Tässä nyt oli pari muuttujaa..


Kello vierähti jo huomisen puolelle, mutta kirjoittelen edelleen perjantaina. Perjantai 13. BTW…

Tämä viikko on mennyt hyvin pitkälti koulutusten merkeissä. Eilinen koulutus (kaikessa mielenkiintoisuudessaan) aiheutti kuitenkin pieniä riitasointuja puhditumisprosessissani. Koulutuksessa nimittäin nautittiin alkoholia, niin drinkkinä kuin ihan terävänäkin!

image

Päivän syönnit jäivät vähille. Esimerkiksi aamupala jäi väliin. Aloitin päivän ateriat vasta lounaalla. Edellisen päivän ruuat jäivät vieläkin vähäisemmäksi, sillä aamupalan lisäksi söin vain lounaan koulutuksen puolivälissä, Veho Airportilla, missä sain onneksi koottua oikein terveellisen lounasannoksen seisovasta pöydästä.

image

Seuraava ateria venyikin ilta kymmeneen, jolloin energiavarastot olivat jo hyvin alhaiset. Tämä tuntui eilen väsymyksenä, vieläpä lyhyiden yöunien säestämänä, ja minun oli pakko ottaa pienet päiväunet lounaan jälkeen, ennen illan Jägermeister-koulutusta. Harkitsin aloittavani ensimmäisen salitreenini uudella ohjelmalla jo eilisiltana, mutta väsymyksen takia päätin pysyä suunnitelmassa aloittaa vasta tänään. Sen sijaan lenkkeilin koulutukseen (4,5km) ja sieltä pienen mutkan kautta takaisin kotiin (8km).

Kotiin tultuani nälkä oli jo yltynyt mahdottomaksi! Kahden päivän ruokailujen (tahattomat) skippailut saivat yliotteen ja ruokaa upposi enemmän kuin piti. Lueskelin samaan aikaan Freetox-ryhmästä keskusteluja mielenkiintoisista aiheista, esimerkiksi hiilihydraattien sijoittamisesta iltaan ja suolahuuhtelusta. Suolahuuhtelu sai mielenkiintoni heräämään, ja halusin kokeilla sitä välittömästi!
Sekoittelin suolat kahteen litraan vettä ja aloin kitata sitä kurkusta alas. Ei kovin hyvä idea ähkyn päälle! Voin kertoa, ettei ollut kovin hyvä olo ensimmäisen litran jälkeen… Eihän siitä sitten mitään tullut, ja koko homma meni plörinäksi.

Nukuin suhteellisen hyvät, kahdeksan tunnin yöunet, joiden jälkeen heräsin tähän aamuun TODELLA väsyneenä. Olo oli heikko ja vetämätön, eikä olisi jaksanut millään nousta sängystä. Olisin voinut nukkua iltapäivään saakka! Päätin, että tänään ruokailuja EI jää välistä!
Väsymys on painanut koko päivän pahemmin kuin pitkiin aikoihin, ja pitäisi jaksaa aloittaa tiukka salitreeni. Olin koko päivän menossa (eväät mukanani) ja kotiin tultuani olin ihan valmis nukkumaan. Olin kuitenkin päättänyt, että tänään alkaa salitreenini ensimmäinen osa, joten periksi en anna. Vedin ylimääräisen välipalan, vaihdoin salikamat niskaan ja lähdin Töölö Gymille.

Salitreeni kulki ihan kivasti, mutta pientä haeskelua oli edelleen havaittavissa ylätaljan kanssa.

Kotiin palattuani mopo karkasi lapasesta. HIILARIMÄTTÖ! Kaivoin kaapista kuivatut Guavani ja söin ne kaikki. Valtava määrä sokeria, vaikka viimeaikoina olen yrittänyt vältellä sitä. Megamorkkis, mutta huomenna on uusi päivä! Joka ei muuten ole perjantai 13.

Ihanaa viikonloppua, nyt unille ❤️

image

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *