapäät ja käsivarret, että hänen ottaessa pitkähihaisen pois, putosin totaalisesti! Tilanne tuli ihan puskista, samoin reaktion voima. Yllätyin itsekin, miten pahasti kolahti pitkästä aikaa, sillä minulla on mennyt todella hyvin, reippaammin kuin koskaan, viimeisen vuoden ajan verikammoni kanssa, osallistuttuani kummalliset kammot-formaattiin ja saatuani siitä apua.

 

 

 

Makasin puolitoista tuntia lattialla kasvot valkeana, mutta ihme kyllä, pääsin sieltä vielä omin avuin ylös ja sain tehtyä vielä jonkinmoisen treeninkin!

Takaisin itse aiheeseen!

Mihin jäimmekään?

Siihen, että RAKASTUIN!!!

En ole koskaan ajatellut, että kuntosaliin voisi rakastua, mutta herranen aika! Tämä sali oli NIIIN mun näköinen ja fiilis siellä – ah, niin kotoisa ❤ Juuri sellainen, mistä tykkään! Saman tyyppinen kuin edelliselläkin salilla. Siellä, mistä jouduin haikein mielin lähtemään. PAITSI, että tämä oli vähintäänkin kaks piste nolla! Kaikki se fiilis, tunnelma, kauneus… Kaikki oli kerrottu useaan potenssiin ja lisäksi siellä oli vielä kaikki viimeisetkin herkut, mitä edelliseltä puuttui! Enemmän tilaa, rappuslaite, infrapunasauna… Ja ne pukuhuoneet! Voisin muuttaa sinne! Vessat ja kaikki on niin mun mieleen, täydellisine selfiepeileineen!

 

 

 

Todellakin, viihtyisyydellä on väliä, jos minulta kysytään! Upea treeniympäristö ja laadukkaat puitteet saa ainakin minun treenimotivaationi kohoamaan! Ai miksi? Koska mun fiilis kohoaa, ja kun on hyvä fiilis, on myös parempi meininki tekemiseen! ☀

 

 

 

Puhuin vasta jonkinaikaa sitten Vlogissani, että salin pitää olla sellainen, mihin on helppo mennä! Noh, tämä timantti on neljän ratikkapysäkin päässä kotinurkaltani, joten en voi valittaa! Metrolla tullessa salin sisäänkäynti on heti rullaportaiden vieressä, Kaisaniemen metrotunnelista noustaessa.

 

 

 

Tää postaus meni ihan hehkutukseksi, mutten voi sille mitään, että olen ihan SUPER mehuissani tästä salista!

Lupaan tehdä informatiivisemman postauksen Fitness Villagesta mahdollisimman pian! Otan teille kuvia paikasta, jotta näette, mistä puhun!

 

Pakko vielä sanoa, että sali laajenee tämän kuun lopussa! Fitness Village saa yläkertaan 100 neliötä tilaa toiminnalliseen treeniin! Tällä hetkellä sali on yhdessä kerroksessa, missä tosin on jo olemassa pieni tila toiminnalliselle treenille, sisältäen kelkan pitkällä radalla, köydet, ym!

Mitä voisi enää salilta toivoa?

Ainakin minun makuuni sali on täydellinen ❤ Voisin sanoa, että I finally found my true match!

 

HOX HOX!

Salilla on ilmainen tutustumiskäynti, eli jos et jaksa odottaa mun esittelypostausta, tule zekkaamaan paikka itse ja kerro, mitä mieltä olit!

 

 

Kuulokkeet: www.joyactor.com -25% kaikista sivun tuotteista koodilla VIPBACK

 

 

PS. Salilla on hurjasti tilaa, toivottavasti nähdään siellä! Saa tulla moikkaa 😘

 

Loppuun tän hetken kuntokuvaa:

 

Aamupalan jälkeen eilisaamuna

 

Eilen, aamupalan jälkeen, treenin aikana

 

 

 

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *