Sitä saa, mitä tilaa

Hupsista.

Silmäni räpsähti auki viime viikolla, ja tajusin kaivavani itselleni kuoppaa. Sitä paitsi, minähän olen ihan terveydellisistä syistä tähänkin asti vältellyt tiettyjä ruokia, joten miksi ihmeessä olisin voinut nyt syödä jotain epäsopivaa? Lue edellinen juttuni, jotta ymmärrät miksi 🙂
Se ei todellakaan salli tällaista ”nyt voi syödä, ennen kuin dieetti alkaa”-pätkää, vaan seuraukset ovat ihan samanlaiset kuin milloin tahansa.

Unohtaen nyt hormonijutut hetkeksi, olen saanut myös muunlaista oireilua syödyistä herkuista. Nimittäin ihottuma. Koko kaulan alue punoittaa ja kutisee.
Normaalisti minulla ei ole punoituksia tai kutinoita missään (paitsi toisinaan silmissä, riippuen ulkoisista tekijöistä).
Epäilen gluteenia saamastani vaivasta. Esimerkiksi nauttimani proteiinipatukat eivät olleet gluteenittomia, kun taas normaalisti en syö gluteenia lainkaan. Olen kuullut vastaavanlaisia havaintoja gluteenin syönnistä. Muun muassa ystäväni miehellä kutisee pää (omien sanojensa mukaan), mikäli ruokavalioon on lipsahtanut gluteenipitoisia tuotteita.

Selviäisikin vain kutinalla – vaan ei selvinnyt…

Olen ollut flunssan kourissa viikon.
Onneksi se alkaa olla selätetty, kun tajusin aloittaa tupla-annostuksen Juice+ kapseleiden kanssa jo viimeviikolla.  Kapselit auttavat elimistöäni puhdistumaan ja oloni paranemaan nopeammin!

 

image

 

Myös takapakki vyötäröllä saa pian kyytiä, sillä tällä viikolla saan treeniohjelmani ja  ruokavalioni, joiden aloittamista odotan enemmän kuin innolla! Luotan Cap Athleteen ja Artoon siinä, että saamme minulle toimivat systeemit ja nopeat tulokset. Motivaatio on ainakin taattu!

En ole käynyt Töölö Gymillä yli viikkoon flunssani takia, joten minulla on sinne jo kamala ikävä! Tällä viikolla pääsen taas treenaamaan, ja tulenkin käymään siellä tiheämmin kuin koskaan! 🙂

JES JES!

 

PSSST!

Beach body by freetox on ruokavalio-ohjeistuksia ja monipuolisia treenejä sisältävä kokonaisvaltainen ohjelma sinulle joka haluat elämäsi kuntoon ilman gramman tarkkaa punnitsemista tai kehoa tukkivaa maitorahkaa.
Valmennus on tarkoitettu Juice plus premium asiakkaille, joten jos sinulla on tilaus voimassa liitä tilausnumerosi ilmoittautumis lomakkeeseen.

Tänään se alkaa! Vielä ehtii mukaan! Premium-tilauksen voit tehdä TÄÄLTÄ (autan mielelläni) ja huikean hyvän olon lisäksi saat kaupanpäälle avaimet tähän Beach Body-projektiin mahtavan freetox-porukan kanssa!
Lupaan zempata oman fitness-taipaleeni ohella ja vastailla mieltä askarruttaviin freetox-kysymyksiin! 🙂

 

image

 

LET’S DO IT! <3

 

 

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *