Tämän alitajuntani halusi minulle sanoa! | Osaatko sinä tulkita uniasi?

Nään silloin tällöin unta, jossa ajan autolla lähes pystysuoraa seinää ylöspäin. Toisinaan seinä on täysin pystysuorakin. Se on todella pelottavaa ja pelkään kokoajan, koska auton keula kippaa yli ja lähtee kaatumaan taaksepäin.
Olen miettinyt, miksi näen tuollaista unta?

 

Viime yönä näin jälleen unta, jossa vastaan tuli täysin pystysuora tienpätkä. Olisi jännä  nähdä, millä sykkeillä unta katselen, sillä se on oikeasti pelottavaa! Aamukahvia juodessani mietin untani ”sivusilmällä”. Mikä se on, jos ajattelee, muttei varsinaisesti keskity? Puoliajatuksella?
Anyway… Uutta 5AM-pakettia availlessani minulla välähti!

En ole pistänyt merkille, näenkö unta aina, kun jotain suurta on tapahtumassa, mutta ainakin nyt, kun pyörittelen suuria kuvioita mielessäni, uni kävisi järkeen.
Uni hahmottui päässäni;

Jos haluat jotain, sinun täytyy uskaltaa. Sinun täytyy uskaltaa mennä täysiä ja luottaa siihen, että homma onnistuu! Jos alat himmailemaan kaasua ajaessasi pystysuoraa seinää ylöspäin, olet mennyttä. Täytyy luottaa siihen, että pääset ylös, tasanteelle saakka.

 

 

Nyt, kun uskon ymmärtäväni, mitä uni tarkoittaa, muistan varmaankin laittaa merkille, jos näen sitä suurien suunnitelmien edessä. Otan viimein myös laatikossani pyörineen Joyactor-rannelaitteen käyttöön, mikä mittaa myös unen laatua ja pituutta, niin näen luultavasti myös sen, missä sykkeeni paukkuu unen aikana.

 

Siitä, mitä suunnitelmia tällä hetkellä pyörittelen, en pysty vielä kertomaan, sillä homma on ihan ajatuksen tasolla. Se ei kuitenkaan liity omaan kisauraani, vaikkakin myös sillä rintamalla jyllää suuria kuvioita. Toivon NIIN, että homma toteutuisi, ja pääsisin kertomaan siitä teille! Pitäkää peukkuja 🙂 Ideani roihuaa jo valtoimenaan sen varalle, ja olisihan se sääli, ellen pääse toteuttamaan niitä.

 

 

 

PS. Vielä pieni maininta tuosta rannelaitteesta!
Olen seurannut vierestä, kun Ropsu on käyttänyt ko. rannelaitetta ja jäänyt koukkuun lukujen seurantaan. Niin mielenkiintoista!
Itselläni laitteen asennus jäi kiinni iPhoneni kenkkuilusta, mutta nyt aion vaihtaa puhelimen, ellei se suostu lataamaan rannekkeen Appia. Raivataan esteet tieltä siinä, mitä haluamme tehdä, eikö niin? 🙂

 

Koodilla VIPBACK sinäkin saat -25% rannekkeen hinnasta, tilatessasi laitteen www.joyactor.com
Koodi koskee myös muita tuotteita!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *