Salituristina Savossa! | Uusi VLOG-video ja maaliskuun kilpailu

Haipakkaa haipakkaa!

Maaliskuun aikana olen ehtinyt olemaan kotona vasta yhden yön ja kuu on jo puolivälissä.

Lauantai-iltana kotiuduttiin Rukalta Helsinkiin, mutta heti sunnuntaiaamuna oli hypättävä bussiin, kohti Savoa. Luna ja Dino oli äidilläni hoidossa koko työreissun ajan, joten kissiäiset oli haettava kotiin.

Sunnuntaiaamuna heräsin ajoissa, univeloista huolimatta, jotta ehdin käydä salilla ennen lähtöä. Vuorossa oli selkä ja ojentajat! Loppupäivän pidin vapaata sporttailusta, ja maanantaina pidin treenivapaan. Maanantai-iltana kävin tekemässä vain tunnin ylämäkitreenin juoksumatolla, Hotelli Vesileppiksen Areenalla. Väsymys painoi, jota varmaan lisäsi (läppärin) tekniikan aiheuttama hermojen kiristely! Mac alkoi jälleen sooloilla VLOG-videoni kanssa, ja poisteli siitä jopa pätkiä ominpäin?! Niitä en saanut tietenkään enää palautettua, mutta muilta osin tein videon uudelleen. Pääset katsomaan sen täältä:

 

 

 

Olimme ensimmäiset pari päivää äidilläni Leppävirralla, missä käyn aina samalla moikkaamassa myös ukkia ja mummoa. Tiistaina tultiin Varkauteen, iskän luo. Minulla on olemassa salikortti Varkauden uimahallin salille, mikä on ajanut asiansa täällä ollessa, mutta nyt unohdin sen Helsinkiin. Hyvä niin! Huhuilin Facebookissa, mille salille kannattaisi mennä ja minulle suositeltiin Energy fitness club-kuntosalia. Eikä suotta! Voi veljet mä sanon! Ihan 6/5! Ei epäilystäkään, minne menen ensikerralla täälläpäin ollessani, oli salikorttini mukana tai ei. Onni onnettomuudessa, sanotaan!

 

Vaikka luulisi, ei tämäkään reissu ole ollut minulle rentouttava loma, vaan aikalailla kokoajan on saanut mennä ja tulla. Nämä lyhyet Savon pysähdykset ovat minulle aina kiireisiä, kun pitää ehtiä hoitaa sitä tätä ja tuota. Kaikki vähäinen vapaa-aika meni tälläkertaa tekniikan kanssa painimiseen. Muutama juttu jäi hoitamattakin, mutta pääasia olikin hakea kissat kotiin! 🙂

 

Tänään palaamme taas Helsinkiin, missä loppuviikko onkin täynnä asioiden hoitamista, sekä viikonloppu menee työkeikoilla. Ensiviikolla aion ottaa rennommin; yrittää nukkua ja keskittyä vain itseeni. Keskittää kaikki paukut treeneihin ja kehonhuoltoon. Tulee varmasti tarpeeseen, sillä dieettikin kiristyy tämän viikon aikana! Unen tarve siis lisääntyy entisestään, kun energia vähenee.

 

It doesn’t get easier. You just get better!

Treenien suhteen en tiedä, onko luvassa muutoksia. Tällä hetkellä viikkoni sisältää 5 punttitreeniä (olen välillä tehnyt kuitenkin 6) ja 5 kolmen vartin aerobista. Kuntopyörä, crosstrainer ja kävely on kielletty, joten olen tehnyt pääsääntöisesti ylämäkitreeniä juoksumatolla ja porraskoneella aina, kun sellainen on ollut käytettävissä. Aerobisten suhteen ohje kuuluu, että sen pitää haastaa. Olen saanutkin ilokseni huomata, että tehoja pystyy nostamaan hieman joka treenissä! Juosta hieman kovempaa ja nostaa ylämäkeä jyrkemmäksi. Itseasiassa juokseminen ylämäkeen on huomattavasti mukavampaa, sillä se ei satu polviin, kuten tasaisella juokseminen.

 

PS. Maaliskuun kilpailu on edelleen käynnissä! Kertomalla, mikä VLOG-video on paras ja miksi, olet mukana kilpailussa!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *