SUPERTUOTE painonhallintaan!

 

Sain muutama viikko sitten viestin instagramissa. Siinä kysyttiin, olisinko halukas  kokeilemaan uutta tuotetta. En todellakaan ota jokaista tuotetta kokeiluun, mitä minulle tarjotaan – etenkään, jos minun on velvollisuus mainostaa sitä vastapalvelukseksi. Tämä tarjous ei velvoittanut mihinkään. Viestissä oli vain lyhyesti, että meillä on uusi terveellinen tuote, ja että he toimittaisi minulle mielellään tuotenäytteen, jotta voisin kokeilla sitä ensimmäisten joukossa. Tuotteen profiili herätti mielenkiintoni ja menin heti stalkkaamaan, millaisesta tuotteesta oikein on kysymys.

 

 

 

 

 

Syön päivittäin kananmunia 11-28 kappaletta, joista kahdeksasta-23:sta heitän keltuaiset pois, joten valkuaistuote kuulosti enemmän kuin näppärältä tarpeisiini. Kaiken lisäksi tuote on kypsä, joten sen voisi ottaa myös mukaan evääksi, tai ostaa tienpäällä kaupasta, heti nautittavaksi. Olin todellakin kiinnostunut kokeilemaan tuotetta ja minulle tuotiin sitä heti, kun aikatauluuni sopi.

 

Ensimmäisen paketin avattuani, söin sen kylmiltään, (suoraan paketista) sillävälin, kun laittelin pannua valmiiksi. Toisen paketin laitoin pannulle lämpenemään, mutta napsin sen kokonaan pannulta kesken leikin.

 

 

Ensimmäisen paketin avattuani, söin sen kylmiltään, suoraan paketista.

 

 

Paketissa on kaksi 100g pakkausta, erikseen pakattuna, mikä auttaa tietenkin säilyvyydessä, mikäli ei vedä koko pakettia kerralla (200g), niinkuin minä.

 

 

 

 

Tuote maistui miedolta, mutta omaan suuhuni hyvältä ihan sellaisenaan. Valkuaisen lisäksi ingredients-listassa on vain suola ja vesi! Makua voisi verrata esimerkiksi tofuun, muttei siinä ole soijan haittoja. Lisäksi tuote on valmistettu hukkavalkuaisista, joita ei ennen osattu hyötykäyttää. Tehdas, joka valmistaa tätä valkuaistuotetta, on aikaisemmin valmistanut ainoastaan keltuaisjauhetta majoneesia varten. Valkuaiset on siis heitetty mäkeen. Nyt kaikki menee käyttöön, eikä mitään heitetä pois 🙂 Eettinen puoli on siis kunnossa!

 

 

Kuin tofu, mutta ilman soijan haittoja!

 

 

 

Toisesta paketista maltoin laittaa ruokaakin. Maustoin sen mm. pizzamausteella ja söin salaattipediltä muutaman valkosipulisalaatinkastikeraidan kanssa.

 

 

 

 

Paketin takana vinkataan tuotteen toimivan myös makeana herkkuna, joten tänäaamuna kokeilin sitä aamupalaksi!

 

 

 

 

 

Paketissa oli ohje laittaa mansikat kylmälle New Whites-kuutiolle ja lorauttaa päälle hunajaa. Ajattelin, että sama voisi toimia banaanin kanssa! Viimeviikon työmatkalla söinkin aamupalaksi New Whitesia (tosin suoraan paketista) kera banaanin. Toimi! Ehkä kylkeen matchaisi myös maapähkinävoi?

 

Paistoin molemmille puolille hieman väriä kookosöljyssä, jonka jälkeen kuutioin ja laitoin mansikat niiden päälle. Skippasin hunajan, koska dieetti, mutta nämä oli kyllä SUPER HYVIÄ näin! Lämpimänä, mansikan kanssa, mieleen tuli flash back lapsuuden makumuistoon leipäjuustosta ja mansikkahillosta! Toki tämä vaihtoehto painii täysin eri sarjassa, jos terveyden näkökulmasta katsoo.

 

 

 

 

 

New Whites tuotteessa ei ole lainkaan hiilareita, pelkkää proteiinia (12g/100g), joten se sopii täydellisesti nautittavaksi dieetillä tai muuten vaan osana terveellistä ruokavaliota. Mielikuvitus on rajana! Toimii niin alkupalana, pääruokana kuin jälkkärinäkin!

 

 

 

 

PS. Kuten alussa mainitsin, minun ei ole ollut mikään pakko mainostaa tätä tuotetta, mutta tykkään jakaa ilosanomaa, (koski asia mitä tahansa) ja tämä tuote on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Kertokaa toki kommenttikenttään, mitä tykkäsitte! ❤️ Palaute on varmasti tervetullutta New Whitesille. Lupaan välittää kaikki kommentit eteenpäin!

 

 

 

 

Bon apetit! ❤️

 

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *